Bekijk hier de openingsscène van het nieuwe seizoen van 'Heartstopper'

Nico De Greef-18 juni 2023 om 07:51

Netflix geeft je een inkijkje in het aankomende tweede seizoen van Heartstopper.

De Netflix-serie Heartstopper keert binnenkort terug op onze schermen. De grootste fans kunnen nu echter al de hartverwarmende openingsscène van het nieuwe seizoen bekijken.

In de exclusieve clip zien we hoofdrolspeler Charlie (Joe Locke) zich voorbereiden op een nieuwe schooldag terwijl hij voortdurend aan zijn gsm zit gekluisterd. Dat komt natuurlijk door Nick (Kit Conner), de kersverse nieuwe boyfriend van Charlie. Charlie en Nick sturen elkaar non-stop lieve berichtjes tot de twee elkaar uiteindelijk op school ontmoeten. Daar steken ze hun liefde voor elkaar niet langer onder stoelen of banken. Iedereen op school mag namelijk eindelijk weten dat ze een koppel zijn.

En dat is slechts een voorproefje van de eerste aflevering. Voor meer Heartstopper zullen fans nog enkele weken geduld moeten hebben. De reeks keert vanaf 3 augustus terug op Netflix.

Kerstfilm 'Candy Cane Lane' met Eddie Murphy nu te zien

Karen Luiken-01 december 2023 om 07:00

De datum van 1 december is aangebroken en daarmee is de feestmaand officieel van start gegaan. Hoe we dat vieren? Met een gloednieuwe kerstfilm natuurlijk! Amazon Prime heeft vandaag ‘Candy Cane Lane’ online gezet.

Het verhaal gaat over een man die als missie heeft om de jaarlijkse kersthuis decoratiewedstrijd in zijn buurt te winnen. Nadat Chrisper ongeluk een deal sluit met een ondeugende elf genaamd Pepper om zijn kansen om te winnen te vergroten, spreekt de elf een magische spreuk uit die grote schade aanricht aan de hele stad. Met het risico de feestdagen voor zijn gezin te verpesten, beginnen Chris, zijn vrouw Carol en hun drie kinderen met een race tegen de klok om Pepper's betovering te verbreken. Hiervoor moeten ze tegen slinkse magische personages vechten om Kerstmis voor iedereen te redden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Eddie Murphy, Jillian Bell en Tracee Ellis Ross.

Netflix deelt nieuwe trailer van 'Berlin'

Karen Luiken-29 november 2023 om 09:57

Netflix heeft het wachten op de ‘La Casa de Papel’ spin-off ‘Berlin’ iets draaglijker gemaakt. Er is een nieuwe trailer van de serie gedeeld.

De serie over Berlin speelt zich af vóor de gebeurtenissen in ‘La Casa de Papel’. Dat moet ook wel, want het personage dat eigenlijk Andrés de Fonollosa heet, sterft in het originele verhaal. In de spin-off zien we hoe hij in zijn gouden tijden door Europa trekt en verschillende overvallen en diefstallen pleegt. Zijn grootste missie? In een paar uur tijd 44 miljoen euro stelen. Maar of hem dit gaat lukken…

Je ziet vanaf 29 december. Op die datum verschijnt ‘Berlin’ op Netflix.

Ontdek meer