Juicekoningin Yvonne Coldeweijer zwanger

Karen Luiken-16 juni 2023 om 11:11

Normaal gesproken deelt Yvonne Coldeweijer nieuwtjes over anderen, maar dit keer is het de juicekoningin zelf die in de spotlights staat. De Nederlandse schone is zwanger van haar eerste kindje.

Yvonne deelt het nieuws - waar anders - via Instagram. Vanuit het zonnige Santorini waar ze momenteel op vakantie is, post ze een zeldzaam beeld van haar vriend. Bij de foto staat de datum 11-12-2023 geschreven, de dag waarop ze is uitgerekend.

In een gesprek met RTL Boulevard bevestigt Yvonne de zwangerschap en zegt ze nu vijftien weken in verwachting te zijn. Het is nog niet duidelijk of ze een jongetje of een meisje krijgt. "Ik ben verder niet misselijk geweest en heb geen andere klachten, dus ik voel me helemaal top”, aldus Yvonne.

'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:44

En wéér een aflevering van 'De Mol' zit erop. Er kwam heel wat voorbij: van mamabezoek tot een belangrijke vraag en van bijzonder gedrag tot een nieuwe afvaller. Dit mag je niet gemist hebben.

Mama's stellen belangrijke vraag aan hun kinderen
Nu de kandidaten herenigd zijn met hun mama's in Sicilië, kon de gekende vraag niet ontbreken. Is hun kind de mol?

De eerste reactie van de afvaller
Hoe heeft de vijfde afvaller van 'De Mol' het avontuur beleefd? Dit is de allereerste reactie na de exit.

Deze nieuwe serie van Netflix wil je zien

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:36

Netflix heeft een nieuw pareltje in de aanbieding dat absoluut op je watch-list mag. Sinds kort is op de streamingsdienst ‘Anthracite’ te zien, een thriller met een spannend verhaal.

‘Anthracite’ gaat over een oude moordzaak die wordt heropend wanneer een journalist verdwijnt. Online speurwerk leidt naar zijn dochter naar een bergplaatsje dat wordt geheerst door een geheimzinnige sekte. Eenmaal daar gebeuren er niet alleen vreemde, maar ook gevaarlijke dingen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Hatik, Noémie Schmidt en Camille Lou. Verder is er ook een rol weggelegd voor de Belgische Nicolas Godart.

Ontdek meer