Conner Rousseau worstelt met geaardheid

Karen Luiken-16 juni 2023 om 06:37

Conner Rousseau valt zowel op mannen als op vrouwen. Dat maakt de Vooruit-voorzitter bekend in een openhartig gesprek op social media, waarin hij zegt ‘te worstelen met zijn geaardheid’.

Na een jarenlang gevecht met zichzelf en nachtenlang wakker te hebben gelegen door het piekeren, is Conner nu eindelijk klaar om de grote stap te zetten. “Na veel geroddel en gedoe heb ik beslist”, zegt hij. “Ik ga erover praten. Over mijn geaardheid.”

Conner zegt dat nu we in 2023 leven, zijn geaardheid voor niemand een issue zou mogen zijn. “Toch word ik er constant naar gevraagd. Word ik constant aangespoord erover te praten. Publiek, terwijl dit privé is. Wordt erover gelachen en verweten. Steek me niet in een kotje. Ik ben nog altijd zoekende. Heb diep gezeten, maar het gaat al veel beter. Heb fantastische vrienden die me helpen. Relativeren. Aanvaarden. Met lach en traan.”

Om alles te kunnen zeggen wat hij wil, heeft Conner een video opgenomen waarin hij zijn verhaal doet. Daarin zegt hij zowel op mannen als op vrouwen te vallen. “Hopend dat ik hierna wat meer mentale rust kan vinden. Hopend dat dit geen issue mer hoef te zijn.”

Derde seizoen van 'The Bear' krijgt trailer

Chelsy Vanlerberghe-27 mei 2024 om 08:34

Het is bijna zo ver: op 27 juni gaat het derde seizoen van de populaire serie 'The Bear' van start op Disney+. Een nieuwe trailer laat zien dat het weer hectisch wordt in de keuken...

The Bear vertelt het verhaal van sterrenchef Carmy, die na de dood van zijn broer terugkeert naar Chicago om zijn sandwichbar over te nemen. Wat eerst geen uitdaging lijkt voor een ervaren chef, blijkt al snel veel moeilijker d an verwacht. Carmy moet niet alleen de keuken draaiende houden, maar ook een berg schulden aflossen en omgaan met personeel dat het hem niet altijd makkelijk maakt.

In het derde seizoen zien we hoe het trio, bestaande uit Carmy, Sydney en Richie, alles doet om de zaak naar een hoger niveau te tillen.

“Hun zoektocht naar culinaire perfectie brengt de crew naar nieuwe hoogten en test de banden die het restaurant bij elkaar houden", aldus de makers. “Onze chefs weten dat elke seconde telt, maar dit seizoen zullen we zien of ze het volhouden."

De show is razend populair en werd bekroond met 6 Emmy's. De serie is origineel van Hulu en FX, maar is bij ons te zien op Disney+.

Lady Gaga deelt details over haar rol in 'Joker'

Karen Luiken-27 mei 2024 om 07:42- Foto:

Reuters

Lady Gaga’s vertolking als Harley Quinn in de tweede ‘Joker’-film zal heel anders zijn dan alle andere versies van de schurk die je in het verleden hebt gezien. Daar is de zangeres van overtuigd, zo laat ze doorschemeren in een gesprek met Access Hollywood.

“Ik heb een eigen versie van Harley en die versie is heel authentiek aan deze film en deze personages”, aldus Lady Gaga. “Ik heb nog nooit zoiets gedaan als in deze film, dus het volkomen nieuw en erg leuk.”

De film ‘Joker: Folie à Deux’ is een vervolg op ‘Joker’ uit 2019 en heeft naast Lady Gaga ook Joaquin Phoenix in de hoofdrol. De cast bestaat verder uit Catherine Keener, Brendan Gleeson en Zazie Beetz.

De musicalfiml gaat op 4 oktober in première op het witte doek.

Ontdek meer