Conner Rousseau worstelt met geaardheid

Karen Luiken-16 juni 2023 om 06:37

Conner Rousseau valt zowel op mannen als op vrouwen. Dat maakt de Vooruit-voorzitter bekend in een openhartig gesprek op social media, waarin hij zegt ‘te worstelen met zijn geaardheid’.

Na een jarenlang gevecht met zichzelf en nachtenlang wakker te hebben gelegen door het piekeren, is Conner nu eindelijk klaar om de grote stap te zetten. “Na veel geroddel en gedoe heb ik beslist”, zegt hij. “Ik ga erover praten. Over mijn geaardheid.”

Conner zegt dat nu we in 2023 leven, zijn geaardheid voor niemand een issue zou mogen zijn. “Toch word ik er constant naar gevraagd. Word ik constant aangespoord erover te praten. Publiek, terwijl dit privé is. Wordt erover gelachen en verweten. Steek me niet in een kotje. Ik ben nog altijd zoekende. Heb diep gezeten, maar het gaat al veel beter. Heb fantastische vrienden die me helpen. Relativeren. Aanvaarden. Met lach en traan.”

Om alles te kunnen zeggen wat hij wil, heeft Conner een video opgenomen waarin hij zijn verhaal doet. Daarin zegt hij zowel op mannen als op vrouwen te vallen. “Hopend dat ik hierna wat meer mentale rust kan vinden. Hopend dat dit geen issue mer hoef te zijn.”

Billie Eilish bevestigt coming out

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:13

Billie Eilish heeft haar coming out bevestigd. De zangeres liet onlangs in een interview doorschemeren dat ze zich aangetrokken voelt tot vrouwen, maar had toen niet door dat ze daarmee uit de kast kwam. “Ik dacht dat mensen het wel wisten”, zegt ze nu.

Twee weken geleden heeft Billie in een interview met Variety voor het eerst toegegeven dat ze op vrouwen valt. “Ik hou zoveel van ze”, zei ze. “Ik hou van ze als mensen. Ik voel me tot hen aangetrokken als mensen. Ik voel me fysiek tot ze aangetrokken, maar ik ben ook geïntimideerd door hun schoonheid en aanwezigheid.”

Billie ging er verder niet op door, maar bevestigt nu dat deze onthulling inderdaad betekent dat ze queer is. “Ik wilde er geen groot ding van maken”, zei ze dit weekend tijdens het Variety’s Hitmakers Event in Los Angeles. “Maar was het dan niet duidelijk? Ik dacht dat mensen het wel wisten.”

De zangeres is blij dat het ‘hoge woord’ er nu uit is. “Het is leuk dat mensen het weten. Ik ben van de vrouwen”, zegt ze.

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!

Ontdek meer