Nieuwe Minecraft-uitbreiding is gebaseerd op 'The Incredibles'

Nico De Greef-16 juni 2023 om 14:40

Ontwikkelaar Mojang heeft aangekondigd dat The Incredibles naar Minecraft komt. De nieuwe DLC laat spelers met hun favoriete superhelden Mr. & Mrs. Incredible, Dash, Violet en Frozone spelen.

Minecraft heeft in de voorbije jaren al talrijke collabs gehad met tal van bekende franchises waaronder Ice Age, Toy Story, Minions, Avatar: The Last Airbender en vele anderen. Het ziet eruit dat de makers van Minecraft nog lang niet nadenken om te stoppen, want opnieuw is er een nieuwe samenwerking aangekondigd: The Incredibles komt naar Minecraft!

Stap in de laarzen van de Incredibles en duik hals over kop in een superheldenspeelplaats! Trek je pak aan en speel samen als Mr. & Mrs. Incredible, Frozone, Violet & Dash om de stad Municiberg te redden van bekende villains zoals de Omnidroid, The Underminer, Screenslaver en meer.

Liever de superheld uithangen als jezelf? Ook dat is mogelijk: de DLC bevat namelijk ook een gepersonaliseerd superheldenpak waarmee spelers hun eigen gemaakte karakter kunnen uitdossen.

The Incredibles DLC is nu beschikbaar via de Minecraft Marketplace.

1
2
3
4
5

'Sims 4' krijgt gratis zomerse update

Chelsy Vanlerberghe-15 mei 2024 om 08:47

Hello, summer! Er is een zomerse update gelanceerd voor 'De Sims 4' met nieuwe outfits die perfect zijn voor het aankomende seizoen.

De update is van toepassing op het basisspel en dat zorgt ervoor dat spelers gratis toegang hebben tot gloednieuwe badkleding voor hun Sims, welke maat ze ook nodig hebben. Je kan je Sims dus gratis en voor een outfit geven die volledig summerproof is. Daarnaast zijn er een aantal tops aan het spel toegevoegd, waaronder de tankini en een wikkeltop. De items beschikken over felle kleuren en zijn dus een garantie voor een stylish summer.

May the Beans be with you: Fall Guys ontvangt crossover met Star Wars

Nico De Greef-04 mei 2024 om 14:25

Fall Guys-ontwikkelaar Mediatonic en Lucasfilm kondigen een samenwerking aan die verschillende op Star Wars-geïnspireerde kostuums naar de kleurrijke battle royal-game brengt. De skins zullen vanaf 7 tot en met 20 mei beschikbaar zijn in de Item Shop van het spel.

Spelers kunnen vanaf aanstaande week vier skins bemachtigen die zijn gemodelleerd naar karakters uit de film Star Wars: Return of the Jedi. Zo kunnen spelers zich binnenkort verkleden als Han Solo (al zittend op de top van de Millennium Falcon) en zijn trouwe sidekick Chewbacca, de bounty hunter Boba Fett en de iconische Stormtrooper.

Naast bovengenoemde skins zullen er ook nog een aantal andere cosmetische items te verkrijgen zijn, waaronder nameplates, emotes en een celebration-animatie die werd gebaseerd op de iconische Sarlacc Pit-scène uit de film. In deze scène duwt Han Solo per ongeluk de beruchte premiejager Boba Fett een grote put in waar een Sarlacc-monster (kenmerkend voor zijn vele tentakels) woont.

Ontdek meer