'Snowdrop'-actrice op 29-jarige leeftijd overleden

Karen Luiken-15 juni 2023 om 13:46

De Zuid-Koreaanse ‘Snowdrop’-actrice Park Soo-ryun is op 29-jarige leeftijd overleden. Verschillende media melden dat ze van een trap is gevallen.

Het ongeluk gebeurde afgelopen zondag toen Park op weg was naar huis. Ze viel van een trap en werd daarna met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Artsen hebben haar geprobeerd te reanimeren, maar hulp mocht niet meer baten. De actrice werd hersendood verklaard.

De familie van Park heeft besloten haar organen te doneren. “Alleen haar hersenen zijn dood, haar hart klopt nog steeds”, aldus de moeder van de actrice in een verklaring. “Er moet iemand zijn die dringend organen nodig heeft. Als haar moeder en vader zullen we troost vinden door de gedachte dat haar hart en organen naar iemand anders zijn gegaan en haar hart verder klopt.”

Park maakte haar debuut in de musical ‘Il Tenore’ uit 2018 en had daarnaast ook rollen in andere musicals, waaronder ‘Finding Mr. Destiny’, ‘The Days We Loved’, ‘Siddhartha’ en ‘The Cellar’. Ze staat het meest bekend om haar rol in de controversiële Zuid-Koreaanse Disney+-serie ‘Snowdrop’.

Zien: trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'

Karen Luiken-01 december 2023 om 11:18

Het aftellen is begonnen. Naar kers (uiteraard) maar eerst naar de datum van 20 december. Dan verschijnt namelijk de film 'Bon Bini Bangkok Nights' op het witte doek!

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road.

Klaar voor een klein voorproefje? Bekijk hieronder de nieuwe trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'.

Maksim Stojanac leent stem uit voor hoofdrol in 'Wonka'-film

Karen Luiken-01 december 2023 om 07:32

Maksim Stojanac is gestrikt voor de Vlaamse versie van de langverwachte film ‘Wonka’. De Vlaamse acteur leent zijn stem uit voor de rol van Willy Wonka, een personage dat wordt gespeeld door Timothée Chalamet.

‘Wonka’ speelt zich vóór de gebeurtenissen uit ‘Charlie and the Chocolate Factory’ af. Kijkers worden meegenomen in de jonge jaren van Willy Wonka en krijgen avonturen te zien die hij meemaakte voordat hij de chocoladefabriek oprichtte.

Maksim Stojanac laat in een gesprek met Humo weten dat hij ontzettend veel plezier heeft gehad tijdens het inspreken van de stem van het hoofdpersonage. “Willy Wonka spelen was oprecht een van de leukste dingen die ik heb mogen doen”, zegt hij. “Ik mocht zo een interessant en liefdevol personage vertolken. En de film is zo mooi.”

‘Wonka’ is vanaf 13 december op het witte doek te zien. Naast Maksim zijn ook Bent Van Looy en Goedele Wachters in de Vlaamse versie van de film te horen.

Ontdek meer