'Snowdrop'-actrice op 29-jarige leeftijd overleden

Karen Luiken-15 juni 2023 om 13:46

De Zuid-Koreaanse ‘Snowdrop’-actrice Park Soo-ryun is op 29-jarige leeftijd overleden. Verschillende media melden dat ze van een trap is gevallen.

Het ongeluk gebeurde afgelopen zondag toen Park op weg was naar huis. Ze viel van een trap en werd daarna met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Artsen hebben haar geprobeerd te reanimeren, maar hulp mocht niet meer baten. De actrice werd hersendood verklaard.

De familie van Park heeft besloten haar organen te doneren. “Alleen haar hersenen zijn dood, haar hart klopt nog steeds”, aldus de moeder van de actrice in een verklaring. “Er moet iemand zijn die dringend organen nodig heeft. Als haar moeder en vader zullen we troost vinden door de gedachte dat haar hart en organen naar iemand anders zijn gegaan en haar hart verder klopt.”

Park maakte haar debuut in de musical ‘Il Tenore’ uit 2018 en had daarnaast ook rollen in andere musicals, waaronder ‘Finding Mr. Destiny’, ‘The Days We Loved’, ‘Siddhartha’ en ‘The Cellar’. Ze staat het meest bekend om haar rol in de controversiële Zuid-Koreaanse Disney+-serie ‘Snowdrop’.

Schrijf je nu in voor het nieuwe seizoen 'Tagmansion'

Chelsy Vanlerberghe-15 april 2024 om 14:13

Hou jij van feesten tot in de vroege uurtjes? Ben jij een sociaal beest die graag nieuwe vrienden maakt? Wil je de reis van je leven maken en herinneringen creëren die een leven lang meegaan? Heb je op al de vorige vragen 'ja' geantwoord? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat voor 'Tagmansion'.

Het zesde seizoen van 'Tagmansion' is nog maar net op jullie losgelaten, en we zijn al op zoek naar nieuwe kandidaten. Ben jij klaar voor een onvergetelijk avontuur? Schrijf je dan in via het onderstaande formulier!

Veel succes!

Megan Fox reageert op drama rond 'Love Is Blind' lookalike

Chelsy Vanlerberghe-15 april 2024 om 11:26

Megan Fox heeft voor het eerst gereageerd op de drama rond haar 'Love Is Blind'-dubbelganger. Eén van de deelneemsters van het 6de seizoen had zichzelf vergeleken met Megan Fox en kreeg daardoor bakken kritiek online.

In de Netflix-datingshow worden deelnemers uitgedaagd om elkaar ten huwelijk te vragen zonder elkaar ooit te hebben gezien. Het is dus de bedoeling dat ze verliefd worden op basis van wat ze tegen elkaar zeggen. Hoewel de deelnemers eigenlijk niet mogen praten over hun uiterlijk, vertelde Chelsea aan Jimmy dat mensen zeggen dat ze op Megan Fox lijkt. Maar het internet had daar duidelijk een andere mening over... Chelsea werd overspoeld met negatieve comments.

Nu reageert de 'Jennifers Body'-actrice zelf op het voorval tijdens een interview. Ze vertelde dat hoewel ze zelf niet naar de realityshow kijkt, ze toch overspoeld werd met berichten. Zelfs op de Oscars werd het onderwerp aangesneden, zo vertelde ze aan E! News.

"Ik vind niet dat ze dat verdiende," voegde ze eraan toe. "Ik denk dat mensen veel te ver zijn gegaan."

Wat betreft de dubbelganger? Fox ziet het wél. "Ze heeft ook almond eyes. Dus ik geloof dat ze de waarheid spreekt dat mensen haar hebben gezegd dat ze op mij lijkt."

De actrice voegde eraan toe dat ze zelf ook is gepest en dat niemand dat verdient.

Ontdek meer