Pikante Netflix-serie 'Perfil Falso' krijgt tweede seizoen

Karen Luiken-15 juni 2023 om 06:02

Het eerste seizoen ging pas twee weken geleden in première, maar toch kondigt Netflix nu al een vervolg aan. ‘Perfil Falso’ krijgt een tweede seizoen!

‘Perfil Falso’ gaat over Camila die via een dating-app haar droomprins Fernando ontmoet. Althans, ze denkt dat het haar droomprins is. Als ze na een idyllische romance van plan is om hem te verrassen, raakt ze verstrikt in een web met leugens. Ze komt erachter dat Fernando een gezin heeft in Colombia en is vastbesloten om wraak te nemen.

Het eerste seizoen van ‘Perfil Falso’ bestaat uit tien afleveringen en staat in zijn geheel op Netflix. Het is nog niet bekend wanneer het tweede deel verschijnt.

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ed Sheeran wil elk seizoen nieuw album lanceren

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:01- Foto:

Reuters

Heb je moeite met seizoenswisselingen? Ed Sheeran gaat het makkelijker maken voor je. De zanger, die vrijdag zijn herfstplaat ‘Autumn Variations’ uitbracht, wil volgens Britse media elk seizoen een nieuw album uitbrengen.

“Ik wil een ‘Summer Variatons’ maken en een ‘Spring Variatons’, en er komt ook nog een ‘Winter Variatons’", zegt de Britse zanger. Maar voor het zover is, komt er eerst nog een ander project. "We hebben nog een grote popplaat."

Wanneer de nieuwe albums uit moeten komen, is nog niet bekend.

Ontdek meer