'XO, Kitty' krijgt een tweede seizoen op Netflix

Nico De Greef-14 juni 2023 om 20:37

Fans van de To All The Boys spin-off XO, Kitty krijgen goed nieuws: Netflix heeft bekendgemaakt dat de reeks een tweede seizoen krijgt.

Het eerste seizoen van To All The Boys spin-off XO, Kitty verscheen nog maar net vorige maand op Netflix maar is nu al zo'n groot succes dat de streamer heeft besloten om de reeks van een vervolg te voorzien.

In XO, Kitty volgen we niet langer het verhaal van Lara Jean (Lana Condor) en diens loverboy Peter Kavinsky (Noah Centineo), maar wel liefdesgoeroe Kitty (Anna Cathcart), het jongere zusje van Lara. Kitty vertrekt in de reeks naar Seoul in Zuid-Korea om te gaan studeren op dezelfde school waar haar moeder jaren geleden ook les volgde. Niet alleen tracht Kitty daar meer te weten te komen over het leven van haar moeder, ook hoopt ze weer herenigd te kunnen worden met haar langeafstandsvriendje Dae. Maar in Seoul komt Kitty voor een onverwachte verrassing te staan wanneer ze leert dat Dae al een vriendinnetje heeft.

Wat volgt is een jaar vol zelfontwikkeling voor Kitty met de nodige liefdesperikelen. En dat zal zich dus allemaal gaan voortzetten in een tweede seizoen. Het nieuws werd bekendgemaakt via een filmpje op sociale media waarin de hoofdrolspelers uit de reeks het vervolg aankondigen.

Wanneer het tweede seizoen van XO, Kitty uiteindelijk te zien moet zijn, is op dit moment nog niet helemaal duidelijk.

Netflix lost trailer van eerste Spaanse sportdocu 'LALIGA: All Access'

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 14:02

Netflix heeft de officiële teaser trailer vrijgegeven van 'LALIGA: All Access', over de bekende Spaanse voetbalcompetitie. De serie, meteen ook de allereerste Spaanse sportdocumentaire, is vanaf 19 juli beschikbaar.

LALIGA gaat niet alleen over voetbal; het gaat over passie, het gaat over spanning. LALIGA wordt beslist op het veld, maar ook daarbuiten: in de kleedkamer, op de tribunes, in de buitenwijken van het stadion, op de wedstrijddag. “We volgen de ontwikkelingen van revelatie Girona maar zien ook van dichtbij hoe de carrières van spelers zoals Rakitic bij Sevilla, Mata bij Getafe en Muniaín bij Athletic Bilbao dit seizoen eindigden. En we zien van dichtbij hoe spelers en fans de grote derby's van het land beleven, en natuurlijk ook El Clásico.”

De uitvoerend producent van de docuserie, Alex Martínez Roig, prijst het project als een primeur voor een van 's werelds grootste voetbalcompetities en benadrukt het belang van het menselijk maken van atleten. De serie belooft de diversiteit en kracht van LALIGA te laten zien, samen met de band tussen fans en clubs, en de persoonlijke uitdagingen van spelers en coaches.

De documentairereeks richt zich op de LALIGA-competitie van 2023-2024, een van de beste voetbalcompetities ter wereld. Unieke clubs strijden het hele seizoen met hun sterke en zwakke punten. Met onbeperkte toegang achter de schermen en persoonlijke verhalen, belooft 'LALIGA: All Access' een must-watch te worden voor fans van een van de meest gevolgde competities ter wereld.

'Belgium's Next Top Model' komt terug met deze gastjuryleden

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 09:40

Vanaf juli 2024 gaat op Streamz opnieuw op zoek naar 'Belgium's Next Top Model'. Vorig jaar werd Gilles door de kijkers en jury gekroond, maar nu is het de beurt aan een nieuwe lichting van aspirerende modellen om hun stempel te drukken op de catwalk. Zij zullen het beste van zichzelf laten zien en hun comfortzone ver achter zich laten.

Een deskundige jury, bestaande uit topmodel Hannelore Knuts, designer Inge Onsea van Essentiel Antwerp, stylist Tom Eerebout en Tom Van Dorpe van NOAH Mgmt, staat klaar om de modellen te begeleiden gedurende tien afleveringen. Maar dat doen ze niet alleen, er staat een resem van experts en gastjuryleden klaar.

Fans van het vorige seizoen zullen Julius Poole herkennen, de creatief directeur en casting director uit New York, die opnieuw zijn kennis met de modellen deelt. Ook Elodie Ouedraogo, olympisch atlete en ontwerper, sluit zich voor een aflevering aan bij de jury. Nieuwe gezichten zijn onder meer Olga Leyers en Giancarlo Angeletti, bekend van Vier Antwerp. De modellen zullen alles uit de kast moeten halen om de juryleden te imponeren en hun plekje in de finale veilig te stellen.

De winnaar ontvangt niet alleen de eer en de titel 'Belgium's Next Top Model 2024', maar ook een covershoot voor L'Officiel en een modellencontract bij NOAH mgmt.

Ontdek meer