'XO, Kitty' krijgt een tweede seizoen op Netflix

Nico De Greef-14 juni 2023 om 20:37

Fans van de To All The Boys spin-off XO, Kitty krijgen goed nieuws: Netflix heeft bekendgemaakt dat de reeks een tweede seizoen krijgt.

Het eerste seizoen van To All The Boys spin-off XO, Kitty verscheen nog maar net vorige maand op Netflix maar is nu al zo'n groot succes dat de streamer heeft besloten om de reeks van een vervolg te voorzien.

In XO, Kitty volgen we niet langer het verhaal van Lara Jean (Lana Condor) en diens loverboy Peter Kavinsky (Noah Centineo), maar wel liefdesgoeroe Kitty (Anna Cathcart), het jongere zusje van Lara. Kitty vertrekt in de reeks naar Seoul in Zuid-Korea om te gaan studeren op dezelfde school waar haar moeder jaren geleden ook les volgde. Niet alleen tracht Kitty daar meer te weten te komen over het leven van haar moeder, ook hoopt ze weer herenigd te kunnen worden met haar langeafstandsvriendje Dae. Maar in Seoul komt Kitty voor een onverwachte verrassing te staan wanneer ze leert dat Dae al een vriendinnetje heeft.

Wat volgt is een jaar vol zelfontwikkeling voor Kitty met de nodige liefdesperikelen. En dat zal zich dus allemaal gaan voortzetten in een tweede seizoen. Het nieuws werd bekendgemaakt via een filmpje op sociale media waarin de hoofdrolspelers uit de reeks het vervolg aankondigen.

Wanneer het tweede seizoen van XO, Kitty uiteindelijk te zien moet zijn, is op dit moment nog niet helemaal duidelijk.

Disney+ lanceert nieuwe beelden van langverwachte 'Percy Jackson'-serie

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:45

Disney+ heeft een gloednieuwe trailer gedeeld van ‘Percy Jackson and Te Olympians’. De langverwachte serie gaat op 20 december in première.

In ‘Percy Jackson and the Olympians’ is te zien hoe Percy Jackson, Grover Underwood en Annabeth Chase aan een heldhaftige zoektocht beginnen. De hoofdrollen worden gespeeld door Walker Scobell, Aryan Simhadri en Leah Sava Jeffries. Andere rollen zijn weggelegd voor onder anderen Lin-Manuel Miranda, Megan Mullally, Toby Stephens, Virginia Kull, Jason Mantzoukas, Jay Duplass, Glynn Turman en Lance Reddick.

Op 20 december komen de eerste twee afleveringen van de serie online. Daarna volgt er elke week een nieuwe aflevering.

Schrijf je in voor het derde seizoen van 'LoveMe'!

Joyce Vander Auwera-22 september 2023 om 16:00

Ben jij de perfect match van Ellen? Ontdek het snel...

Win het hart van Ellen, die eerder al te zien was in 'Ex On The Beach: Double Dutch' en 'Shot In The Dark'! Ben jij een sportieve grappenmaker met een loyale en eerlijke ziel? Heb je zin in het leven, ben je speels maar toch toekomstgericht en een tikkeltje avontuurlijk? Dan ben jij degene die we zoeken! 💘 Samen met Streamz gaan we op zoek naar de grote liefde van Ellen in seizoen 3 van 'LoveMe'.

Waarom nog wachten? Schrijf je nu in voor een betoverend liefdesavontuur en wie weet verover jij Ellen haar hartje... Hopelijk tot snel! ❤️

Ontdek meer