82-jarige 'Harry Potter'-actrice poseert naakt voor Vogue

Karen Luiken-14 juni 2023 om 15:04

Miriam Margolys heeft haar kleding uitgetrokken voor een shoot. De 82-jarige actrice die vooral bekendstaat als professor Sprout in ‘Harry Potter’, poseert in adamskostuum voor een speciale pride issue van de Britse Vogue.

Op een van de foto’s is Miriam naakt en lachend te zien. Verschillende taartjes bedekken haar borsten. Hoewel de actrice zegt dat ze haar lichaam haat, heeft ze toch ingestemd met de shoot. “Ik haat grote borsten en ik heb een hangende buik en kleine benen. Daar ben ik niet blij mee, maar je maakt er gewoon het beste van. Je moet wel.”

De ‘Harry Potter’-ster kwam in 1966 uit de kast als lesbienne. Behalve zij prijken ook zangeressen Janelle Monáe en Rina Sawayama in de pride issue van Vogue. “Ik heb me er nooit voor geschaamd om lesbienne te zijn”, aldus Miriam, die er wel aan toevoegt dat haar ouders het moeilijk hadden met haar coming-out. “Het deed hen pijn.”

Zien: trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'

Karen Luiken-01 december 2023 om 11:18

Het aftellen is begonnen. Naar kers (uiteraard) maar eerst naar de datum van 20 december. Dan verschijnt namelijk de film 'Bon Bini Bangkok Nights' op het witte doek!

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road.

Klaar voor een klein voorproefje? Bekijk hieronder de nieuwe trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'.

Maksim Stojanac leent stem uit voor hoofdrol in 'Wonka'-film

Karen Luiken-01 december 2023 om 07:32

Maksim Stojanac is gestrikt voor de Vlaamse versie van de langverwachte film ‘Wonka’. De Vlaamse acteur leent zijn stem uit voor de rol van Willy Wonka, een personage dat wordt gespeeld door Timothée Chalamet.

‘Wonka’ speelt zich vóór de gebeurtenissen uit ‘Charlie and the Chocolate Factory’ af. Kijkers worden meegenomen in de jonge jaren van Willy Wonka en krijgen avonturen te zien die hij meemaakte voordat hij de chocoladefabriek oprichtte.

Maksim Stojanac laat in een gesprek met Humo weten dat hij ontzettend veel plezier heeft gehad tijdens het inspreken van de stem van het hoofdpersonage. “Willy Wonka spelen was oprecht een van de leukste dingen die ik heb mogen doen”, zegt hij. “Ik mocht zo een interessant en liefdevol personage vertolken. En de film is zo mooi.”

‘Wonka’ is vanaf 13 december op het witte doek te zien. Naast Maksim zijn ook Bent Van Looy en Goedele Wachters in de Vlaamse versie van de film te horen.

Ontdek meer