TEST: Welk personage uit 'The Flash' ben jij?

Joyce Vander Auwera-14 juni 2023 om 13:30

Barry Allen / The Flash reist terug in de tijd om de dood van zijn moeder te voorkomen, waardoor hij vast komt te zitten in een alternatieve realiteit zonder metahumans. Barry roept de hulp in van zijn jongere zelf, een oudere Batman en de Kryptonian castaway Supergirl om deze wereld te redden van de herstelde General Zod en terug te keren naar zijn eigen universum. Vanaf 14 juni in de bioscoop!

Welke superheld ben jij? The Flash, Batman of Supergirl? Kom jouw superkracht snel te weten!

Win reis naar Europese stad door deze snelle bevraging

Chelsy Vanlerberghe-17 mei 2024 om 12:30

Bij TAGMAG zijn we altijd benieuwd naar de gedachten en keuzes van studenten. Hoe zit het tegenwoordig met jongeren en werk? Zijn we meer gefocust op onze carrière, of kiezen we toch vaker voor flexibiliteit en meer vrije tijd? TAGMAG en Deltaworx (uitzendkantoor voor studenten) slaan de handen in elkaar en willen weten hoe jij erover denkt!

De incentive is crazy - al zeggen we het zelf - want je kan een reis (inclusief hotel!) naar één van de hoofdsteden binnen Europa winnen! Welke hoofdstad dat is, blijft een surprise.

Vul onderstaand formulier in en maak kans op een gratis reis voor jou en een vriend(in)!

Je kan deelnemen tot en met vrijdag 7 juni 2024 (12u00).

TEST: Welke Taylor Swift 'Era' ben jij?

Chelsy Vanlerberghe-08 mei 2024 om 13:19- Foto:

Taylor Swift on November 13 2023

Taylor Swift trapt op 9 mei het Europese deel van haar ‘The Eras Tour’ af in Parijs. De popster heeft met de release van haar nieuwste album ‘The Tortured Poets Department’ 11 studioalbums (oftewel, ‘eras’) op haar palmares staan. Benieuwd welke era het best bij jou past? Doe de test!

Ontdek meer