'Nu echt over tussen Shawn Mendes en Camila Cabello'

Karen Luiken-14 juni 2023 om 06:44

Het lijkt definitief voorbij tussen Shawn Mendes en Camila Cabello. De twee werden in de afgelopen maanden meerdere keren samen gespot en heel even leek er sprake van een verzoening, maar volgens People is het nu dan toch over en uit.

Shawn en Camila gingen in november 2021 voor het eerst uit elkaar na twee jaar samen te zijn geweest. Maar afgelopen april leken ze elkaar weer gevonden te hebben. Ze werden kussend gespot op Coachella en brachten ook in de weken na dat festival tijd met elkaar door.

Toch betekent dit helaas niet dat ze officieel weer samen zijn. Eerder deze maand doken er geruchten op dat ze er opnieuw een punt achter hebben gezet. Sterker nog: Camila is alweer ready to mingle. People meldt dat ze opnieuw aan het daten is.

Suzan & Freek in het geheim getrouwd

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:30

Suzan & Freek zijn afgelopen weekend in het geheim in het huwelijksbootje gestapt. De twee laten na afloop via Instagram weten dat ze elkaar het jawoord hebben gegeven.

De grote dag vond zaterdag plaats. “Wat een droomweekend, we zijn getrouwd”, schrijft het getrouwde stel bij een tweetal foto’s. “Een weekend lang alleen maar liefde, heerlijk tafelen, janken om de speeches en gedanst tot we niet meer konden, en dat alles met de allerliefste vrienden en familie om ons heen.”

Suzan & Freek zijn al jaren samen. Ze maakten in de zomer van 2022 bekend dat ze verloofd waren.

Billie Eilish bevestigt coming out

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:13

Billie Eilish heeft haar coming out bevestigd. De zangeres liet onlangs in een interview doorschemeren dat ze zich aangetrokken voelt tot vrouwen, maar had toen niet door dat ze daarmee uit de kast kwam. “Ik dacht dat mensen het wel wisten”, zegt ze nu.

Twee weken geleden heeft Billie in een interview met Variety voor het eerst toegegeven dat ze op vrouwen valt. “Ik hou zoveel van ze”, zei ze. “Ik hou van ze als mensen. Ik voel me tot hen aangetrokken als mensen. Ik voel me fysiek tot ze aangetrokken, maar ik ben ook geïntimideerd door hun schoonheid en aanwezigheid.”

Billie ging er verder niet op door, maar bevestigt nu dat deze onthulling inderdaad betekent dat ze queer is. “Ik wilde er geen groot ding van maken”, zei ze dit weekend tijdens het Variety’s Hitmakers Event in Los Angeles. “Maar was het dan niet duidelijk? Ik dacht dat mensen het wel wisten.”

De zangeres is blij dat het ‘hoge woord’ er nu uit is. “Het is leuk dat mensen het weten. Ik ben van de vrouwen”, zegt ze.

Ontdek meer