'Nu echt over tussen Shawn Mendes en Camila Cabello'

Karen Luiken-14 juni 2023 om 06:44

Het lijkt definitief voorbij tussen Shawn Mendes en Camila Cabello. De twee werden in de afgelopen maanden meerdere keren samen gespot en heel even leek er sprake van een verzoening, maar volgens People is het nu dan toch over en uit.

Shawn en Camila gingen in november 2021 voor het eerst uit elkaar na twee jaar samen te zijn geweest. Maar afgelopen april leken ze elkaar weer gevonden te hebben. Ze werden kussend gespot op Coachella en brachten ook in de weken na dat festival tijd met elkaar door.

Toch betekent dit helaas niet dat ze officieel weer samen zijn. Eerder deze maand doken er geruchten op dat ze er opnieuw een punt achter hebben gezet. Sterker nog: Camila is alweer ready to mingle. People meldt dat ze opnieuw aan het daten is.

Zien: Ariana Grande in nieuwe trailer van 'Wicked'

Karen Luiken-16 mei 2024 om 06:46

We weten al een behoorlijke tijd dat er een ‘Wicked’-film met Ariana Grande in de hoofdrol aan zit te komen, maar nu is dan ook eindelijk de officiële trailer van het project verschenen. De beelden bekijk je hier.

‘Wicked’ gaat over Elphaba, een jonge vrouw die verkeerd begrepen wordt vanwege haar ongebruikelijke groene huidskleur, en over Glinda, een populaire jonge vrouw, die verguld is door voorrechten en ambitie. Terwijl de een haar ware kracht moet ontdekken, gaat de ander op zoek naar haar ware hart.

De twee ontmoeten elkaar als studenten aan de Shiz Universiteit in het Land van Oz en smeden een onwaarschijnlijke maar diepe vriendschap. Na een ontmoeting met The Wonderful Wizard of Oz bereikt hun vriendschap een kruispunt en nemen hun levens compleet verschillende paden.

Glinda’s verlangen naar populariteit zorgt ervoor dat ze wordt verleid door macht, terwijl Elphaba’s vastberadenheid om trouw aan zichzelf en aan de mensen om haar heen te blijven, onverwachte en schokkende gevolgen zal hebben voor haar toekomst.

Ariana Grande kruipt in de huid van Glinda en de rol van Elphaba wordt gespeeld door Cynthia Erivo. Andere rollen zijn weggelegd voor Michelle Yeoh, Jeff Goldblum, Jonathan Bailey, Ethan Slater, Marissa Bode, Bowen Yang, Bronwyn James en Keala Settle.

‘Wicked’ verschijnt eind november in de bioscoop.

Paris Hilton en Nicole Richie krijgen opnieuw realityshow

Chelsy Vanlerberghe-15 mei 2024 om 10:53

Besties Paris Hilton en Nicole Richie keren terug naar het scherm, 20 jaar na hun succesvolle realityshow 'The Simple Life'.

Twee decennia geleden verscheen 'The Simple Life' voor het eerst op tv. De realityshow met in de hoofdrol 'domme blondjes' Paris Hilton en Nicole Richie was meteen een megasucces. Vijf seizoenen lang deden de rijke socialites vreemde, laagbetaalde baantjes, waardoor het leek alsof ze het moeilijker hadden dan ze eigenlijk nodig hadden. De show eindigde omdat de twee ruzie kregen, maar de strijdbijl is al even begraven. Nu zijn de twee klaar voor een hereniging op het scherm.

Op maandag plaatsten Hilton en Richie een teaser op sociale media. "New eras, same besties", deelden ze op Instagram. "Binnenkort op Peacock."

We weten nog niet veel over de serie, behalve dat het Hilton's tweede samenwerking met Peacock is. In 2021 was ze te zien in 'Paris in Love', een serie die haar voorbereidde op haar huwelijk met Carter Reum en hun eerste kind. Inmiddels is ze 43 en heeft ze een tweede kind, een dochter via een draagmoeder.

Nicole Richie heeft ook twee kinderen met Joel Madden, met wie ze sinds 2010 getrouwd is. De modeontwerpster was recent te zien in films als 'Good Burger 2' en 'Don't Tell Mom the Babysitter's Dead', en ze zal binnenkort te zien zijn in 'Summer Camp' van Castille Landon.

Eerder deze week plaagde Hilton haar reünie met Richie op sociale media door een collage van foto's te delen. "Vanaf dag 1: Sill en Bill," schreef ze erbij.

Ontdek meer