Deze twee 'Queen Charlotte'-acteurs wonen samen

Karen Luiken-13 juni 2023 om 14:59

De acteurs uit ‘Queen Charlotte’ hebben er dankzij het succes van de show niet alleen een leuk salaris bij, ze hielden er ook goede vriendschappen aan over. Neem bijvoorbeeld Corey Mylchreest en Freddie Dennis. Zij wonen inmiddels samen.

Corey, die in de ‘Bridgerton’ spin-off de rol van koning George speelt, laat in een gesprek met PopBuzz weten dat hij een nieuwe huisgenoot heeft gevonden. En dat is niemand minder dan Freddie, also known as butler Reynolds.

Als Corey in het interview de vraag krijgt wie van de cast hij zou kiezen als zijn koninklijk adviseur, zegt hij: “Misschien mijn adviseur in de show, Freddie Dennis, met wie ik nu samenwoon.”

Hoewel Corey en Freddie elkaar nog niet kenden voor ‘Queen Charlotte’ in productie ging, lijken ze het nu dus erg goed met elkaar te kunnen vinden. Als vrienden, niet als lovers. Corey heeft immers eerder al door laten schemeren dat hij een vriendin heeft.

Justin Timberlake gearresteerd voor rijden onder invloed

Karen Luiken-18 juni 2024 om 15:05

Justin Timberlake is maandagavond gearresteerd door de politie. ABC News meldt dat hij is betrapt op het rijden onder invloed.

De arrestatie vond plaats in Sag Harbor, een dorp in New York. Dinsdag – vandaag dus – moet Justin Timberlake voor de rechter verschijnen. Het is nog niet bekend in welke staat Justin precies was toen hij werd gepakt door de politie en wat het gevolg van zijn actie zal zijn.

Komend weekend heeft de zanger twee concerten gepland staan in Chicago. Volgende week gaat hij terug naar New York voor nog twee shows.

Joe Alwyn laat zich voor het eerst uit over break-up Taylor Swift

Karen Luiken-18 juni 2024 om 12:17

Joe Alwyn heeft zich ruim een jaar na zijn break-up met Taylor Swift voor het eerst uitgelaten over de situatie. In een interview met The Times zegt hij dat hij het er erg moeilijk mee heeft gehad.

Joe en Alwyn vormden ruim zes jaar een koppeltje. Vorig jaar gingen ze uit elkaar. “Ik hoop dat iedereen empathie kan voelen en de moeilijkheden kan begrijpen die gepaard gaan met het einde van een lange, liefdevolle, volledig toegewijde relatie van meer dan zes en een half jaar”, aldus Joe. “Dat is een lastige kwestie. Wat ongebruikelijk en abnormaal is in deze kwestie, is dat een week later iedereen het weet en de buitenwereld er zijn zegje over kan doen.”

Wat vlak na de breuk volgde, was een bizarre tijd vol speculaties en roddels. “Iets dat heel echt is, wordt in een onrealistische situatie gegooid met roddelbladen, sociale, media en pers, waar het vervolgens wordt ontleed, over wordt gespeculeerd en uit zijn verband wordt getrokken tot het onherkenbaar is”, vervolgt Joe. “De waarheid is dat er altijd een kloof zal zijn tussen wat de waarheid en wat er gezegd wordt. Maar daar heb ik vrede mee.”

Ontdek meer