Deze twee 'Queen Charlotte'-acteurs wonen samen

Karen Luiken-13 juni 2023 om 14:59

De acteurs uit ‘Queen Charlotte’ hebben er dankzij het succes van de show niet alleen een leuk salaris bij, ze hielden er ook goede vriendschappen aan over. Neem bijvoorbeeld Corey Mylchreest en Freddie Dennis. Zij wonen inmiddels samen.

Corey, die in de ‘Bridgerton’ spin-off de rol van koning George speelt, laat in een gesprek met PopBuzz weten dat hij een nieuwe huisgenoot heeft gevonden. En dat is niemand minder dan Freddie, also known as butler Reynolds.

Als Corey in het interview de vraag krijgt wie van de cast hij zou kiezen als zijn koninklijk adviseur, zegt hij: “Misschien mijn adviseur in de show, Freddie Dennis, met wie ik nu samenwoon.”

Hoewel Corey en Freddie elkaar nog niet kenden voor ‘Queen Charlotte’ in productie ging, lijken ze het nu dus erg goed met elkaar te kunnen vinden. Als vrienden, niet als lovers. Corey heeft immers eerder al door laten schemeren dat hij een vriendin heeft.

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Zien: trailer van tweede seizoen 'House of the Dragons'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:37

Goed nieuws voor fans van ‘House of the Dragons’. HBO heeft flink wat nieuwe informatie gedeeld over het tweede seizoen van de serie. Er komen nieuwe castleden bij, we weten (ongeveer) wanneer we het vervolg kunnen verwachten én er is een nieuwe trailer.

Laten we beginnen met de twee nieuwe castleden. Tom Taylor kruipt in de huid van Lord Cregan Stark, Clinton Liberty in die van Addam of Hull, Jamie Kenna gaat Ser Alfred Broome spelen, Kieran Brew wordt Hugh, Tom Bennett is verantwoordelijk voor de rol van Ulf en Vincent Regan wordt voor de serie getransformeerd tot Ser Rickard Thorne.

Eerder aangekondigde nieuwkomers zijn Abubakar Salim als Alyn van Hull, Gayle Rankin als Alys Rivers, Freddie Fox als Ser Gwayne Hightower en Simon Russell Beale als Ser Simon Strong.

Dan de releasedatum. Een precieze dag waarop de show verschijnt, is er nog niet. Maar HBO maakt wel bekend dat het tweede seizoen van ‘House of the Dragons’, dat uit acht afleveringen zal bestaan, in de zomer van 2024 naar het scherm komt. Wat je daarvan kunt verwachten? Dat zie je in onderstaande beelden!

Ontdek meer