Releasedatum en titel nieuwe ‘Fantastic Beasts’ bekend!

Dieter Blarinckx-22 september 2021 om 15:47

Potterheads, opgelet! Warner Bros., de studio achter 'Harry Potter' en 'Fantastic Beasts', heeft de titel en releasedatum bekendgemaakt van de gloednieuwe derde film in de 'Fantastic Beasts'-franchise!

'Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore', zo zal het nieuwe hoofdstuk in de magische franchise heten. Zoals de titel al doet vermoeden, zullen we eindelijk wat verder inzoomen op de geheimen van Dumbledore (Perkamentus in het Nederlands) en dat al vanaf 15 april 2022!

Helaas is er verder nog bitter weinig bekend over de nieuwe prent, dus blijf zeker tuned voor magische updates!

'John Tucker Must Die' krijgt vervolg

Karen Luiken-26 maart 2024 om 07:27

Achttien jaar na het verschijnen van ‘John Tucker Must Die’ komt er een vervolg op de romantische komedie. De originele cast is betrokken bij het project.

De tienerfilm verscheen in 2006 en had Jesse Metcalfe, Brittany Snow, Sophia Bush, Ashanti Heather en Arielle Kebbel in de hoofdrollen. De laatste in dit rijtje is betrokken bij de productie van de reboot en heeft het script al gelezen. Volgens haar keert de complete originele cast terug en krijgt rokkenjager John Tucker in de volgende film ‘een kans om te veranderen’.

De originele ‘John Tucker Must Die’ gaat over drie tienermeisjes die van plan zijn het hart van schoolbasketbalster John Tucker te breken nadat ze erachter komen dat hij in het geheim met hen alle drie aan het daten is. Om hem terug te pakken, schakelen ze een impopulair meisje in dat hem publiekelijk zou moeten vernederen. Maar dat is niet wat er uiteindelijk gebeurt…

Nieuwe trailer 'Inside Out 2' gelost

Karen Luiken-22 maart 2024 om 11:18

Met veel plezier en enthousiasme naar de eerste ‘Inside Out’ gekeken? Maak je dan nu klaar voor het vervolg! Disney heeft vandaag een trailer van de film gedeeld die vanaf 19 juni in de bioscoop te zien zal zijn.

‘Inside Out 2’ verwelkomt een aantal nieuwe emoties in het hoofd van tiener Riley. Naast Plezier, Woede, Verdriet, Angst, en Afkeer komen nu ook Onzekerheid, Jaloezie, Ennui en Verlegenheid om de hoek kijken terwijl Riley op het punt staat om naar de middelbare school te gaan.

De stemmenkast bestaat onder anderen uit Amy Poehler, Lewis Black, Phyllis Smith, Tony hale, Liza Lapira, Maya Hawke, Ayo Edebiri, Adèle Exarchopoulos, Paul Walter Hauser, Kensington Tallman, Lilimar, Diane Lane en Kyle Maclachlan.

Ontdek meer