Win duotickets avant-première 'No Hard Feelings'

Joyce Vander Auwera-13 juni 2023 om 12:00

Heb je zin in een leuke movie night vol lachplezier of ben je gewoon enthousiast om Jennifer Lawrence voor de allereerste keer te zien acteren in een sekskomedie? Goed nieuws! Wij geven maar liefst 20 duotickets weg voor de avant-première van 'No Hard Feelings'.

De film volgt Maddie - gespeeld door Jennifer Lawrence - die werkt als Uber-chauffeur. Ze gaat failliet nadat haar auto in bezit is genomen. Maddie accepteert een ongewone Craigslist-advertentie waarin ouders op zoek zijn naar iemand die de 'vriendin' wil worden van hun zoon.

Ze merken op dat hun introverte 19-jarige zoon, Percy, geen interesse toont in daten of seks. Daar willen zijn ouders graag verandering in zien! Maddie gaat de uitdaging aan en probeert alles om Percy bij the adult life te laten aansluiten. Slaagt ze hierin? Dan krijgt ze een gloednieuwe Buick Regal wagen cadeau van zijn ouders!

Wil je het verloop van de film graag samen met TAGMAG ontdekken? Doe snel mee met onderstaande giveaway en wie weet bemachtig jij een duoticket voor onze avant-première op dinsdag 20 juni in Kinepolis Brussel! Je bent welkom vanaf 18u45, je kan genieten van een cocktailbar en enkele verschillende leuke activaties die met de film te maken hebben. Tot dan?!

WIN: 1 van de 10 gratis tickets voor Relief in Oudenaarde!

Simon Smetryns-18 juni 2024 om 17:07

Vrijdag 21 juni '24 is het zover! Dan vieren we het einde van de examens met Relief x TAGMAG in De Kubus in Oudenaarde.

Mis deze geweldige avond niet, want DJ MagiK & Jael Ost, Rumour, Arthur Lewis, Breaze, RVBBE, Broken Age en Denoo zijn ook van de partij! TAGMAG Insider Kobe Peeters heeft ook al wat vragen klaar voor jou.

We geven 10 gratis tickets weg. Waag nu je kans!

Win 1 van de 100 schminksticks in Belgische driekleur!

Simon Smetryns-17 juni 2024 om 10:36

Een echte fan schminkt z'n gezicht in de kleuren van zijn of haar favoriete team, deze zomer doen we dat natuurlijk voor de Belgen op het EK en de Olympische Spelen. Deze schminkstick is ideaal om onze nationale helden aan te moedigen, en jij kan hem winnen!

We geven maar liefst 100 van deze TAGMAG schminksticks in Belgische driekleur weg. Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier invullen en wie weet krijg je hem binnenkort in jouw brievenbus.

Ontdek meer