'Big Brother'-ster Rob in ziekenhuis met 'onverklaarbare' klacht

Karen Luiken-13 juni 2023 om 06:39

Het gaat nog steeds niet goed met de gezondheid van Rob Groenedijk uit ‘Big Brother’. De man die het programma moest verlaten vanwege allerlei kwaaltjes, lag afgelopen week in het ziekenhuis met mysterieuze klachten.

Rob was een van de grote favorieten in ‘Big Brother’. Hij ontpopte zich als de vader van het huis en was niet alleen bij de bewoners, maar ook bij het publiek erg geliefd. Veel mensen vonden het dan ook verschrikkelijk toen Rob er zelf voor koos om naar huis te gaan omdat hij steeds meer last kreeg van allerlei lichamelijke klachten.

We zijn inmiddels maanden verder, maar uit een foto op Instagram blijkt nu dat het nog steeds niet goed gaat met Rob. Hij deelt een foto van zichzelf in een ziekenhuisbed. “Woensdag onverwachts opgenomen in het ziekenhuis met een onverklaarbare dikke enkel”, schreef hij een paar dagen terug. “Na veel onderzoeken en antibiotica mag ik hopelijk morgen naar huis.”

Nederland maakt liedje songfestival bekend

Karen Luiken-29 februari 2024 om 16:30

Een dikke week nadat Mustii het nummer bekendmaakte waarmee hij België op het Eurovisiesongestival vertegenwoordigt, is het nu de beurt aan Nederland. Bij onze noorderburen is het Joost Kleine die in mei het podium in de Zweedse stad Malmö zal betreden en dat doet hij met het liedje ‘Europapa’.

Joost Klein noemt ‘Europapa’ een nummer met een typisch Nederlands geluid, waarvoor hij samenwerkte met dj Paul Elstak en rapper Donnie. Het nummer is een ode aan de overleden vader van de artiest. “Die leerde mij dat grenzen zijn bedacht door mensen en dat je de wereld dus zelf ook kunt bedenken.”

Het songfestival begint op dinsdag 7 mei met de eerste halve finale. Joost Klein treedt net als Mustii op tijdens de tweede halve finale op donderdag 9 mei. Op zaterdag 11 mei vindt de finale plaats.

Spel leidt tot vurige discussie in 'Big Brother'

Karen Luiken-29 februari 2024 om 16:20

Wat begint als een onschuldig spel, ontaardt in een vurige discussie tussen de bewoners van ‘Big Brother’. Van lachen tot schreeuwen, de emoties lopen hoog op. En dat komt allemaal door een pannenkoek... “Je moet je fouten inzien", klinkt het in onderstaande sneak preview.

Ontdek meer