Avatar: Frontiers of Pandora verschijnt officieel op 7 december

Nico De Greef-13 juni 2023 om 16:48

De langverwachte open wereld-game Avatar: Frontiers of Pandora heeft eindelijk een verschijningsdatum te pakken. Na jaren in ontwikkeling heeft Ubisoft bekendgemaakt dat de first-person game officieel op 7 december uitkomt. Het bedrijf heeft daarnaast ook de allereerste gameplaybeelden vrijgegeven.

Het heeft even geduurd, maar fans van het Avatar-universum van filmmaker James Cameron kunnen eindelijk beginnen met écht aftellen: vanaf december kunnen zij helemaal zelf (of samen met een vriend via online co-op) de fantastische wereld van Pandora gaan verkennen.

Spelers zullen daarbij niet het verhaal van de films volgen, maar wel een compleet origineel verhaal in het bekende Avatar-universum. Een die hen naar onbekend terrein zal leiden: de Western Frontiers. Als speler kruip je in de huid van een Na'vi kind en word je ontvoerd en getraind door de RDA, de corrupte militaristische overheidsinstelling uit de films. Vijftien jaar later ben je eindelijk ontsnapt uit de klauwen van de RDA en tracht je samen met de hulp van andere Na'vi clans om je wereld te redden.

De vijand bestrijden kun je op verschillende manieren doen: met traditionele Na'vi wapens zoals bogen en speren, of door gebruik te maken van je menselijke training waarbij je meer vernietigende wapens gebruikt zoals een assault rifle of een shotgun. En jawel, net zoals in de films, kun je ook je eigen vliegende Banshee temmen om de strijd in het luchtruim verder te zetten.

Avatar Frontiers of Pandora wordt ontwikkeld door Ubisoft Massive Entertainment en verschijnt op 7 december voor de PlayStation 5, Xbox Series X/S en PC. Bekijk de uitgebreide gameplaytrailer:

'Sims 4' krijgt gratis zomerse update

Chelsy Vanlerberghe-15 mei 2024 om 08:47

Hello, summer! Er is een zomerse update gelanceerd voor 'De Sims 4' met nieuwe outfits die perfect zijn voor het aankomende seizoen.

De update is van toepassing op het basisspel en dat zorgt ervoor dat spelers gratis toegang hebben tot gloednieuwe badkleding voor hun Sims, welke maat ze ook nodig hebben. Je kan je Sims dus gratis en voor een outfit geven die volledig summerproof is. Daarnaast zijn er een aantal tops aan het spel toegevoegd, waaronder de tankini en een wikkeltop. De items beschikken over felle kleuren en zijn dus een garantie voor een stylish summer.

May the Beans be with you: Fall Guys ontvangt crossover met Star Wars

Nico De Greef-04 mei 2024 om 14:25

Fall Guys-ontwikkelaar Mediatonic en Lucasfilm kondigen een samenwerking aan die verschillende op Star Wars-geïnspireerde kostuums naar de kleurrijke battle royal-game brengt. De skins zullen vanaf 7 tot en met 20 mei beschikbaar zijn in de Item Shop van het spel.

Spelers kunnen vanaf aanstaande week vier skins bemachtigen die zijn gemodelleerd naar karakters uit de film Star Wars: Return of the Jedi. Zo kunnen spelers zich binnenkort verkleden als Han Solo (al zittend op de top van de Millennium Falcon) en zijn trouwe sidekick Chewbacca, de bounty hunter Boba Fett en de iconische Stormtrooper.

Naast bovengenoemde skins zullen er ook nog een aantal andere cosmetische items te verkrijgen zijn, waaronder nameplates, emotes en een celebration-animatie die werd gebaseerd op de iconische Sarlacc Pit-scène uit de film. In deze scène duwt Han Solo per ongeluk de beruchte premiejager Boba Fett een grote put in waar een Sarlacc-monster (kenmerkend voor zijn vele tentakels) woont.

Ontdek meer