Måneskin-frontman betrapt op innige kus met andere vrouw

Joyce Vander Auwera-10 juni 2023 om 08:20

Een video waarin zanger Damiano David innig aan het kussen is met een mysterieus meisje, gaat als een lopend vuurtje rond op sociale media. Maar wat blijkt? Het is niet zijn vriendin Giorgia met wie hij de lippen verbindt. En dat zorgt bij fans voor heel wat commotie.

De Måneskin-frontman heeft echter een verklaring gegeven. Op Instagram deelde hij een bericht dat hij en zijn vriendin, na zes jaar, hun relatie beëindigd hebben. "Een paar dagen geleden hebben Giorgia en ik besloten om uit elkaar te gaan, dus er was geen sprake van bedrog. Het spijt me enorm. Ik hoop dat dit geen negatieve invloed heeft op Giorgia's imago en ik vraag jullie om respect te hebben voor de gevoeligheid van dit moment."

Het meisje waar Damiano passioneel mee aan het zoenen was in een club, zou naar verluidt Martina Taglienti zijn, een 22-jarig model. Giorgia had eerst nog niet gereageerd op de situatie, maar had wel meteen alle leden van Måneskin én Martina ontvolgd op Instagram.

Vandaag volgde een statement van Giorgia waarin ze aanhaalt dat hun relatie, in onderling overleg, niet monogaam was en dat dat dus ook niet de kern van het probleem is. Om zichzelf echter te beschermen in het delicate nieuws van de break-up, had ze expliciet gevraagd om discretie in hun openbare leven. In ieder geval tot de dag waarop ze publiekelijk meedeelden dat ze uiteen zijn gegaan.

Ze verwijt Damiano niks omdat mensen fouten maken, maar betreurt wel hoe het verlopen is. Ze vraagt verder nog om respect voor hen als mensen en voor hun liefde die heel sterk, intens en diepgaand is geweest.

Ook dit 'Love Island'-koppel uit elkaar

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:59

Twee van de drie koppels die vorige week in de finale van ‘Love Island’ stonden, zijn al uit elkaar. Na Nycole en Jonna hebben nu ook Garbi en Junar hun relatie verbroken.

Garbi leerde Junar kennen toen haar andere scharrel Kevin naar Casa Amor ging. Ze viel als een blok voor de Nederlander en belandde zelfs met hem op de tweede plek in de finale. Het leek erop dat de twee een rooskleurige toekomst tegemoet gingen, maar niets blijkt nu minder waar. Via Instagram laat Garbi weten dat het over is tussen haar en Junar.

“Lieve allemaal, ik wil jullie even vertellen dat het niet meer werkt tussen mij en Junar en ik besloten heb om er een punt achter te zetten”, aldus Garbi. “Ik vind het enorm spijtig dat het zo gelopen is. Maar het voelt gewoon eenzijdig allemaal.”

'Outer Banks'-ster aan het daten met Pete Davidson

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:37

Madelyn Cline heeft na haar breuk met haar ‘Outer Banks’-tegenspeler Chase Stakes een nieuwe liefde gevonden. TMZ meldt dat de actrice aan het daten is met Pete Davidson.

Hoewel het niet helemaal duidelijk is hoe lang Madelyn en Pete elkaar al kennen, melden bronnen wel dat ze officieel een koppeltje vormen. Dat gebeurt slechts een paar weken nadat Pete in augustus zijn relatie met Chase Sui Wonder verbrak na een maandenlange relatie.

De presentator was eerder samen met Ariana Grande, Kim Kardashian en Emily Ratajkowski.

Ontdek meer