Måneskin-frontman betrapt op innige kus met andere vrouw

Joyce Vander Auwera-10 juni 2023 om 08:20

Een video waarin zanger Damiano David innig aan het kussen is met een mysterieus meisje, gaat als een lopend vuurtje rond op sociale media. Maar wat blijkt? Het is niet zijn vriendin Giorgia met wie hij de lippen verbindt. En dat zorgt bij fans voor heel wat commotie.

De Måneskin-frontman heeft echter een verklaring gegeven. Op Instagram deelde hij een bericht dat hij en zijn vriendin, na zes jaar, hun relatie beëindigd hebben. "Een paar dagen geleden hebben Giorgia en ik besloten om uit elkaar te gaan, dus er was geen sprake van bedrog. Het spijt me enorm. Ik hoop dat dit geen negatieve invloed heeft op Giorgia's imago en ik vraag jullie om respect te hebben voor de gevoeligheid van dit moment."

Het meisje waar Damiano passioneel mee aan het zoenen was in een club, zou naar verluidt Martina Taglienti zijn, een 22-jarig model. Giorgia had eerst nog niet gereageerd op de situatie, maar had wel meteen alle leden van Måneskin én Martina ontvolgd op Instagram.

Vandaag volgde een statement van Giorgia waarin ze aanhaalt dat hun relatie, in onderling overleg, niet monogaam was en dat dat dus ook niet de kern van het probleem is. Om zichzelf echter te beschermen in het delicate nieuws van de break-up, had ze expliciet gevraagd om discretie in hun openbare leven. In ieder geval tot de dag waarop ze publiekelijk meedeelden dat ze uiteen zijn gegaan.

Ze verwijt Damiano niks omdat mensen fouten maken, maar betreurt wel hoe het verlopen is. Ze vraagt verder nog om respect voor hen als mensen en voor hun liefde die heel sterk, intens en diepgaand is geweest.

Justin Timberlake komt deze zomer naar Antwerpen

Karen Luiken-23 februari 2024 om 07:30

Justin Timberlake komt naar ons land! De zanger geeft op zaterdag 3 augustus een concert in het Sportpaleis in Antwerpen.

Een maand geleden kondigde Justin zijn wereldtour The Forget Tomorrow World Tour aan, waar de show in Antwerpen een onderdeel van is.

De tour start op 29 april in Vancouver en gaat langs allerlei delen van de wereld. In de zomer trekt Justin door Europa. Naast een show in Antwerpen geeft hij ook concerten in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Denemarken, Polen en Groot-Brittannië.

Kaartjes voor de show gaan op vrijdag 1 maart in de verkoop.

Voormalig Fifth Harmony-zangeres Normani komt met soloalbum

Karen Luiken-22 februari 2024 om 07:47

Normani komt met haar eerste soloalbum. Dat nieuws deelt de 27-jarige voormalige zangeres van Fifth Harmony via Instagram.

“Terwijl ik dit typ, ben ik aan het huilen”, schrijft Normani bij de aankondiging. De artiest deelt een foto van haar cover en laat weten dat de plaat ‘Dopamine’ gaat heten. In een andere post maakt ze bekend dat fans het werk binnenkort op een vrijdag kunnen verwachten, maar een exacte releasedatum is er nog niet. “Ik heb er zes jaar aan gewerkt.”

Normani ging solo nadat Fifth Harmony in 2018 uit elkaar ging. De zangeres bracht sindsdien al meerdere singles uit, maar van een eigen plaat kwam het nog niet. ‘Dopamine’ wordt haar eerste soloalbum.

Ontdek meer