Derde film 'Spider-Verse' wordt laatste

Karen Luiken-09 juni 2023 om 10:22

De tweede film in de ‘Spider-Man’-films rondom Miles Morales draait net in de bioscoop en de derde is al aangekondigd, maar daarna houdt de franchise ermee op. Schrijvers en producenten Phil Lord en Chris Miller hebben bevestigd dat het derde deel het slotstuk van de trilogie wordt.

Phil en Chris zeggen in een gesprek met Entertainment Tonight dat ‘Into the Spider-Verse’ en ‘Across the Spider-Verse’ deel uitmaken van de Miles Morales-trilogie, die zal eindigen met de derde film ‘Beyond the Spider-Verse’.

“We hebben altijd geweten dat er genoeg te vertellen en ontdekken was voor meerdere films, maar pas toen we aan de tweede film werkten, realiseerden we ons dat dit het middelste deel van een trilogie was”, aldus Chris Miller. “De derde film wordt het einde van de Miles Morales-trilogie. Daar werken we nu naar toe, daarna is het klaar. We zijn uitgeput.”

Nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' moet op je watch-list

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:12

Een sterrencast, een goed verhaal en heel veel drama. De nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' heeft het allemaal.

Het verhaal gaat over Amanda en haar man Clay die een weekend in een luxe vakantiehuis in de bossen verblijven. Hun romantische tripje begint goed, maar eindigt in een nachtmerrie als twee wildvreemden voor de deur staan. Ze zijn op zoek naar een schuilplaats omdat – zo beweren ze – de wereld is platgelegd door cyberaanvallen. Kunnen de twee families samen iets bedenken om de apocalyptische ramp te overleven?

De hoofdrollen worden gespeeld door Julia Roberts, Mahershala Ali, Kevin Bacon en Ethan Hawke. Deze week is de trailer van de film verschenen. Je bekijkt 'm hieronder.

Zien: trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'

Karen Luiken-01 december 2023 om 11:18

Het aftellen is begonnen. Naar kers (uiteraard) maar eerst naar de datum van 20 december. Dan verschijnt namelijk de film 'Bon Bini Bangkok Nights' op het witte doek!

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road.

Klaar voor een klein voorproefje? Bekijk hieronder de nieuwe trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'.

Ontdek meer