Derde film 'Spider-Verse' wordt laatste

Karen Luiken-09 juni 2023 om 10:22

De tweede film in de ‘Spider-Man’-films rondom Miles Morales draait net in de bioscoop en de derde is al aangekondigd, maar daarna houdt de franchise ermee op. Schrijvers en producenten Phil Lord en Chris Miller hebben bevestigd dat het derde deel het slotstuk van de trilogie wordt.

Phil en Chris zeggen in een gesprek met Entertainment Tonight dat ‘Into the Spider-Verse’ en ‘Across the Spider-Verse’ deel uitmaken van de Miles Morales-trilogie, die zal eindigen met de derde film ‘Beyond the Spider-Verse’.

“We hebben altijd geweten dat er genoeg te vertellen en ontdekken was voor meerdere films, maar pas toen we aan de tweede film werkten, realiseerden we ons dat dit het middelste deel van een trilogie was”, aldus Chris Miller. “De derde film wordt het einde van de Miles Morales-trilogie. Daar werken we nu naar toe, daarna is het klaar. We zijn uitgeput.”

Release 'It Ends With Us' wéér uitgesteld

Karen Luiken-21 april 2024 om 11:42

Het geduld van fans van ‘It Ends With Us’ wordt flink op de proef gesteld. De release van de langverwachte boekfilm is voor de tweede keer verplaatst.

Volgens de allereerste plannen zou ‘It Ends With Us’ in februari op het witte doek verschijnen. Begin dit jaar bleek dat niet realistisch, waardoor de premièredatum naar 21 juni werd verplaatst. Maar helaas: ook dat feestje gaat niet meer door. Volgens Deadline staat de release nu gepland op 9 augustus omdat dat 'beter in de planning zou passen'.

‘It Ends With Us’ gaat over Lily, een afgestudeerde vrouw die een man genaamd Ryle ontmoet. Ze wordt verliefd, maar haar romance komt al snel in gevaar als iemand uit Lily’s verleden plots op het toneel verschijnt.

De hoofdrollen worden gespeeld door Blake Blake Lively, bekend van onder meer ‘Gossip Girl’, die in de huid van Lily speelt, en door Justin Baldoni, die de verantwoordelijkheid voor het personage Ryle op zich neemt. Acteur Brandon Sklenar speelt Atlas.

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Ontdek meer