Laatste seizoen 'Never Have I Ever' eindelijk te zien

Karen Luiken-09 juni 2023 om 10:11

Je kunt dit weekend twee dingen doen. Of je gaat naar buiten en zweet je kapot, of je blijft lekker binnen en trakteert jezelf op een avondje bingewatchen. Netflix heeft het nieuwe seizoen van ‘Never Have I Ever’ online gezet en dat betekent dat er heel wat uurtjes kijkplezier voor je klaarstaan.

In het aankomende seizoen, dat helaas ook het laatste seizoen van de serie wordt, krijgen we te zien hoe Devi in haar laatste jaar van de middelbare school zit. Haar liefdesperikelen gaan vrolijk door. Gaat ze verder met Ben, valt ze toch voor de charmes van Paxton of kiest ze voor een andere hunk?

Die laatste mogelijkheid is er ook nog, aangezien Michael Cimino zijn opwachting zal maken in het vierde seizoen. De acteur, vooral bekend van ‘Love, Victor’, kruipt in de huid van Ethan, een ‘stoute bad boy’ die het de andere heren niet gemakkelijk zal maken.

Zien: voorproefje van nieuw seizoen 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:28

In afwachting van het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ heeft VTM vandaag een klein voorproefje van de eerste aflevering gedeeld. Daaruit blijkt al meteen dat de kandidaten geen rustige opstart krijgen...

Het nieuwe seizoen is opgenomen in Zuid-Afrika en volgt de loodzware beproevingen die rekruten Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt moeten doorstaan.

Tijdens de eerste proef moeten ze naar de kust zwemmen en hoewel dat misschien klinkt als een makkelijke opgave, is het dat niet. Het wordt al meteen duidelijk dat de elf bekende Vlamingen erg diep moeten gaan.

Benieuwd naar meer? Het nieuwe seizoen gaat maandag van start!

1
2
3
4

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Ontdek meer