'Spider-Man'-acteur Tom Holland neemt een break

Karen Luiken-09 juni 2023 om 10:00

Tom Holland neemt een flinke adempauze. De acteur zegt dat hij het komende jaar niet gaat acteren om bij te komen van zijn laatste klus.

In een interview met Extra TV zegt Tom dat de opnames van ‘The Crowded Room’ hem hebben uitgeput. In die serie speelt hij niet alleen een grote rol, maar is hij ook werkzaam als producer. “Het was een moeilijke tijd”, aldus Tom. “We waren bepaalde emoties aan het onderzoeken die ik nog nooit eerder heb ervaren, en bovendien zorgde het zijn van producer voor extra druk. Maar ik heb genoten.”

Tom heeft een fijne tijd gehad, maar hij zegt ook de show littekens heeft achtergelaten. “Ik kwam op een punt waarbij ik wist dat ik een pauze nodig had. Ik verdween, ging een week naar Mexico en heb wat tijd op het strand doorgebracht. En nu neem ik een jaar vrij. Dat is een gevolg van hoe moeilijk deze show was.”

De acteur wil zich de komende tijd gedeisd houden en gaat tijd met familie doorbrengen. Hij gaat vrienden bezoeken, golf spelen en koopt planten in een tuincentrum. “Ik probeer om een gewone kerel uit Kingston te zijn en gewoon even te ontspannen.”

Selena Gomez emotioneel na staande ovatie van 9 (!) minuten

Karen Luiken-19 mei 2024 om 13:01

Selena Gomez heeft tijdens het filmfestival van Cannes een staande ovatie van maar liefst negen minuten gekregen voor de film ‘Emilia Pérez’, waar ze samen met Zoe Saldaña en Karla Sofía Gascón in te zien is. Volgens Variety is het de grootste staande ovatie ooit op het filmfestival.

Selena hield het tijdens de staande ovatie niet droog. Terwijl het publiek negen minuten lang klapte, toeterde, floot en juichte, veegde de zangeres haar tranen weg. Haar collega’s Zoe en Karla gaven elkaar een emotionele knuffel.

De film ‘Emilia Pérez’ gaat over Rita, een advocaat wiens kantoor eerder geneigd is criminelen te helpen dan gerechtigheid te vinden. Ze vindt een onverwachte uitweg wanneer Manitas, de gevreesde leider van een drugskartel, haar rekruteert om hem te helpen bij het voltooien van een geslachtsveranderende operatie om de vrouw te worden die hij altijd al wilde zijn. Selena speelt zijn nietsvermoedende vrouw.

'Europapa' populair in heel Europa

Karen Luiken-19 mei 2024 om 12:55

Het nummer ‘Europapa’ gaat als een trein sinds de diskwalificatie van Joost Klein bij het Eurovisiesongfestival. Sterker nog: het liedje doet het in veel landen beter dan ‘The Code’, de song waarmee de Zwitserse Nemo het liedjesfestijn won. Dat meldt de Telegraaf.

In een week tijd is ‘Europapa’ zo’n 25 miljoen keer gestreamd via Spotify. Het nummer kwam in verschillende Europese hitlijsten terecht en bereikte in Nederland, Vlaanderen én Litouwen de eerste plaats. In Finland belandde het liedje op de tweede plek, in Zweden op de vierde en in IJsland op de zesde. Verder is Joost Klein ook binnen gekomen in de hitlijsten van de landen Noorwegen, Duitsland, Ierland, Groot-Brittannië, Griekenland en Wallonië.

Wereldwijd hoor ‘Europapa’ bij de vijftig meest gestreamde singles en afgelopen vrijdag werd het bovendien de meest beluisterde songfestivalinzending van dit jaar.

Ontdek meer