Dit zijn de finalisten van 'De Campus Cup'

Karen Luiken-08 juni 2023 om 09:49

De finalisten van het vijfde seizoen van ‘De Campus Cup’ zijn bekend. Vanavond strijden de opleidingen Rechten van de KU Leuven en Biomedische Laboratioriumtechnologie van de Erasmushogeschool Brussel tegen elkaar in de allesbepalende finale.

Zowel het team van de KU Leuven als het team van de Erasmushogeschool Brussel kan voor een primeur zorgen. De KU Leuven stond in het verleden twee keer in de finale, maar heeft de winst nog nooit te pakken gekregen. Verder is het ook nog nooit eerder voorgekomen dat een studie met een wetenschappelijke richting de trofee mee naar huis mocht nemen. Vorig jaar ging de eindoverwinning naar Taal- en Letterkunde van de VUB.

De finale van ‘De Campus Cup’ is vanavond om 21.35 uur te zien op VRT 1 en VRT MAX.

Spel leidt tot vurige discussie in 'Big Brother'

Karen Luiken-29 februari 2024 om 16:20

Wat begint als een onschuldig spel, ontaardt in een vurige discussie tussen de bewoners van ‘Big Brother’. Van lachen tot schreeuwen, de emoties lopen hoog op. En dat komt allemaal door een pannenkoek... “Je moet je fouten inzien", klinkt het in onderstaande sneak preview.

Dit zijn de eerste beelden van nieuw seizoen EOTB

Karen Luiken-29 februari 2024 om 07:44

‘Ex On The Beach: Double Dutch’ keert terug met een nieuw seizoen vol liefde, drama en lust. Op 7 april wordt de eerste aflevering uitgezonden. En dít is wat je daarvan mag verwachten. Er is een teaser gedeeld!

Als we MTV mogen geloven, wordt het ‘een onstuimig seizoen waar drama en emoties tot ongekende hoogtes stijgen bij elke nieuwe ex die het strand betreedt’. Het gaat dit keer om een all stars-seizoen, wat betekent dat er voornamelijk oud-deelnemers mee zullen doen. Het programma trapt af met oud-gedienden Maxim, Luca, Ivory, Elias, Ayleen, Michelle, Shirley en Yara-Nour.

Het tiende seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ is vanaf 7 april wekelijks om 22:00 uur te zien op MTV en vanaf 9 april wekelijks bij Streamz.

Ontdek meer