Nieuw seizoen ‘Emily in Paris’ komt later dan verwacht

Karen Luiken-08 juni 2023 om 05:00

Het vierde seizoen van ‘Emily in Paris’ laat langer op zich wachten dan gepland. Schrijvers van de show doen mee aan een grote staking en dat betekent dat de reeks - net als veel andere series - vertraging oploopt.

In Hollywood vindt al wekenlang een grote schrijversstaking plaats. Afgelopen zaterdag ging de tweede maand in en opnieuw weigeren ruim 11.000 schrijvers hun scripts voor tal van films en series af te maken. Eén daarvan is ‘Emily in Paris’.

Opnames van het vierde seizoen van de show zouden eigenlijk rond de herfst starten, maar die plannen zijn nu gewijzigd. De boel is namelijk al twee maanden vertraagd. Het is niet duidelijk wanneer de schrijvers de werkzaamheden weer hervatten; mogelijk duurt het nog weken tot maanden.

Netflix deelt nieuws over 'Squid Game: The Challenge'

Karen Luiken-22 september 2023 om 14:48

Woensdag 22 november. Onthoud die datum. Dat is namelijk de dag waarop Netflix de langverwachte realitygameshow ‘Squid Game: The Challenge’ online gooit, zo maakt de streamingsdienst bekend met een nieuwe teaser.

‘Squid Game: The Challenge’ wordt een serie met de grootste cast én hoogste geldprijs in de geschiedenis van realitytelevisie. Maar liefst 456 mensen zullen gaan strijden om de jackpot van 4,56 miljoen dollar.

In een enorme afvalrace, verdeeld over tien afleveringen, spelen de deelnemers verschillende spelletjes. Ze worden één voor één geëlimineerd, totdat er slechts een winnaar over blijft.

Yay! Vijfde seizoen 'Love is Blind' vanaf nu te zien

Karen Luiken-22 september 2023 om 07:08

De grote dag is aangebroken. Vanaf vandaag kunnen liefhebbers weer genieten van een flinke dosis liefde en drama. Het nieuwste seizoen van ‘Love is Blind’ staat op Netflix!

Voor ‘Love is Blind’ hebben singles die geliefd willen worden in plaats van hoe ze eruitzien zich aangemeld voor een ultiem datingexperiment. Zonder afleiding van de buitenwereld en zonder elkaar te kunnen zien, praten ze in zogenoemde pods met elkaar, in de hoop de ultieme connectie te vinden.

Als er eenmaal een liefdesband is gelegd, verloven ze zich met elkaar en krijgen ze eindelijk de kans om elkaar in real life te ontmoeten. Eenmaal terug in de echte wereld leren de koppels elkaar nog beter kennen terwijl ze hun trouwdag plannen. Kunnen ze hun emotionele band omzetten in iets fysieks?

Het is alweer het vijfde seizoen van ‘Love is Blind’. Hieronder zie je een klein opwarmertje.

Ontdek meer