Live-action 'Powerpuff Girls'-serie niet langer in ontwikkeling

Nico De Greef-04 juni 2023 om 08:37

Warner Bros. Discovery heeft aangekondigd dat er niet langer aan de geplande live-action reboot van The Powerpuff Girls wordt gewerkt. Een ondermaats script en vroege test-beelden met actrices Chloe Bennett, Dove Cameron en Yana Perrault in de hoofdrollen, werden zo slecht ontvangen dat het project nu definitief in de prullenbak is beland.

In augustus van 2020 kondigden Warner Bros. en tv-zender The CW aan dat de populaire cartoonserie The PowerPuff Girls een reboot kreeg. Niet in animatie, maar in de vorm van een 'eigentijdse' live-action reeks. Iets meer dan twee jaar later is het nu duidelijk dat het project nooit het daglicht zal zien. Een slecht scenario en een gefaalde pilot-aflevering zouden naar verluidt de oorzaak zijn van het schrappen van de reeks in z'n geheel. Een nieuw script werd uiteindelijk geschreven, maar ook dat kon de serie niet van de ondergang redden.

Warner Bros. maakte al vanaf het begin duidelijk dat de live-action reboot een meer volwassen en eigentijdse adaptatie van de cartoon moest worden die bovendien veel duisterder is dan het origineel. En dat is waarschijnlijk ook de oorzaak van alle problemen.

Een script van de reeks is gelekt op het wereldwijde web waarin in detail staat omschreven hoe de hoofdrolspelers Blossom, Bubbles en Buttercup naar live-action vertaald gingen worden. En euh... laten we zeggen dat Warner Bros., net als Professor Utonium, op het punt stond om een grove fout tijdens de bereidingsfase van het brouwsel te maken.

Om een korte samenvatting te geven: in de reeks zou Blossom aan een posttraumatische stressstoring (ptsd) lijden, Bubbles is een alcoholist en Buttercup een onbetrouwbare seksverslaafde. Oftewel: een complete ommekeer van het stoere, heldhaftige meidentrio uit het origineel.

Hoewel we nooit nee zouden zeggen tegen meer The Powerpuff Girls content, kunnen we niet anders dan opluchting voelen dat dit project nooit het daglicht zal zien.

The CW, Warner Bros. Television

Opnames laatste seizoen 'Handmaid's Tale' van start

Karen Luiken-07 september 2024 om 13:16

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar het zesde seizoen van ‘The Handmaid’s Tale’ komt eindelijk dichterbij. Via Instagram wordt bekendgemaakt dat de opnames van het slotstuk van de serie van start zijn gegaan én dat we het eindresultaat in het voorjaar van 2025 kunnen verwachten.

“Raad eens wie er terug is?”, staat er bij een foto van Elisabeth Moss geschreven. Zij speelt al jaren June Osborne, het hoofdpersonage van ‘The Handmaid’s Tale’, en zal ook in het nieuwe seizoen weer te zien zijn. “De productie van het laatste seizoen is eindelijk van start gegaan. ‘The Handmaid’s Tale’ keert in het voorjaar van 2025 terug.”

Het zesde seizoen, dat helaas ook het laatste seizoen zal zijn, had er eigenlijk allang moeten zijn. De komst ervan werd in 2022 al aangekondigd en de opnames zouden in 2023 van start gaan, maar vanwege de grote staking in Hollywood ging dat plan helaas niet door.

Giraf is nieuwste figuur in 'The Masked Singer'

Karen Luiken-07 september 2024 om 12:58

Steeds meer figuren die meedoen aan het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’ worden aan de buitenwereld getoond. De meest recente onthulling? Giraf!

Giraf is een van de figuren die vanaf vrijdag 20 september te zien zijn in het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’. Hij wordt omschreven als een basketbalspeler die niet alleen uitblinkt op het veld, maar ook ernaast een grote aantrekkingskracht heeft. VTM zegt dat hij ijdel is en dat zijn stijl het beste omschreven kan worden als casual street. ‘Ondanks zijn succes blijft hij trouw aan zichzelf en zijn afkomst. Zijn homies from the hood draagt hij diep in het hart’, zo klinkt het.

“Ik ben baas van het veld!”, zegt Giraf. “Met mijn flair, coolness en trickshots, stijg ik altijd boven de rest uit. Vergis je niet. Nu ben ik dé ster, vroeger was ik een gewone jongen van de straat. Kijk eens hoe cute ik toen al was. Maar succes is als een domino-effect. Daardoor ben ik nu de grootste in mijn vak! Constante druk, geen privacy, altijd moeten presteren: dat hoort erbij, de neveneffecten van de roem. Ik heb een lange nek, maar ik doe nooit uit de hoogte. Mijn motto: sweat now, shine later!”

Giraf voegt zich bij de al eerder aangekondigde figuren Mister Withlove, Tik & Tok en Space Babe. Naast hen doen er ook nog acht andere figuren mee, die later worden onthuld.

Ontdek meer