Deze pareltjes komen in juni naar Disney+

Karen Luiken-03 juni 2023 om 07:46- Foto:

Photo by Marques Kaspbrak on Unsplash

Disney+ is dé place to be als je op zoek bent naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Iedere maand verzorgt de streamingsdienst een nieuwe lading titels en in juni zal dat natuurlijk niet anders zijn. Dit zijn de highlights van komende maand.

Saint X - 7 juni

In serie, die via meerdere tijdlijnen wordt verteld, onderzoekt hoe de mysterieuze dood van een jonge vrouw tijdens een idyllische Caribische vakantie een traumatisch domino-effect veroorzaakt dat haar overlevende zus meesleept in een gevaarlijke zoektocht naar de waarheid.

Flamin' Hot - 9 juni

'Flamin' Hot' is het inspirerende waargebeurde verhaal van Richard Montañez (Jesse Garcia), die als conciërge bij Frito-Lay de voedselindustrie overhoop haalde door zijn Mexicaans-Amerikaanse afkomst te gebruiken om Flamin' Hot Cheetos te veranderen van een snack naar een iconisch wereldwijd popcultuurfenomeen.

The Full Monty - 14 juni

25 jaar na de originele Britse hit volgt deze serie dezelfde groep vrienden, worstelend om te overleven in Sheffield met de uit elkaar vallende gezondheidszorg, onderwijs en arbeidsmarkt. In dit comedy-drama wordt onthuld wat er met de bende is gebeurd na hun avonturen, waarbij zowel hun beste momenten als hun meest grappige en wanhopige worden verkend. De serie belicht hoe het leven van deze working-class heroes - die nog steeds in Sheffield wonen - de afgelopen decennia is geëvolueerd.

Secret Invasion - 21 juni

In de nieuwe Marvel Studios-serie 'Secret Invasion', die zich afspeelt in de hedendaagse tijd in het MCU, verneemt Nick Fury over een clandestiene invasie van de aarde door een factie van gedaanteverwisselende Skrulls. Fury sluit zich aan bij zijn bondgenoten, waaronder Everett Ross, Maria Hill en de Skrull Talos, die een leven op aarde heeft opgebouwd. Samen racen ze tegen de klok om een dreigende Skrull-invasie te verijdelen en de mensheid te redden.

Great Expectations - 28 juni

Deze zesdelige serie, gebaseerd op de gelijknamige roman van Charles Dickens, volgt het levensverhaal van Pip, een wees die op zoek is naar een beter leven. Totdat een speling van het lot en de snode plannen van de mysterieuze en excentrieke Miss Havisham hem een duistere wereld vol mogelijkheden laten zien. Door de enorme verwachtingen waaraan hij moet voldoen, zal Pip de realiteit van deze nieuwe wereld moeten doorgronden en zich afvragen of het hem werkelijk de man zal maken die hij wil zijn.

En verder...

  • Queenmaker: The Making of an IT-girl - 7 juni
  • Arayis, seizoen 1 - 14 juni
  • Stan Lee - 16 juni
  • Home Improvement, seizoen 1 tot en met 8 - 28 juni
  • Week-end Family, seizoen 2 - 28 juni

Nog nooit zoveel luisteraars voor One Direction

Karen Luiken-21 oktober 2024 om 06:43

Sinds het overlijden van Liam Payne hebben er nog nooit zoveel mensen naar One Direction geluisterd. Muziekwebsite Comlpex meldt dat de band op de dag na de plotselinge dood van Liam het hoogste aantal luisteraars op één dag heeft behaald.

De muziek van One Direction werd op donderdag 17 oktober maar liefst 57,5 miljoen keer beluisterd. Ook staat de band, die in 2015 een pauze voor onbepaalde tijd aankondigde zodat alle leden solo konden gaan, volgens Forbes bovenaan de hitlijsten van de Britse tak van Spotify.

Afgelopen woensdag stierf Liam na een val van een balkon in Argentinië. De politie gaat er na onderzoek vanuit dat de zanger zelf van het balkon is gesprongen. Hij werd slechts 31 jaar.

Jennifer Lawrence zwanger van tweede kindje

Karen Luiken-21 oktober 2024 om 06:38

Er is een tweede kindje op komst voor Jennifer Lawrence. De actrice is opnieuw zwanger van haar man Cooke Maroney, laat haar vertegenwoordiger weten in een gesprek met Vogue.

De 34-jarige Jennifer en de 40-jarige Cooke verwelkomden in februari 2022 hun eerste kindje, een zoontje, dat ze Cy noemden. Het koppel trouwde in oktober 2019.

Het is nog niet bekend of het tweede kindje een jongen of meisje wordt. Ook weten we niet wanneer de kleine spruit precies wordt verwacht.

Ontdek meer