'Pitch Perfect' wordt een serie

Karen Luiken-22 september 2021 om 08:09

Goed nieuws voor fans van ‘Pitch Perfect’. De muzikale reeks die tot nu toe drie films telt, gaat door in serievorm. Dat meldt Variety.

De show speelt zich een paar jaar na de gebeurtenissen van de films af. Adam Devine keert terug als Bumper Allen, die naar Duitsland verhuist om zijn muziekcarrière nieuw leven in te blazen als één van zijn nummers een grote hit wordt in Berlijn.

Vergeten wie Bumper ook alweer was? We geven je een opfrissertje. Hij was in de eerste film de leider van de mannelijke a capella-groep The Treblemakers en had in het vervolg een bijrol als love interest van Fat Amy. Hoewel hij ontbrak in de derde film, keert hij nu dus weer terug in de serie.

Naast Adam Devine speelden ook Rebel Wilson en Anna Kendrick grote rollen in de films. Het is niet duidelijk of zij een comeback zullen maken. Ook zijn er nog geen details bekend over de releasedatum van de serie, die uitgezonden zal worden op de Amerikaanse streamingsdienst Peacock.

'Look Both Ways' met Lili Reinhart vanaf morgen te zien

Karen Luiken-16 augustus 2022 om 05:01

Netflix zet woensdag ‘Look Both Ways’ online, een romantische comedy met ‘Riverdale’-ster Lili Reinhart in de hoofdrol.

De film gaat over Natalie, wiens leven uiteenspat na een wild avontuurtje met een vriend. Vanaf het moment dat ze een zwangerschapstest doet, splitst de werkelijkheid zich op in tweeën. Aan de ene kant zien we hoe Natalies leven eruitziet als de zwangerschapstest postief blijkt, in het andere verhaal is de test negatief en vertrekt ze naar Los Angeles voor haar werk.

Naast Lili Reinhart spelen ook Danny Ramirez en David Corenswet een rol in 'Look Both Ways'. Bekijk hier alvast de trailer:

Måneskin treedt op tijdens MTV VMA's

Karen Luiken-16 augustus 2022 om 04:56

De uitreiking van de MTV Video Music Awards wordt een groot feest. MTV heeft bekendgemaakt dat tijdens het spektakel, dat eind deze maand plaatsvindt, verschillende beroemdheden zullen optreden. Eén daarvan: songfestivalwinnaar Måneskin.

Het is de eerste keer dat de Italiaanse groep Måneskin een optreden weggeeft tijdens de VMA’s. Hetzelfde geldt voor Blackpink, die net als Lizzo ook geboekt is voor een korte show. Eerder werd al bekendgemaakt dat Nicki Minaj, Panic! At The Disco, Anitta en J Balvin een liedje zullen zingen.

De MTV Video Music Awards worden op 28 augustus uitgereikt in New Jersey.

Ontdek meer