Nieuw seizoen 'Mocro Maffia' vanaf morgen op Streamz

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:44

‘Mocro Maffia’ keert eindelijk terug met een nieuw seizoen. Vanaf morgen is er elke week een nieuwe aflevering te zien via Streamz.

Het verhaal gaat verder waar het gebleven was. Nadat Paus heeft besloten om Nederland te verlaten, ript Tatta zijn 2000 kilo coke uit Antwerpen. Samira, de zus van Paus, blijft in Nederland met lege handen achter. Als plaatsvervanger van haar broer moet ze omgaan met alle consequenties die voortkomen uit de diefstal. En als nieuwkomer maakt dit haar extra afhankelijk van haar rechterhand Tonnano, die uit wraak op Tatta jaagt.

Wat het allemaal nog veel erger maakt, is dat Samira’s ex-man Taxi is overgelopen naar justitie en aan een kroongetuigedeal werkt. Daarmee gooit hij olie op het vuur in het gevecht dat officier van justitie Gerben van Jaren voert tegen de organisatie van Paus. Taxi voedt Van Jaren met inzichten en bekentenissen, die weleens het einde van Paus’ organisatie kunnen betekenen. ​

Bekijk hier de volledige trailer van het nieuwe seizoen.

Nieuw seizoen 'Blind Getrouwd Australië' vanaf maandag te zien

Karen Luiken-26 april 2024 om 08:19

Fans die geen genoeg kunnen krijgen van ‘Blind Getrouwd’ kunnen hun hart ophalen. Vanaf aanstaande maandag is het nieuwe Australische seizoen bij VTM 2 te zien.

In ‘Blind Getrouwd Australië’ beleven de deelnemende koppels de ups en downs van het huwelijk onder het kritische oog van de camera’s. Is het liefde op het eerste gezicht? Of worden ze tot het uiterste gedreven door de grillen van hun prille relatie?

In de eerste aflevering komt een vrijgezellenavond voorbij, krijgt een van de kandidaten slecht nieuws, ziet een ander koppel hun ceremonie letterlijk in het water vallen en is er sprake van een dramatische wending tijdens de receptie.

‘Blind Getrouwd Australië’ is vanaf 29 april van maandag tot donderdag om 18.45 uur te zien bij VTM.

Nieuwe docu over André Hazes komt naar je scherm

Karen Luiken-26 april 2024 om 08:07

André Hazes geeft zijn fans opnieuw een exclusief kijkje in zijn leven met een documentaire. In ‘André Hazes: The Next Chapter’, het vervolg op de vorig jaar verschenen ‘André Hazes: Crossroads’, laat hij zien hoe hij zijn leven weer oppakt na het overwinnen van zijn verslaving.

In de vorige documentaire stond de verslaving centraal, in de nieuwe reeks gaat het over het leven van André na zijn verslaving. Hoe is zijn leven veranderd? Hoe claimt hij zijn plek op het podium na bijna twee jaar afwezigheid? En hoe gaat het met zijn liefdesleven?

Je ziet het na dit weekend. Vanaf 29 april verschijnt er elke maandag om 21.50 een nieuwe aflevering van de docureeks op VTM2.

Ontdek meer