Kim Cattrall keert terug als Samantha Jones

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:29

Kim Cattrall keert tóch terug als Samantha Jones. Hoewel de actrice eerder liet weten niet open te staan voor een comeback in de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’, meldt Variety nu dat ze terugkomt op haar beslissing.

Oké, heel veel zendtijd krijgt Kim niet, maar toch: ze kruipt opnieuw in de huid van haar iconische karakter Samantha. Ze zou te zien zijn in een scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen. Daarin voert ze naar verluidt een telefoongesprek met Carrie Bradshaw, die gespeeld wordt door Sarah Jessica Parker. De twee zouden elkaar niet gezien hebben voor het opnemen van de scène.

De reden waarom Kim eigenlijk niets meer met ‘Sex and the City’ te maken wilde hadden, was omdat ze het script van het vervolg slecht vond, maar ook de ruzie met haar tegenspeelster Sarah speelde mee.

Het tweede seizoen van 'And Just Like That' verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max.

Zayn Malik wil samenwerken met Miley Cyrus

Chelsy Vanlerberghe-27 maart 2024 om 08:53

Het lijkt erop dat Zayn Malik 'Flowers' op repeat heeft staan. Tijdens een livestream sprak het voormalig One Direction-lid met fans over zijn aankomende muziek, maar ook over zijn ambities voor de toekomst. De zanger heeft namelijk één duidelijk doel voor ogen: samenwerken met Miley Cyrus.

Zayn onthulde dat hij niet enkel fan is van de Grammy-winnares, maar dat haar sound goed aansluit bij zijn nieuwe muziek. "Ik vind haar recente muziek erg leuk. Ze heeft een geweldige stem," aldus de zanger. "Ik denk dat we samen iets heel cools kunnen doen, vooral in lijn met hoe mijn nieuwe plaat klinkt."

Op 17 mei brengt hij zijn langverwachte vierde studioalbum, 'Room Under the Stairs', uit. Voor Miley is naar eigen zeggen wel nog een plekje over op het album, want de zanger deed nog een oproep: "Miley, als je dit hoort en geïnteresseerd bent. Ik ben hier. Laten we samenwerken."

Nieuw seizoen 'Grey's Anatomy' deze week op Disney+

Karen Luiken-27 maart 2024 om 07:58

We weten niet hoe de makers van de serie het voor elkaar krijgen, maar na negentien seizoenen zijn de ziekenhuisverhalen van ‘Grey’s Anatomy’ nog steeds niet uitverteld. Tijd dus voor het twintigste seizoen, dat vanaf donderdag te zien is op Disney+.

De serie volgt een team van artsen in het Grey Sloan Memorial die dagelijks worden geconfronteerd met beslissingen over leven of dood. Ze zoeken troost bij elkaar, en soms ontstaat er meer dan alleen vriendschap. Samen ontdekken ze dat noch geneeskunde, noch relaties kunnen worden gezien als zwart-wit.

De eerste negentien seizoenen van ‘Grey’s Anatomy’ staan al op Disney+. Vanaf 28 maart verschijnt er elke week een nieuwe aflevering van het twintigste seizoen.

Ontdek meer