Bruiloft Lil Kleine en Jaimie Vaes 'gaat gewoon door'

Karen Luiken-22 september 2021 om 07:13

Ook al hebben ze naar verluidt een relatiepauze en ook al woont de één in Ibiza terwijl de ander in Nederland vertoeft, de bruiloft van Lil Kleine en Jaimie Vaes gaat er gewoon komen. Dat zegt Jorik Scholten, zoals de rapper echt heet, in een radioshow van ‘100% NL’.

Het lijkt al een tijdje niet lekker te lopen tussen Lil Kleine en Jaimie Vaes. Sinds het incident op Ibiza vliegen de geruchten in het rond en hebben de twee besloten een tijdje niet in elkaars aura te zitten. Jaimie heeft samen met zoontje Lío de koffers gepakt en is naar Ibiza vertrokken. Jorik zit ondertussen gewoon in Nederland.

Hoewel veel fans denken dat dit het einde van hun relatie (en zeker het einde van hun toekomstige huwelijk) betekent, is het tegenovergestelde volgens de rapper waar. “Ik ga nog steeds trouwen, maak je niet druk”, zegt hij. De reden waarom het nog steeds niet gebeurd is, heeft volgens hem alles te maken met de pandemie. “Ik ga nog steeds met mijn verloofde Jaimie trouwen. Dat is uitgesteld vanwege corona, maar het gaat gewoon door.”

Deze ‘Harry Potter’-acteur komt naar Gent en Brugge!

Dieter Blarinckx-24 oktober 2021 om 07:00

Potterheads, pak alvast een veer en neem jullie agenda erbij! Er is gisteren namelijk heel magisch nieuws bekendgemaakt, want één van de iconische ‘Harry Potter’-acteurs komt naar ons land! Om de opening van The Wizard Store feestelijk en magisch te vieren, komt niemand minder dan Mark Williams naar Gent & Brugge!

Williams ken je vooral als Arthur Weasley, de vader van de familie Weasley (Wemel in het Nederlands), die in 7 van de 8 films te zien is. Op 15 januari stopt de acteur in The Wizard Store in Brugge, de dag erop zakt hij af naar de Onderstraat in Gent.

Je kan ‘m ontmoeten, zijn handtekening vragen en er zelfs mee op de foto! Maar let op: hier zal je wel voor moeten betalen! Voor een selfie betaal je zo’n 10 euro, 30 voor een handtekening en 35 voor de twee!

Heb je graag meer info? Hier kan je alles terugvinden!

Hayden Christensen te zien als Anakin in ‘Ahsoka’!

Dieter Blarinckx-23 oktober 2021 om 08:00

Goed nieuws voor de fans van de ’Star Wars’-saga, en dan vooral voor de fans van Anakin, want niemand minder dan acteur Hayden Christensen zal terug te zien zijn als Anakin Skywalker in de nieuwe serie ‘Ahsoka’! Dat werd afgelopen nacht bekendgemaakt door Disney en Lucasfilm.

De serie ‘Ahsoka’ is een spin-off van ‘The Mandalorian’ en focust op de verhalen van Ahsoka Tano, een van de leerlingen van Skywalker. De serie zal zich vijf jaar na de gebeurtenissen van ‘Return of the Jedi’ afspelen, waar dus Darth Vader (Anakin Skywalker) eigenlijk al dood is. Voor de rest dropt Disney nog geen spoilers. De serie zal te streamen te zijn via Disney+.

Meer info volgt snel!

Beeld: IGN

Ontdek meer