Bruiloft Lil Kleine en Jaimie Vaes 'gaat gewoon door'

Karen Luiken-22 september 2021 om 07:13

Ook al hebben ze naar verluidt een relatiepauze en ook al woont de één in Ibiza terwijl de ander in Nederland vertoeft, de bruiloft van Lil Kleine en Jaimie Vaes gaat er gewoon komen. Dat zegt Jorik Scholten, zoals de rapper echt heet, in een radioshow van ‘100% NL’.

Het lijkt al een tijdje niet lekker te lopen tussen Lil Kleine en Jaimie Vaes. Sinds het incident op Ibiza vliegen de geruchten in het rond en hebben de twee besloten een tijdje niet in elkaars aura te zitten. Jaimie heeft samen met zoontje Lío de koffers gepakt en is naar Ibiza vertrokken. Jorik zit ondertussen gewoon in Nederland.

Hoewel veel fans denken dat dit het einde van hun relatie (en zeker het einde van hun toekomstige huwelijk) betekent, is het tegenovergestelde volgens de rapper waar. “Ik ga nog steeds trouwen, maak je niet druk”, zegt hij. De reden waarom het nog steeds niet gebeurd is, heeft volgens hem alles te maken met de pandemie. “Ik ga nog steeds met mijn verloofde Jaimie trouwen. Dat is uitgesteld vanwege corona, maar het gaat gewoon door.”

Gert Verhulst krijgt nieuwe talkshow!

Dieter Blarinckx-18 augustus 2022 om 18:51- Foto:

SBS - Play4

Na zijn zeer succesvolle talkshow met bestie James Cooke, gaat Studio 100-baas Gert Verhulst binnenkort terug solo. Hij wordt namelijk de host van de nieuwe dagelijkse actuashow ‘De Tafel van Vier’.

De nieuwe talkshow zal vanaf maandag 5 september dagelijks te zien zijn via Play4 en GoPlay. ‘De Tafel van Vier’ wordt een dagdagelijkse talkshow, volledig live, met vier tafelgasten die een hoofdrol hebben gespeeld in de actualiteit van de dag, of er een link mee hebben.

"We hadden bij Play4 geen actuaprogramma waarmee we konden inspelen op wat er gebeurde in de wereld, en dat begon een erg groot gemis te worden. Die leegte gaan we nu proberen opvullen. Gert Verhulst zal het trouwens over een andere boeg gooien dan in eerdere talkshows. Hij had zelf goesting om langere en meer diepgaande gesprekken te voeren. En tegelijk voelt Gert perfect aan wat er leeft in Vlaanderen, en welke vragen een kijker zich stelt. Vragen die hij in "De Tafel van Vier" effectief zal stellen”, klinkt het Annick Bongers, de programmadirecteur van Play4.

‘De Tafel van Vier’ zal dus vanaf 5 september te zien zijn op Play4, maar ook via GoPlay!

'Love Island'-ster Jules is verliefd

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 16:31

Het is Jules na zijn mislukte ‘Love Island’-avontuur toch gelukt om de liefde te vinden. Niet in Lisa, met wie hij Casa Amor verliet, maar in zijn oude vlam Amandine. Dat geeft hij toe in een gesprek met Grazia.

Ondanks de tegenslagen die Jules in ‘Love Island’ heeft gehad, is hij toch positief over zijn avontuur. En daar heeft hij een heel goede reden voor. “Ik heb gevonden wat ik zocht: de liefde bij Amandine”, vertelt hij.

“Afgelopen vrijdag hebben we elkaar voor het eerst weer gezien”, gaat hij verder. “En dat ging heel goed. We hadden afgesproken in een restaurant en het was superfijn om haar weer te zien, al vond ik het ook wel spannend. We hadden nog niet veel kunnen praten over de manier waarop we uit elkaar waren gegaan, maar het ging allemaal heel goed!”

Jules en Amandine hebben afgesproken hun relatie een tweede kans te geven. “Het is aan mij om te bewijzen dat ik volledig voor haar wil gaan. Ik wil echt laten zien dat ik geen interesse heb in andere dames en alleen maar oog voor haar heb.”

Vooralsnog lijkt het goed te gaan. Jules heeft zelfs de familie van Amandine al ontmoet. “Ik heb heel sterke gevoelens voor haar. Ik kan zeker zeggen dat ik verliefd ben.”

Ontdek meer