Doodenge trailer 'Paranormal Activity' jaagt je de stuipen op het lijf

Karen Luiken-22 september 2021 om 06:54

Het is inmiddels alweer zes jaar geleden dat de laatste ‘Paranormal Activity’-film verscheen. Sindsdien wachten we met smart op een nieuw vervolg. En goed nieuws: dat gaat er binnenkort komen. De eerste beelden zijn zelfs al verschenen.

De zevende film in de ‘Paranormal Activity’-reeks krijgt de naam ‘Next of Kin’ en gaat over Emily Bader. Zij keert na een paar jaar terug naar een afgelegen gemeenschap en ontdekt samen met een stel vrienden een mysterieuze put. De boeren uit het dorpje die eerst zo vriendelijk waren, veranderen in monsters. En ook onzichtbare demonen en spoken lijken ineens overal te zitten.

Rond Halloween – want een betere releasetijd voor een horrorfilm is er natuurlijk niet – verschijnt de titel voor kijkers uit de Verenigde Staten al op Paramount+. Het is niet duidelijk wanneer wij er naar kunnen kijken. Ook is het niet bekend of de film meteen naar de streamingsdiensten komt, of dat we ook een bioscooppremière kunnen verwachten.

'The Black Phone' is een horror die meteen op je watch-list mag

Karen Luiken-13 oktober 2021 om 16:36

Alle horrorfans verzamelen! Er is een nieuwe film op komst die je ongetwijfeld op het puntje van je stoel laat zitten. Als de trailer ons al laat huiveren, dan moet de complete film wel héél angstaanjagend zijn.

We hebben het over ‘The Black Phone’, een film die gaat over Finney Shaw. Hij – een slimme maar verlegen jongen van dertien – wordt ontvoerd door een sadistische moordenaar en opgesloten in een geluidsdichte kelder waar schreeuwen geen zin heeft. Een van de weinige dingen die Finney daar heeft, is een telefoon. Wanneer die begint te rinkelen, ontdekt de tiener dat hij de stemmen van de vorige slachtoffers van de moordenaar kan horen. En ze zijn vastbesloten ervoor te zorgen dat wat er met hen is gebeurt, niet met Finney te laten gebeuren.

‘The Black Phone’ wordt in februari 2022 verwacht.

Disney deelt trailer van nieuwe reboot 'Home Alone'

Karen Luiken-12 oktober 2021 om 16:19

De meest populaire kerstfilm aller tijden komt terug in een nieuw jasje! Disney+ brengt later dit jaar ‘Home Sweet Home Alone’ uit, een reboot van – je raadt het al – de klassieker ‘Home Alone’.

Waar Macaulay Culkin in de originele film verantwoordelijk was voor de hoofdrol, is het dit keer Archie Yates die in de huid kruipt van een vergeten kind. Het verhaal draait om de 12-jarige Max Mercer, die alleen thuis wordt achtergelaten als zijn familie naar Japan vertrekt. Wanneer een getrouwd stel zijn zinnen zet op het huis van het gezin, doet Max er alles aan om ze buiten de deur te houden.

De ouders van Max worden gespeeld door Aisling Bea en Pete Holmes. Rob Delaney en Ellie Kemper krijgen de rol van inbrekers.

‘Home Sweet Home Alone’ verschijnt op 12 november op Disney+.

Ontdek meer