Derde seizoen 'Euphoria' komt niet eerder dan 2025

Karen Luiken-31 mei 2023 om 06:23

Fans van ‘Euphoria’ zullen voorlopig nog even geduld moeten hebben voor nieuwe afleveringen van de show. HBO Max laat weten dat het vervolg niet eerder dan 2025 verschijnt.

Tussen het eerste en tweede seizoen van ‘Euphoria’ zat een gat van tweeënhalf jaar vanwege de pandemie. Maar tussen het tweede en derde seizoen zit een nog grotere kloof. Dat komt onder andere omdat Sam Levinson, maker van ‘Euphoria’, nu druk is met de nieuwe reeks ‘The Idol’, die vanaf volgende week verschijnt.

“We hebben tijdens de postproductie van ‘The Idol’ gewerkt aan ‘Euphoria’, maar we hebben nog niet talloze scripts klaarliggen”, zegt Francesca Orsi, hoofd drama van HBO, tegen Deadline. “We kunnen nog niet beginnen met filmen, dus de oplevering van de show - hopelijk in 2025 - hangt af van wanneer Sam weer beschikbaar is. Zij heeft momenteel de volle focus op ‘The Idol’.”

Vanaf nu te zien: nieuw seizoen 'Cobra Kai'

Karen Luiken-20 juli 2024 om 11:18

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar deze week is het dan eindelijk zover: het zesde seizoen van ‘Cobra Kai’ staat op Netflix. Althans, een deel daarvan.

Het nieuwe seizoen is opgedeeld in vijftien afleveringen, waarvan de eerste vijf vanaf nu op Netflix te zien zijn. Het tweede deel verschijnt pas een hele poos later, namelijk op 28 november. Het derde en laatste deel zal pas vanaf een nog onbekende datum in 2025 te zien zijn.

Na dit seizoen stopt ‘Cobra Kai’, een reboot van ‘Karate Kid’, er definitief mee. Er komt nog wel een ‘Karate Kid’-film, maar die verschijnt pas volgend jaar.

Laatste trailer 'Deadpool & Wolverine' verschenen

Karen Luiken-20 juli 2024 om 11:15

Slechts een paar dagen voordat ‘Deadpool & Wolverine’ op het witte doek verschijnt, heeft Marvel nog een cadeautje voor alle fans. Het entertainmentbedrijf heeft de allerlaatste trailer van de langverwachte film gedropt.

Zo’n zes jaar na het verschijnen van de laatste ‘Deadpool’-film keert de superheld terug met een nieuw verhaal. Dit keer krijgt hij hulp in zijn strijd tegen het kwaad en slaat hij de handen ineen met oude bekende Wolverine.

De hoofdrollen in de langverwachte nieuwe film ‘Deadpool & Wolverine’ worden gespeeld door Ryan Reynolds en Hugh Jackman. Andere acteurs die je terug gaat zien, zijn Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni en Matthew Macfadyen.

‘Deadpool & Wolverine’ verschijnt op 24 juli in de bioscoop.

Ontdek meer