Ex-Miss Chayenne laat borsten vergroten

Dieter Blarinckx-30 mei 2023 om 16:53

De Vlaamse schone Chayenne Van Aarle, vooral bekend als ex-Miss België, heeft in een interview met Het Laatste Nieuws openlijk verteld over haar borstvergroting. “Ik voelde me een Miss België met mandarijnenborstjes”, klonk het o.a. aan HLN.

Chayenne gaf een open en eerlijk interview aan Het Laatste Nieuws vanuit een chirurgische kliniek in Istanbul. Daar liet ze zopas een borstvergroting uitvoeren, en daar zat ze al een tijdje aan te denken.

“Ik keek in de spiegel en zag een mooie, fiere vrouw met twee lege theezakjes. Ik voel me nu echt twintig keer vrouwelijker”, klinkt het bij een opgeluchte Chayenne.

Vorig jaar werd ze op 23-jarige leeftijd gekroond tot Miss België, maar toch bleef ze onzeker over het formaat van haar borsten. maar daar heeft ze nu eindelijk iets aan durven doen en praat er nu volledig vrijuit over.

Chapeau Chayenne!

Huis Cara Delevingne verwoest door brand

Karen Luiken-16 maart 2024 om 08:16

Een nachtmerrie is werkelijkheid geworden voor Cara Delevingne. Haar landhuis in Los Angeles is voor een groot deel verwoest door brand.

Uit beelden die rondgaan, is te zien hoe enorme vlammen uit het dak van het huis komen. “Mijn hart is gebroken”, aldus Cara op Instagram. “Het leven kan in een oogwenk veranderen. Koester wat je hebt.”

De 31-jarige Cara was op het moment van de brand niet thuis, in tegenstelling tot haar twee katten. Die hebben de brand gelukkig overleefd. “Ze leven nog. Bedankt aan de brandweerlieden”, schrijft het model.

1
2

Kali Uchis en Don Toliver verwelkomen eerste kind.

Chelsy Vanlerberghe-15 maart 2024 om 13:16

"Je bent alles waar we op hoopten en meer,. Dank u God voor onze prachtige gezonde jongen," schrijven ze in de caption. In de video zijn beelden te zien van hun eerste dagen als ouders.

Wat betreft de naam en geboortedatum van hun zoontje, hebben ze nog niks losgelaten.

Ontdek meer