Elliot Page vertelt over eerste zoen met vrouw

Karen Luiken-30 mei 2023 om 04:31

Elliot Page was dolblij toen hij voor de eerste keer met een vrouw kuste. Hoe dat ging, vertelt de acteur in zijn nieuwe boek ‘Pageboy’, dat volgende week verschijnt en waarvan People alvast een voorproefje heeft gekregen.

De kus vond plaats in een gaybar, vlak voor de première van zijn film ‘Juno’. Het gebeurde met een vrouw die Paula heet. “Ik was aan het dansen, het zweet drupte van mijn rug, langs mijn borst. Ik zag Paula’s haar draaien terwijl ze zich moeiteloos bewoog”, schrijft Elliot in het boek. “Ik betrapte haar terwijl ze naar me keek, of was het andersom? We wilden gepakt worden. Als een hert in het licht van je koplampen. Geschrokken, maar niet gebroken.”

Elliot vroeg of hij haar mocht kussen. “En toen deed ik het”, vervolgt hij. “In een homobar, voor iedereen om ons heen. Ik begon te begrijpen waar al die gedichten over gingen.”

Hij gaat door: “Vroeger was alles koud, roerloos, emotieloos. Elke vrouw van wie ik had gehouden, had niet van mij gehouden. En degene die het misschien wel had gedaan, deed het op de verkeerde manier. Maar hier was ik dan, op een dansvloer met een vrouw die me wilde kussen. De vijandige, wrede stem die mijn hoofd overspoelde wanneer ik het verlangen voelde, zweeg.”

Adele open over tweede kinderwens

Karen Luiken-20 mei 2024 om 16:04- Foto:

Reuters

De kans dat Adele binnenkort opnieuw moeder wordt, is aanwezig. De zangeres heeft haar publiek tijdens een concert in Las Vegas verteld dat ze dolgraag een tweede kindje zou willen. En dan het liefst een meisje, zo klonk het in de zaal.

“Als ik klaar ben met al mijn verplichtingen en shows, wil ik een baby. En ik wil het liefst een meisje omdat ik al een jongen heb”, aldus Adele. “Ik heb het gevoel dat ze misschien wel de persoon zal worden van wie ik het meest ter wereld zal houden, maar ook het meest zal haten. Ze zal me constant op mijn plek zetten, toch? Met mij als moeder en Rich als haar vader wordt het ongetwijfeld een bazige, kleine koningin.”

Adele heeft al een zoon die ze in 2012 met haar ex-man Simon Konecki kreeg. Ze is sinds 2021 samen met Rich Paul, die zelf ook al drie kinderen heeft.

‘Harry Styles weer vrijgezel’

Karen Luiken-20 mei 2024 om 14:11

Harry Styles bevindt zich naar verluidt weer op de vrijgezelle markt. De zanger zou zijn relatie met actrice Taylor Russell hebben beëindigd na een reis naar Japan. Dat meldt een bron volgens The Sun

Harry en Taylor, die veertien maanden geleden begonnen met daten, brachten in april nog samen tijd door in Tokio. Maar daarna zou het volgens vrienden van het stel gedaan zijn tussen de twee. “Harry en Taylor hebben hun relatie beëindigd”, zegt een insider. “Ze hebben een moeilijke periode doorgemaakt na hun reis naar Japan en nemen een tijdje afstand van elkaar.”

Hoewel de twee volgens de bron ‘een mooi stel vormden en het duidelijk was dat Harry gelukkig werd van Taylor’, liep het op een gegeven moment toch niet lekker tussen de twee. “Ze hebben een time out genomen.”

Ontdek meer