Elliot Page vertelt over eerste zoen met vrouw

Karen Luiken-30 mei 2023 om 04:31

Elliot Page was dolblij toen hij voor de eerste keer met een vrouw kuste. Hoe dat ging, vertelt de acteur in zijn nieuwe boek ‘Pageboy’, dat volgende week verschijnt en waarvan People alvast een voorproefje heeft gekregen.

De kus vond plaats in een gaybar, vlak voor de première van zijn film ‘Juno’. Het gebeurde met een vrouw die Paula heet. “Ik was aan het dansen, het zweet drupte van mijn rug, langs mijn borst. Ik zag Paula’s haar draaien terwijl ze zich moeiteloos bewoog”, schrijft Elliot in het boek. “Ik betrapte haar terwijl ze naar me keek, of was het andersom? We wilden gepakt worden. Als een hert in het licht van je koplampen. Geschrokken, maar niet gebroken.”

Elliot vroeg of hij haar mocht kussen. “En toen deed ik het”, vervolgt hij. “In een homobar, voor iedereen om ons heen. Ik begon te begrijpen waar al die gedichten over gingen.”

Hij gaat door: “Vroeger was alles koud, roerloos, emotieloos. Elke vrouw van wie ik had gehouden, had niet van mij gehouden. En degene die het misschien wel had gedaan, deed het op de verkeerde manier. Maar hier was ik dan, op een dansvloer met een vrouw die me wilde kussen. De vijandige, wrede stem die mijn hoofd overspoelde wanneer ik het verlangen voelde, zweeg.”

'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:44

En wéér een aflevering van 'De Mol' zit erop. Er kwam heel wat voorbij: van mamabezoek tot een belangrijke vraag en van bijzonder gedrag tot een nieuwe afvaller. Dit mag je niet gemist hebben.

Mama's stellen belangrijke vraag aan hun kinderen
Nu de kandidaten herenigd zijn met hun mama's in Sicilië, kon de gekende vraag niet ontbreken. Is hun kind de mol?

De eerste reactie van de afvaller
Hoe heeft de vijfde afvaller van 'De Mol' het avontuur beleefd? Dit is de allereerste reactie na de exit.

Deze nieuwe serie van Netflix wil je zien

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:36

Netflix heeft een nieuw pareltje in de aanbieding dat absoluut op je watch-list mag. Sinds kort is op de streamingsdienst ‘Anthracite’ te zien, een thriller met een spannend verhaal.

‘Anthracite’ gaat over een oude moordzaak die wordt heropend wanneer een journalist verdwijnt. Online speurwerk leidt naar zijn dochter naar een bergplaatsje dat wordt geheerst door een geheimzinnige sekte. Eenmaal daar gebeuren er niet alleen vreemde, maar ook gevaarlijke dingen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Hatik, Noémie Schmidt en Camille Lou. Verder is er ook een rol weggelegd voor de Belgische Nicolas Godart.

Ontdek meer