Ariana Grande is bang dat stalker haar wil vermoorden

Karen Luiken-22 september 2021 om 06:43

Ariana Grande leeft in grote angst. De zangeres is bang dat een man die eerder deze maand bij haar huis werd gearresteerd, uiteindelijk zal proberen haar te vermoorden. Dat blijkt uit gerechtelijke documenten die Page Six in handen heeft.

De stalker, Aharon Brown, zou zich sinds februari regelmatig in de buurt van Ariana’s woning bevinden. In eerste instanties waren de bezoekjes sporadisch, maar in de afgelopen twee tot drie weken werden ze frequenter. Soms stond hij er iedere dag, soms zelfs meerdere keren per dag.

Volgens Ariana was de stalker ook op 9 september bij haar huis. Hij arriveerde in de namiddag, vertrok weer toen hij werd opgewacht door beveiliging en kwam vervolgens diezelfde avond weer terug. Dit keer met een groot mes. Hij zou hebben geroepen ‘dat hij de security en Ariana zou vermoorden’.

“Het feit dat hij al meer dan zes maanden regelmatig bij mij thuis komt, maakt me bang”, aldus Ariana tegen de rechtbank. “Op basis van zijn dreigementen ben ik bang voor mijn veiligheid en die van mijn familie. Ik vrees dat hij, zonder een straatverbod, naar mijn huis zal blijven komen en zal proberen mij of leden van mijn familie fysiek te verwonden of vermoorden.”

De stalker heeft een tijdelijk contactverbod opgelegd gekregen. Hij zit vast en moet op 5 oktober voor de rechter verschijnen.

Deze ‘Harry Potter’-acteur komt naar Gent en Brugge!

Dieter Blarinckx-24 oktober 2021 om 07:00

Potterheads, pak alvast een veer en neem jullie agenda erbij! Er is gisteren namelijk heel magisch nieuws bekendgemaakt, want één van de iconische ‘Harry Potter’-acteurs komt naar ons land! Om de opening van The Wizard Store feestelijk en magisch te vieren, komt niemand minder dan Mark Williams naar Gent & Brugge!

Williams ken je vooral als Arthur Weasley, de vader van de familie Weasley (Wemel in het Nederlands), die in 7 van de 8 films te zien is. Op 15 januari stopt de acteur in The Wizard Store in Brugge, de dag erop zakt hij af naar de Onderstraat in Gent.

Je kan ‘m ontmoeten, zijn handtekening vragen en er zelfs mee op de foto! Maar let op: hier zal je wel voor moeten betalen! Voor een selfie betaal je zo’n 10 euro, 30 voor een handtekening en 35 voor de twee!

Heb je graag meer info? Hier kan je alles terugvinden!

Hayden Christensen te zien als Anakin in ‘Ahsoka’!

Dieter Blarinckx-23 oktober 2021 om 08:00

Goed nieuws voor de fans van de ’Star Wars’-saga, en dan vooral voor de fans van Anakin, want niemand minder dan acteur Hayden Christensen zal terug te zien zijn als Anakin Skywalker in de nieuwe serie ‘Ahsoka’! Dat werd afgelopen nacht bekendgemaakt door Disney en Lucasfilm.

De serie ‘Ahsoka’ is een spin-off van ‘The Mandalorian’ en focust op de verhalen van Ahsoka Tano, een van de leerlingen van Skywalker. De serie zal zich vijf jaar na de gebeurtenissen van ‘Return of the Jedi’ afspelen, waar dus Darth Vader (Anakin Skywalker) eigenlijk al dood is. Voor de rest dropt Disney nog geen spoilers. De serie zal te streamen te zijn via Disney+.

Meer info volgt snel!

Beeld: IGN

Ontdek meer