Ariana Grande is bang dat stalker haar wil vermoorden

Karen Luiken-22 september 2021 om 06:43

Ariana Grande leeft in grote angst. De zangeres is bang dat een man die eerder deze maand bij haar huis werd gearresteerd, uiteindelijk zal proberen haar te vermoorden. Dat blijkt uit gerechtelijke documenten die Page Six in handen heeft.

De stalker, Aharon Brown, zou zich sinds februari regelmatig in de buurt van Ariana’s woning bevinden. In eerste instanties waren de bezoekjes sporadisch, maar in de afgelopen twee tot drie weken werden ze frequenter. Soms stond hij er iedere dag, soms zelfs meerdere keren per dag.

Volgens Ariana was de stalker ook op 9 september bij haar huis. Hij arriveerde in de namiddag, vertrok weer toen hij werd opgewacht door beveiliging en kwam vervolgens diezelfde avond weer terug. Dit keer met een groot mes. Hij zou hebben geroepen ‘dat hij de security en Ariana zou vermoorden’.

“Het feit dat hij al meer dan zes maanden regelmatig bij mij thuis komt, maakt me bang”, aldus Ariana tegen de rechtbank. “Op basis van zijn dreigementen ben ik bang voor mijn veiligheid en die van mijn familie. Ik vrees dat hij, zonder een straatverbod, naar mijn huis zal blijven komen en zal proberen mij of leden van mijn familie fysiek te verwonden of vermoorden.”

De stalker heeft een tijdelijk contactverbod opgelegd gekregen. Hij zit vast en moet op 5 oktober voor de rechter verschijnen.

Gert Verhulst krijgt nieuwe talkshow!

Dieter Blarinckx-18 augustus 2022 om 18:51- Foto:

SBS - Play4

Na zijn zeer succesvolle talkshow met bestie James Cooke, gaat Studio 100-baas Gert Verhulst binnenkort terug solo. Hij wordt namelijk de host van de nieuwe dagelijkse actuashow ‘De Tafel van Vier’.

De nieuwe talkshow zal vanaf maandag 5 september dagelijks te zien zijn via Play4 en GoPlay. ‘De Tafel van Vier’ wordt een dagdagelijkse talkshow, volledig live, met vier tafelgasten die een hoofdrol hebben gespeeld in de actualiteit van de dag, of er een link mee hebben.

"We hadden bij Play4 geen actuaprogramma waarmee we konden inspelen op wat er gebeurde in de wereld, en dat begon een erg groot gemis te worden. Die leegte gaan we nu proberen opvullen. Gert Verhulst zal het trouwens over een andere boeg gooien dan in eerdere talkshows. Hij had zelf goesting om langere en meer diepgaande gesprekken te voeren. En tegelijk voelt Gert perfect aan wat er leeft in Vlaanderen, en welke vragen een kijker zich stelt. Vragen die hij in "De Tafel van Vier" effectief zal stellen”, klinkt het Annick Bongers, de programmadirecteur van Play4.

‘De Tafel van Vier’ zal dus vanaf 5 september te zien zijn op Play4, maar ook via GoPlay!

'Love Island'-ster Jules is verliefd

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 16:31

Het is Jules na zijn mislukte ‘Love Island’-avontuur toch gelukt om de liefde te vinden. Niet in Lisa, met wie hij Casa Amor verliet, maar in zijn oude vlam Amandine. Dat geeft hij toe in een gesprek met Grazia.

Ondanks de tegenslagen die Jules in ‘Love Island’ heeft gehad, is hij toch positief over zijn avontuur. En daar heeft hij een heel goede reden voor. “Ik heb gevonden wat ik zocht: de liefde bij Amandine”, vertelt hij.

“Afgelopen vrijdag hebben we elkaar voor het eerst weer gezien”, gaat hij verder. “En dat ging heel goed. We hadden afgesproken in een restaurant en het was superfijn om haar weer te zien, al vond ik het ook wel spannend. We hadden nog niet veel kunnen praten over de manier waarop we uit elkaar waren gegaan, maar het ging allemaal heel goed!”

Jules en Amandine hebben afgesproken hun relatie een tweede kans te geven. “Het is aan mij om te bewijzen dat ik volledig voor haar wil gaan. Ik wil echt laten zien dat ik geen interesse heb in andere dames en alleen maar oog voor haar heb.”

Vooralsnog lijkt het goed te gaan. Jules heeft zelfs de familie van Amandine al ontmoet. “Ik heb heel sterke gevoelens voor haar. Ik kan zeker zeggen dat ik verliefd ben.”

Ontdek meer