Nieuwe 'Uncharted'-rollercoaster krijgt vette trailer

Dieter Blarinckx-29 mei 2023 om 15:56

Vanaf 17 juni kunnen fans van de 'Uncharted'-franchise zich helemaal onderdompelen in de actie dankzij deze gloednieuwe en allereerste rollercoaster die gebaseerd is op de games en de gelijknamige film. En hier is een eerste vette trailer!

Deze nieuwe coaster, die volledig in teken zal staan van de immens ppopulaire actiefranchise, staat in het Spaanse pretpark PortAventura World. In de coaster zullen bezoekers zich in de avontuurlijke wereld van de populaire games en film wanen.

Het verhaal van de coaster zal verdergaan op het verhaal van de film, en als we deze eerste beelden mogen geloven, wordt het een hevige rit boordevol actie!

Check hieronder alvast de eerste trailer en ontdek 'Uncharted: The Enigma of Penitence' vanaf 17 juni zélf in PortAventura!

Daar is-ie dan: nieuwe trailer 'Deadpool & Wolverine'

Karen Luiken-24 april 2024 om 06:44

Deadpool komt terug en slaat voor een nieuwe film de handen ineen met de iconische Wolverine. De twee helden gaan samen strijden tegen het kwaad en in een gloednieuwe trailer van Marvel Studios krijgen fans een klein voorproefje van hoe dat eraan toe zal gaan.

De hoofdrollen in de langverwachte nieuwe film ‘Deadpool & Wolverine’ worden gespeeld door Ryan Reynolds en Hugh Jackman. Andere acteurs die je terug gaat zien, zijn Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni en Matthew Macfadyen.

‘Deadpool & Wolverine’ verschijnt op 24 juli in de bioscoop.

Halle Bailey lijdt aan zware post-partumdepressie

Karen Luiken-23 april 2024 om 13:01

Halle Bailey heeft het zwaar na de geboorte van haar eerste kind. De ‘Little Mermaid’-actrice laat in een video op Snapchat weten dat ze lijdt aan een ernstige post-partumdepressie.

Halle beviel in 2023 van haar zoontje Halo, dat ze samen met rapper DDG kreeg. Sindsdien kampt ze met een depressie waar ze veel last van heeft. “Ik heb een zware, zware post-partumdepressie”, zo klinkt het. “Het is zo erg dat het moeilijk voor me is om langer dan dertig minuten van mijn baby gescheiden te zijn zonder gek te worden.”

De actrice wil benadrukken dat ze heel blij is met haar zoontje, maar dat ze het ook een flinke uitdaging vindt om moeder te zijn. “Alles aan Halo is een wonder. Hij is perfect, hij is mooi. Als ik naar hem kijk, huil ik omdat hij zo speciaal is. Het enige moeilijke eraan is dat ik me niet normaal voel in mijn eigen lichaam.”

De actrice voegt daar nog aan toe dat ze zich sinds de geboorte van Halo een ‘totaal ander persoon’ voelt en dat ze ‘niet meer weet wie ze is’.

Ontdek meer