Zien: TikTokker Jack Shore ontmoet K3

Dieter Blarinckx-29 mei 2023 om 15:46

De internationale TikTok-sensatie Jack Shore heeft eindelijk K3 ontmoet. De TikTokker maakt al enkele maanden video’s over de meiden van K3 en ontmoette ze zopas bij zijn thuis!

Jack Shore komt oorspronkelijk uit Jeruzalem maar woont ondertussen al een tijdje in Nederland. Bij zijn 400.000 volgers op TikTok is hij vooral bekend met zijn video’s waarin hij bekende Nederlandstalige songs beluistert en nadien analyseert. De populairste meidengroep van de lage landen, K3, passeerde al vaak de revue, maar nu kon Jack zijn idolen ook in het écht ontmoeten.

In zijn twee laatste TikTok zien we hoe Hanne, Marthe en Julia afzakten naar het huis van Jack in Nederland om samen enkele coole video’s op te nemen. Het resultaat is alleszins hartverwarmend!

Check ze hieronder:

Muziek Taylor Swift terug op TikTok

Karen Luiken-12 april 2024 om 06:50- Foto:

Reuters

De muziek van Taylor Swift is weer op TikTok te vinden. De zangeres heeft een deel van haar nummers terug op het platform geplaatst nadat ze er in februari vanaf werden gehaald door muzieklabel Universal.

Universal verwijderde de liedjes van Taylor en andere artiesten van TikTok vanwege mislukte onderhandelingen over een licentieovereenkomst. Maar daar steekt Swift nu een stokje voor. Volgens Financial Times beschikt de zangeres over de auteursrechten van haar eigen nummers en mag ze daarom zelf bepalen waar ze haar muziek verspreidt.

De terugkeer van Taylors muziek op TikTok komt een paar dagen voordat Taylor haar nieuwe album ‘The Tortured Poets Department’ uitbrengt. Dat wordt volgende week vrijdag gelanceerd.

Deze 'cookie-hack' kan jou aan een lief helpen

Chelsy Vanlerberghe-14 maart 2024 om 12:06

Op zoek naar een lief? Het enige wat je nodig hebt is deeg een oven, volgens een meisje op TikTok. In een virale video vertelt ze hoe haar moeder haar dé ultieme datinghack leerde. En raad eens? Het heeft gewerkt!

"Als je afspreekt met een jongen, moet je koekjes bakken voordat hij komt, zodat je kot nog steeds naar die koekjes ruikt," vertelt ze in de TikTok die al meer dan 12 miljoen keer bekeken is.

Ze deelde ook dat toen haar vriendje voor de eerste keer langskwam, hij haar complimenteerde over hoe lekker haar appartement rook. Zij deed gewoon alsof die heerlijke geur er altijd al hing. "We hebben die mannen gewoon gemanipuleerd," legt ze uit. "Nu denken ze altijd aan ons als ze een koekje ruiken."

Het mooie aan deze truc? Als het je geen lief oplevert, dan heb je tenminste wel een heerlijke batch cookies!

Ontdek meer