TikTok in de ban van 'The Little Mermaid'-soundtrack

Dieter Blarinckx-27 mei 2023 om 07:31

Sinds deze week kan je in de bioscoop gaan genieten van Disney's nieuwste live-action film 'The Little Mermaid'. Niet enkel in de bioscoop is de film een succes, ook op sociale media is de film overal! Op TikTok is zelfs de soundtrack serieus viraal aan het gaan.

Dat sociale media zoals TikTok en Instagram een film kunnen hypen, hoeven we je niet meer te vertellen. En ook met Disney's 'The Little Mermaid' is dat nu blijkbaar het geval. Nog voordat de film effectief in de zalen speelde, ging het nummer 'Vanessa's Trick' al viraal op sociale media.

In 'Vanessa's Trick' horen we Vanessa, het menselijke alter-ego van zeeheks Ursula, zingen met de stem van Ariel. En het is vooral het zwoele en venijnige karakter van die stem die TikTok helemaal wist in te pakken. Er is zelfs een video opgedoken waarin we hoofdrolspeelster Halle Bailey het nu al iconische nummer zien inzingen!

Check hieronder enkele coole TikToks en ontdek Disney's 'The Little Mermaid' nu in een bioscoop bij jou in de buurt!

Deze pareltjes verschijnen in april op Disney+

Karen Luiken-28 maart 2024 om 09:59

Disney+ is dé place to be als je op zoek bent naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Iedere maand verzorgt de streamingsdienst een nieuwe lading titels en in april zal dat natuurlijk niet anders zijn. Dit zijn de highlights van komende maand.

Vanderpump Villa - 1 april
In het nieuwe unscripted docudrama 'Vanderpump Villa' komen decadentie en losbandigheid samen en volgen we Lisa Vanderpump's personeelsleden - die ze zelf heeft uitgekozen - terwijl ze werken, leven en feesten op een exclusief Frans landgoed: Chateau Rosabelle.

Wish - 3 april
In 'Wish' doet Asha, een scherpzinnige idealist, een wens die zo krachtig is dat hij wordt beantwoord door een kosmische kracht - een kleine bal grenzeloze energie genaamd Star. Samen gaan Asha en Star de confrontatie aan met een geduchte vijand - de heerser van Rosas, Koning Magnifico - om haar gemeenschap te redden.

Bluey - 7 april
De nieuwe afleveringen van 'Bluey', waaronder ook een extra lange special, gaan in april in première. Dit is de eerste wereldwijde uitrol van de serie. De eerste nieuwe aflevering, 'Spookwasmand', gaat in première op zondag 7 april in aanloop naar de première van de 28-minuten durende special 'Het Bord' op zondag 14 april.

The Greatest Hits - 12 april
Harriet (Lucy Boynton) ontdekt dat kunst het leven imiteert wanneer ze ontdekt dat bepaalde liedjes haar letterlijk terug in de tijd kunnen brengen. Terwijl ze het verleden herbeleeft door romantische herinneringen aan haar ex-vriend (David Corenswet), botst haar tijdreizen met een ontluikende nieuwe liefde in het heden (Justin H. Min). Terwijl ze haar reis door de hypnotische verbinding tussen muziek en herinneringen voortzet, vraagt ze zich af: zelfs als ze het verleden zou kunnen veranderen, zou ze dat wel moeten doen?

FEUD: Capote vs. The Swans - 17 april
'FEUD: Capote Vs. The Swans' vertelt het verhaal van de veelgeprezen schrijver Truman Capote. Hij was ooit een vertrouweling van de meest elitaire vrouwen uit de maatschappij, die hij 'de zwanen' noemde. Maar met zijn verraad verwoestte hij deze relaties, werd hij verbannen uit de high society en belandde hij in een neerwaartse spiraal van zelfvernietiging waar hij uiteindelijk nooit meer van zou herstellen.

Secrets of the Octopus - 22 april
Octopussen zijn als buitenaardse wezens op aarde: drie harten, blauw bloed en de mogelijkheid om door een ruimte ter grootte van hun oogballen te kruipen. Van de bekroonde filmmaker James Cameron, keert de volgende aflevering van de bekroonde 'Secrets of'-franchise terug met 'Secrets of the Octopus'. De serie van drie delen verkent hun unieke superkrachten, buitengewone intelligentie en geheime sociale levens. Er is zoveel meer te ontdekken over deze vreemde en prachtige dieren die intelligent genoeg zijn om gereedschappen te gebruiken, hun lichaam kunnen transformeren om andere dieren na te bootsen en zelfs kunnen communiceren met andere soorten.

Thank You, Goodnight - 26 april
'Thank You, Goodnight' is de vierdelige docuserie over het epische verleden en de onzekere toekomst van een van de meest herkenbare bands ter wereld en hun frontman Jon Bon Jovi. Een 40-jarige odyssee van rock-'n-roll-idolatrie die aan de afgrond staat wanneer een stemblessure alles tot stilstand dreigt te brengen.

En verder...

  • Undead Unluck, seizoen 1 – 3 april
  • Mayans M.C., seizoen 5 – 3 april
  • Unce Upon a Time in America – 5 april
  • The King of Comedy – 5 april
  • The Fable, seizoen 1 – 6 april
  • Iwájú – 10 april
  • Blood Free, seizoen 1 – 10 april
  • Disneynature’s Tiger – 22 april
  • Tigers on the Rise (behind the scenes) – 22 april
  • Tracker – 24 april

'John Tucker Must Die' krijgt vervolg

Karen Luiken-26 maart 2024 om 07:27

Achttien jaar na het verschijnen van ‘John Tucker Must Die’ komt er een vervolg op de romantische komedie. De originele cast is betrokken bij het project.

De tienerfilm verscheen in 2006 en had Jesse Metcalfe, Brittany Snow, Sophia Bush, Ashanti Heather en Arielle Kebbel in de hoofdrollen. De laatste in dit rijtje is betrokken bij de productie van de reboot en heeft het script al gelezen. Volgens haar keert de complete originele cast terug en krijgt rokkenjager John Tucker in de volgende film ‘een kans om te veranderen’.

De originele ‘John Tucker Must Die’ gaat over drie tienermeisjes die van plan zijn het hart van schoolbasketbalster John Tucker te breken nadat ze erachter komen dat hij in het geheim met hen alle drie aan het daten is. Om hem terug te pakken, schakelen ze een impopulair meisje in dat hem publiekelijk zou moeten vernederen. Maar dat is niet wat er uiteindelijk gebeurt…

Ontdek meer