Zien: gloednieuwe 'Barbie'-trailer gedropt

Dieter Blarinckx-25 mei 2023 om 20:03

Nog een dikke anderhalve maand en dan kunnen we in de Belgische bioscopen gaan genieten van het gloednieuwe filmavontuur van Barbie en Ken. En daar zijn zonet gloednieuwe beelden van gedropt!

'Barbie' zal - hoe kan het ook anders? - het verhaal vertellen van de meest bekende en populaire pop ter wereld. De hoofdrollen zullen gespeeld worden door Margot Robbie en Ryan Gosling. Ook Connor Swindells ('Sex Education'), Nicola Coughlan ('Bridgerton'), Kate McKinnon ('Charlie's Angels'), Simu Liu ('Shang-Chi') en Emma Mackey ('Sex Education') zullen te zien zijn in deze rooskleurige film.

"Welkom in BarbieLand, heb je je rollerblades meegenomen? Wonen in BarbieLand is een perfect wezen zijn op een perfecte plek, tenzij je een volledige existentiële crisis hebt. Of je bent een Ken…", klinkt het in de teasende synopsis.

Check de trailer hieronder en ontdek 'Barbie' vanaf 19 juli in de Belgische bioscopen!

Zien: trailer van nieuwe oorlogsfilm 'Civil War'

Karen Luiken-21 februari 2024 om 06:53

Fan van oorlogsfilms? Dan staat er weer een mooi pareltje op je te wachten. Vanaf 17 april is de nieuwe film ‘Civil War’ te zien in de Belgische bioscopen. Dit is de trailer.

‘Civil War’ is een actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van instorting staat en in totale chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk - het grootste verhaal van hun leven: het onontkoombare einde van de Verenigde Staten zoals we het kennen.

De hoofdrollen worden vertolkt door Wagner Maura en Kirsten Dunst. De film is geschreven en geregisseerd door Alex Garland.

'Barbie' valt flink in de prijzen bij People's Choice Awards

Karen Luiken-19 februari 2024 om 07:47

‘Barbie’ heeft zondagavond flink wat prijzen in de wacht gesleept tijdens de uitreiking van de People’s Choice Awards in Los Angeles. De film won maar liefst vijf awards.

‘Barbie’ was voor acht prijzen genomineerd, waarvan er uiteindelijk vijf werden verzilverd. De film werd verkozen tot ‘Film van het jaar’ en ‘Comedy van het jaar’. Verder kreeg Ryan Gosling voor zijn rol als Ken de prijs voor ‘Mannelijke filmster van het jaar’ en deed Margot Robbie als Barbie hetzelfde voor ‘Vrouwelijke filmster van het jaar’. De vijfde prijs ging naar America Ferrera, die voor haar rol in ‘Barbie’ een prijs kreeg voor ‘Filmoptreden van het jaar’.

Andere prijswinnaars waren onder anderen Taylor Swift met twee beeldjes (‘Vrouwelijke artiest van het jaar’ en ‘Popartiest van het jaar’), BTS-zanger Jung Kook (‘Mannelijke artiest van het jaar’) en Beyoncé (‘R&B ster van het jaar’).

Ontdek meer