Harry Styles helpt fan met dumpen van vriendje

Karen Luiken-25 mei 2023 om 06:45- Foto:

Reuters

Harry Styles staat erom bekend dat hij zijn concerten regelmatig stillegt voor bijzondere situaties. De ene keer helpt hij iemand uit de kast komen, de andere keer is hij getuige van een huwelijksaanzoek. Maar woensdag deed hij het om een andere reden: hij spoorde een fan aan haar vriendje te dumpen nadat hij haar bedrogen zou hebben.

Cecilia Cavalcanti ging afgelopen week naar een concert van Harry in Duitsland. Ze stond vlakbij het podium en hield een bord vast met daarop de tekst: ‘Hij is vreemdgegaan. Moet ik hem vergeven?’ Harry zag het bord en legde zijn show stil om er aandacht aan te geven. Hij vroeg de rest van het publiek wat Cecilia met de situatie moest doen. Bijna iedereen in de zaal schreeuwde dat het meisje haar vriend moest dumpen. “De mensen hier hebben gesproken”, zei Harry tegen het meisje. “Je verdient iemand die je met respect en eerlijkheid behandelt.”

Cecilia heeft het advies opgevolgd en is inmiddels single. “We delen nog steeds een appartement, ik ben op zoek naar een ander huis”, zegt de Harry Styles-fan over haar relatie tegen Deadline. “We praten nog wel, maar zijn niet meer samen.”

Opnames 'Euphoria 3' binnenkort van start

Karen Luiken-17 maart 2024 om 16:31

Het gaat waarschijnlijk niet lang meer duren voor de camera’s beginnen met draaien voor het derde seizoen van ‘Euphoria’. Hoofdrolspeelster Sydney Sweeney heeft in een interview met MTV verklapt dat de productie van de hitserie als eerste op haar to do-list staat.

Veel wil Sydney niet verklappen, maar ze zegt wel dat het eerstvolgende project op haar planning ‘Euphoria’ is. “Het voelt als thuiskomen”, aldus de actrice, die de rol van Cassie Howard speelt in de serie.

In november werd bekendgemaakt dat er een derde seizoen op komst is. Wanneer we dat precies kunnen verwachten, is nog niet duidelijk. In ieder geval ergens in 2025.

Deze bewoner neemt afscheid van 'Big Brother'

Karen Luiken-17 maart 2024 om 08:15

Een nieuwe week in ‘Big Brother’ is voorbij en dat betekent dat er voor de negende keer iemand het spel heeft moeten verlaten. Dit keer waren het Alice, Danny en Dilano die het risico liepen hun koffers te moeten pakken.

De enige vrouw in dit rijtje, Alice, werd door de kijkers thuis als eerste veiliggesteld. Zij mocht haar medebewoners dus al snel een knuffel geven en kon de rest van de liveshow rustig ademhalen. Maar voor Dilano en Danny was de strijd nog niet voorbij. Na een heleboel zenuwslopende minuten kwam aan het einde van de aflevering eindelijk het (verlossende) woord: Danny mocht blijven, Dilano – die voor de eerste keer genomineerd was – moest naar huis.

"Mijn afscheid vind ik het ergst voor Jimmy, ik hoop dat hij wint", zei Dilano bij zijn vertrek. Zijn plannen voor als hij thuis is? “Meteen Sabeau bellen!”

Ontdek meer