Man is penis kwijt na seksmarathon

Dieter Blarinckx-24 mei 2023 om 07:30

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest crazy en bizarre verhalen tegen. Zo ook dat van deze 50-jarige Duitse man die zijn penis kwijt is na een seksmarathon van 24u.

Deze Duitse toerist was op reis in Italië, en dat tripje zal hij niet zo snel vergeten. Na een seksmarathon van bijna 24u moest hij zijn penis laten amputeren.

De man en zijn vrouw namen wat XTC en hadden daarna een zeer wilde nacht. Hij vertelde aan de Duitse pers dat ze zo’n hele dag, de volle 24u lang, seks hadden terwijl ze onder invloed waren van de drugs.

De man kreeg uiteindelijk pijn aan zijn penis en werd overgebracht naar het lokale ziekenhuis. Daar verbleef hij een week lang in kritieke toestand. Volgens lokale media leed hij onder ernstige sepsis, waardoor zijn weefsel in zijn penis en balzak afstierf. De enige oplossing was dan ook om zijn penis te amputeren…

Vrouw wil andere naam voor chlamydia om déze reden

Karen Luiken-30 mei 2023 om 04:25- Foto:

Photo by Dainis Graveris on Unsplash

Kan chlamydia alsjeblieft een andere naam krijgen? Die oproep doet een vrouw op Reddit omdat ze haar kind dolgraag de naam van de seksueel overdraagbare aandoening zou willen geven.

“Chlamydia zou een mooie meisjesnaam zijn”, aldus de dame in kwestie op Reddit. “Ik vind het gewoon geweldig klinken. Ze zouden de soa een andere naam moten geven, zodat we deze naam eindelijk kunnen gaan gebruiken.”

De vrouw vindt dat de naam lekker bekt en legt uit waarom. Ze zou het bijvoorbeeld geweldig vinden om te kunnen zeggen: “Chlamydia, kom hier!”. Of: “Heb je je huiswerk gedaan, Chlamydia?”

Of er aan haar wens voldaan wordt, is niet bekend...

Bizar: man heeft seks met Holle Bolle Gijs in de Efteling

Dieter Blarinckx-27 mei 2023 om 16:30

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest bizarre en ongelooflijke verhalen tegen. Zo ook dat van deze 30-jarige man die betrapt werd op seks met Holle Bolle Gijs in het Nederlandse themaperk Efteling.

Bezoekers van de Efteling zullen even vreemd opgekeken hebben toen ze afgelopen zaterdag een 30-jarige man seks zagen hebben met Holle Bolle Gijs. Hij ging flink tekeer met de iconische Efteling-held, maar werd al snel betrapt en opgepakt.

De man, afkomstig uit Almere, werd meteen ondervraagd en hij bleef zijn “relatie” met Holle Bolle Gijs verdedigen. Naar eigen zeggen had hij al “een langere tijd een relatie met Gijs”. Bij zijn vorige bezoek zou hij ruzie gekregen hebben met Holle Bolle Gijs, dus nu was het tijd voor de goedmaakseks.

Ondertussen werd hij vrijgelaten, maar mag hij nooit meer een voet binnenzetten in de Efteling. Zijn relatie met Holle Bolle Gijs zal dus op de klippen lopen…

Ontdek meer