Man is penis kwijt na seksmarathon

Dieter Blarinckx-24 mei 2023 om 07:30

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest crazy en bizarre verhalen tegen. Zo ook dat van deze 50-jarige Duitse man die zijn penis kwijt is na een seksmarathon van 24u.

Deze Duitse toerist was op reis in Italië, en dat tripje zal hij niet zo snel vergeten. Na een seksmarathon van bijna 24u moest hij zijn penis laten amputeren.

De man en zijn vrouw namen wat XTC en hadden daarna een zeer wilde nacht. Hij vertelde aan de Duitse pers dat ze zo’n hele dag, de volle 24u lang, seks hadden terwijl ze onder invloed waren van de drugs.

De man kreeg uiteindelijk pijn aan zijn penis en werd overgebracht naar het lokale ziekenhuis. Daar verbleef hij een week lang in kritieke toestand. Volgens lokale media leed hij onder ernstige sepsis, waardoor zijn weefsel in zijn penis en balzak afstierf. De enige oplossing was dan ook om zijn penis te amputeren…

Dokter onthult lichaamsdeel dat iets zegt over de penisgrootte

Chelsy Vanlerberghe-04 juli 2024 om 09:36- Foto:

Deon Black via Unsplash

Of je er nu een hebt of niet, je hebt het af en toe soms over penislengte. Vooral als het gaat om uit te vinden hoe je de grootte kunt inschatten zonder je kleren uit te trekken. Een uroloog heeft bevestigd dat het niet de voeten zijn waar we naar moeten kijken.

Je hebt vast wel eens gehoord dat grote voeten betekenen dat iemand een grote... ahem. Volgens een uroloog kijken we naar het verkeerde lichaamsdeel. Er is namelijk een lichaamsdeel dat altijd zichtbaar is, die meer weggeeft over de lengte van de penis: de neus. Dr. Blanca Madurga, een specialist in urologie, heeft veel mythes over penissen ontkracht.

Maar deze mythe klopt.

Heb je ooit naar de neus van een man gekeken en gedacht 'die is apart'? Je zou later tussen de lakens hetzelfde kunnen denken.

De uroloog legde uit dat Japanse wetenschappers hebben ontdekt dat er een link is tussen de grootte van de penis en de neus. Uit een studie uit 2021 bleek dat mannen met een neus van 4,5 cm een niet-erecte penis van ongeveer 10 cm hadden, terwijl mannen met een neus van 5,5 cm een penismaat van meer dan 13,4 cm hadden.

In The Mirror zei ze: “Het enige wat tot nu toe is aangetoond, is een relatie tussen de grootte van de penis en de neus. Er is een Japans onderzoek dat ik in mijn boek noem dat een verband vond tussen penis- en neusgrootte, omdat ze beide in de baarmoeder worden gevormd. Zelfs op de echo van een zwangere vrouw kun je zien of de penisgrootte normaal is of niet."

Dus... is er echt geen link tussen grote voeten en grote penissen? Blijkbaar niet.

Dr. Madurga voegde toe: "Het wordt aangenomen dat deze relatie bestaat omdat de neus en de penis zich allebei in de baarmoeder ontwikkelen, afhankelijk van de testosteronniveaus van de moeder tijdens de zwangerschap." Een andere studie van het Ulsan University Hospital in Zuid-Korea ondersteunt dit: hun onderzoek vond dat beide lichaamsdelen blootgesteld worden aan veel testosteron in de baarmoeder, wat hun grootte beïnvloedt.

Hoewel voeten en penissen niet correleren, doet je lengte dat wel.

In haar boek 'Alles wat je moet weten over de penis en nooit durfde te vragen', legt Dr. Madurga uit dat de gemiddelde penisgrootte is toegenomen 'omdat we nu ook langer zijn'.

"We hebben nu een dieet met veel eiwitten, wat betekent dat jongeren tegenwoordig heel lang zijn. Ze rijpen veel eerder dan 50 jaar geleden, dus de penis groeit net als de rest van het lichaam meer", legt ze uit.

Seks met een goede vriend(in)...

Simon Smetryns-01 juli 2024 om 17:04

Kobe trok naar WET N WILD in Antwerpen, de zomer-TD van studentenclubs VADA, Transfusia en Brabo.

Wat zijn de ingrediënten voor een wilde avond? En waar worden de Antwerpse studenten 'wet and wild' van? Is een wilde nacht met een vriend of vriendin een no go?

Ontdek meer