Eerste aflevering van 'Rainbow Remco' vanaf nu te zien op Streamz

Karen Luiken-24 mei 2023 om 06:25

Het staat in het geheugen gegrift van veel fans: het moment waarop werd aangekondigd dat Remco Evenepoel de Giro d’Italia moest verlaten vanwege corona. Hoe de topsporter en zijn team dat beleefden, is vanaf vandaag te zien in de proloog van de documentaire ‘Rainbow Remco’.

De proloog is de voorloper van de driedelige docu die later dit jaar verschijnt. In de eerste aflevering, die vanaf 12.00 uur vandaag te zien is en 20 minuten duurt, zien we hoe Remco de laatste 24 uur van de Giro d’Italia beleefde. Wat een hoogtepunt van zijn carrière moest worden, eindigde in een nachtmerrie.

Remco wordt in de reeks gevolgd door Average Rob. Als nieuwsgierige leerling aan zijn zijde bekijkt de influencer vanaf de zijlijn hoe Remco en zijn team terug proberen te slaan tijdens de belangrijke wedstrijden dit jaar. Hij polst naar zijn gevoel, ambities, worstelingen en angsten. “Als er één iemand is die kan bouncebacken als geen ander, dan is het wel Remco ‘Aero Boulet Special’ Evenepoel”, aldus Rob.

Tweede seizoen spin-off 'Pretty Little Liars' volgende maand op Streamz

Karen Luiken-21 april 2024 om 11:24

Het tweede seizoen van de spin-off van ‘Pretty Little Liars’ komt volgende maand naar Streamz. De reeks draagt de naam ‘Summer School’ en is het vervolg op ‘Original Sin’. Op 10 mei verschijnt de eerste aflevering.

Na de schrijnende gebeurtenissen van ‘Original Sin’ worden de Pretty Little Liars geconfronteerd met een lot dat erger is dan de dood: de zomerschool. Maar Millwood High is niet het enige dat in de weg staat van hun leuke zomerbaantjes en nieuwe liefdesinteresses. Een nieuwe slechterik, die al dan niet een connectie heeft met A, is naar de stad gekomen en gaat hen allemaal op de proef stellen.

Onderstaande trailer geeft een eerste voorproefje. De rest kun je over een paar weken bewonderen.

'The Witcher' stopt na vijfde seizoen

Karen Luiken-20 april 2024 om 07:28

Het einde is nabij voor ‘The Witcher’. Netflix heeft laten weten dat de serie er na het vijfde seizoen mee stopt.

Het nieuws kwam samen met het nieuws dat de productie van het vierde seizoen van start is gegaan. “Het vierde seizoen van ‘The Witcher’ is officieel in productie”, aldus Netflix in een aankondiging. “Maar daar blijft het niet bij, want we zijn ook al bezig met het vijfde seizoen, dat het laatste seizoen zal zijn.”

De streamingsdienst schrijft dat de ‘epische serie een gepast slotstuk’ moet krijgen en daar wordt nu hard aan gewerkt. Wanneer we het vierde en vijfde seizoen kunnen verwachten, is nog niet bekend. Wel weten we dat acteur Henry Cavall, die in de eerste drie seizoenen de hoofdrol speelt, zijn plekje vanaf het vierde seizoen afgeeft aan Liam Hemsworth.

Ontdek meer