Nieuwe serie 'More Than This' is er een voor op je watch-list

Karen Luiken-24 mei 2023 om 06:13

Op zoek naar nieuw kijkvoer? We hebben iets voor je. Op de streamingsdienst van VRT Max prijkt sinds kort de serie ‘More Than This’.

De reeks gaat over vijf Australische tieners die in hun laatste schooljaar worstelen met relaties, seksualiteit, rapportcijfers, hun online leven en de druk van hun familie. In de eerste aflevering is te zien hoe ze samen in een klas worden gezet. Charlotte komt oog in oog te staan met Leon, Alex lijkt de plaatselijke drugsdealer te kennen en de verlegen non-binaire student Jamie komt in contact met Zali, die hen verwelkomt in de LGBTQI-gemeenschap.

Het eerste seizoen bestaat uit zes afleveringen, die je vanaf nu allemaal kunt bingen via VRT MAX.

'Nonkels'-marathon deze maand op groot scherm in Kinepolis

Chelsy Vanlerberghe-08 mei 2024 om 09:44

Onze favoriete 'Nonkels' zijn op dit moment te zien op Play4 en op Streamz. Door het grote succes van de serie organiseert Kinepolis nu ook een marathon waarbij je het volledige tweede seizoen kunt herbeleven (of voor de eerste keer bekijken!) in aanwezigheid van de cast.

In dit tweede seizoen van 'Nonkels' volgt Innocent een integratiecursus bij Anke en valt hij als een blok voor medecursiste Safa. ‘Echtgenoot’ Pol doet er alles aan om hun schijnhuwelijk in stand te houden, terwijl Carine ontdekt dat Luc geld bespaart voor een nieuwe flight simulator. Ondertussen wil Delphine dat Willy zich meer engageert in hun huwelijk en zet daarvoor onverwachte middelen in.

Op Play4 is de laatste aflevering op 30 mei te zien, maar op zondag 19 mei kan je terecht in Kinepolis Oostende voor 'Nonkels: de marathon'. Daar kun je de laatste twee afleveringen al eerder zien, het volledige seizoen herbeleven op groot scherm en genieten van een hapje en een drankje. Jelle De Beule, Rik Verheye, Isabelle Van Hecke, Wim Willaert en de rest van de cast zal ook aanwezig zijn. Tickets en meer info vind je hier.

Travis Kelce krijgt acteerrol in nieuwe horrorserie

Chelsy Vanlerberghe-08 mei 2024 om 07:56

It's so cool that Taylor Swift put Travis Kelce on the map! Het geluk kan niet op voor Travis Kelce: hij heeft de Superbowl voor de tweede keer gewonnne, de meest invloedrijke popster van deze generatie aan de haak geslagen én zijn carrière krijgt nu ook nog eens een nieuwe wending. De Amerikaanse NFL-ster heeft zijn eerste grote acteerrol te pakken. Volgens Deadline zal hij te zien zijn in de nieuwe horrorserie 'Grotesque'.

De serie wordt gemaakt door Ryan Murphy, die al eerder werkte aan populaire series als 'Glee', 'American Horror Story', 'Dahmer' en nog meer. Welke rol de Kansas City Chiefs-speler in de serie zal krijgen is nog onduidelijk. Wat wel zeker is, is dat hij een groot deel zal uitmaken van de show.

Ontdek meer