Netflix delen gaat ook in België geld kosten

Karen Luiken-24 mei 2023 om 06:11- Foto:

Photo by CardMapr.nl on Unsplash

De boodschap waarvan we vreesden dat-ie ons land zou bereiken, is hier. Netflix heeft bekendgemaakt dat het delen van Netflix-accounts ook in België geld gaat kosten.

Jarenlang hebben gebruikers van Netflix hun account zonder extra betaling kunnen delen met vrienden, familieleden, huisgenoten en collega’s. Maar dat is binnenkort dus verleden tijd. Netflix gaat emails versturen waarmee abonnees kunnen lezen dat hun account alleen nog gebruikt mag worden door mensen die op hetzelfde adres wonen. Deel je het met anderen? Dan gaat dat geld kosten.

Per extra lid betaal je straks 3,99 euro per maand. Maar let wel: deze mogelijkheid is er alleen bij de Standard- of Premium abonnementen. Wie een Basic lidmaatschap heeft, krijgt deze optie niet.

Netflix verrast fans 'Bridgerton' met nieuwe beelden

Karen Luiken-16 februari 2024 om 08:18

Twee jaar. Dat is hoe lang fans al wachten op het nieuwe seizoen van ‘Bridgerton’. Ze hebben flink wat geduld moeten hebben en om hen daarvoor rijkelijk te belonen, deelt Netflix nu gloednieuwe beelden van een scène tussen de personages die de hoofdrol spelen in het derde seizoen.

In het nieuwe seizoen staat het liefdesverhaal tussen Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton) centraal. Iedereen weet inmiddels dat Penelope ook Lady Whistledown is, en ze wil een man vinden die haar ook in die rol accepteert. Ze doet verschillende pogingen op de vrijgezelle markt, maar komt uiteindelijk toch weer uit bij haar grote liefde Colin, die terug is gekomen van een grote reis.

Het derde seizoen wordt in twee delen van ieder van ieder vier afleveringen gesplitst. Het eerste deel verschijnt op 16 mei, het tweede deel een maandje later op 13 juni.

Netflix deelt nieuwe beelden 'Avatar: The Last Airbender'

Karen Luiken-16 februari 2024 om 08:09

Met nog een kleine week te gaan voor de langverwachte serie ‘Avatar: The Last Airbender’ verschijnt, deelt Netflix een nieuw opwarmertje voor fans. Er zijn extra beelden verschenen van de live action-remake van de gelijknamige animatiereeks.

‘Avatar: The Last Airbender’ gaat over Avatar en de vier evenementen Water, Aarde, Vuur en Lucht. Het verhaal draait om de jonge luchtmeester Aang, die gevangen komt te zitten in een ijsberg en honderd jaar later weer ontwaakt in een wereld die compleet veranderd is.

De reeks verschijnt op donderdag 22 december op Netflix en bestaat uit acht afleveringen die elk zestig minuten kijkplezier bevatten.

Ontdek meer