'The Little Mermaid' speelt vanaf morgen in de bioscoop

Dieter Blarinckx-23 mei 2023 om 13:53- Foto:

Instagram - Disney Little Mermaid

Het wachten is eindelijk voorbij, want vanaf morgen verovert zeemeermin Ariel de Belgische bioscopen met de gloednieuwe live-action Disneyfilm 'The Little Mermaid'.

Disney's nieuwste film, 'The Little Mermaid', is een bewerking van de gelijknamige animatiefilm uit 1989. Halle Bailey, die naast haar acteerwerk zangeres is van het R&B-duo Chloe X Halle, kruipt in de huid (of in dit geval vinnen) van de avontuurlijke, roodharige zeemeermin Ariel. Ook Javier Bardem, Melissa McCarthy en Awkwafina zullen te zien (en te horen) zijn.

Gisteren ging de film alvast in première in Antwerpen en de eerste reacties zijn alvast lovend en hartverwarmend! Vooral Halle's versie van 'Part of Your World' liet niemand onberoerd.

Disney's 'The Little Mermaid' speelt vanaf morgen in de Belgische bioscopen, zowel in de originele (Engelse) versie als de Nederlandstalige versie. Tickets zijn nu alvast te koop bij jouw bioscoop.

Check hieronder de aankondiging van de hoofdcast én de volledige trailer:

Live action-versie van 'Spider-Man: Across the Spider-Verse' in de maak

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:40

Hoewel ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’ pas een paar dagen in de bioscoop te zien is, worden fans nú al blij gemaakt met een vervolg. Beter gezegd: een remake. Producer Amy Pascal zegt tegen Variety dat er een live action-versie in de maak is.

De ‘Into The Spider-Verse’-franchise bestaat nu uit twee animatiefilms, waarvan de eerste in 2018 verscheen en de tweede afgelopen week. Het verhaal draait om Miles Morales, die ook wel bekendstaat als de superheld Spider-Man.

Het is nog niet bekend welke acteur de rol van Miles Morales op zich zal nemen in de live action-remake, maar op internet worden al verschillende suggesties gedaan. Sommige fans pleiten er bijvoorbeeld voor om Caleb McLaughlin te casten. Hij speelt Lucas in de Netflix-hit ‘Stranger Things’.

'Hocus Pocus' krijgt derde film

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:20

Het nieuws waar fans al tijden op wachten, is eindelijk hier. Er is een derde ‘Hocus Pocus’-film in de maak. Dat heeft Sean Bailey van Walt Disney Pictures bevestigd volgens The New York Times.

Sarah Jessica Parker, Kathy Najimy en Bette Midler zullen net als in de eerste twee films ook in de derde film de hoofdrollen vertolken. Zij kruipen in de huid van de heksen Sarah, Mary en Winifred Sanderson.

De eerste ‘Hocus Pocus’-film kwam in 1993 uit. Het vervolg, dat heel lang op zich liet wachten, verscheen vorig jaar. Het is nog niet bekend wanneer we het derde deel kunnen verwachten.

Ontdek meer