'The Little Mermaid' speelt vanaf morgen in de bioscoop

Dieter Blarinckx-23 mei 2023 om 13:53- Foto:

Instagram - Disney Little Mermaid

Het wachten is eindelijk voorbij, want vanaf morgen verovert zeemeermin Ariel de Belgische bioscopen met de gloednieuwe live-action Disneyfilm 'The Little Mermaid'.

Disney's nieuwste film, 'The Little Mermaid', is een bewerking van de gelijknamige animatiefilm uit 1989. Halle Bailey, die naast haar acteerwerk zangeres is van het R&B-duo Chloe X Halle, kruipt in de huid (of in dit geval vinnen) van de avontuurlijke, roodharige zeemeermin Ariel. Ook Javier Bardem, Melissa McCarthy en Awkwafina zullen te zien (en te horen) zijn.

Gisteren ging de film alvast in première in Antwerpen en de eerste reacties zijn alvast lovend en hartverwarmend! Vooral Halle's versie van 'Part of Your World' liet niemand onberoerd.

Disney's 'The Little Mermaid' speelt vanaf morgen in de Belgische bioscopen, zowel in de originele (Engelse) versie als de Nederlandstalige versie. Tickets zijn nu alvast te koop bij jouw bioscoop.

Check hieronder de aankondiging van de hoofdcast én de volledige trailer:

Nieuwe trailer voor 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes'

Simon Smetryns-20 september 2023 om 14:05

Vanaf 15/11 kan je in de bioscoop gaan kijken naar 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes'!

Lionsgate lanceerde vandaag nog een nieuwe trailer en oooh wat kijken we uit naar deze film!

Nieuwe romcom 'Love At First Sight' vanaf nu te zien

Karen Luiken-16 september 2023 om 08:02

Fan van de ‘To All The Boys’-reeks? Dan ga je dit ook leuk vinden. Netflix heeft de gloednieuwe film ‘Love At First Sight’ online gezet, een romcom die in het leven is geroepen door de makers van ‘To All The Boys’.

‘Love At First Sight’ gaat over Hadley, die naar Londen wil om de bruiloft van haar vader bij te wonen. Maar als ze op het vliegveld in New York aankomt, mist ze haar vliegtuig en leert ze op toevallige wijze haar droomman Oliver kennen. Er ontstaat meteen een band. Een lange nacht samen in het vliegtuig gaat in een oogwenk voorbij, maar bij de landing op Heathrow worden de twee van elkaar gescheiden en elkaar terugvinden in de chaos lijkt onmogelijk. Zal het lot tussenbeide komen en deze stoelmaatjes zielsverwanten worden?

De hoofdrollen worden gespeeld door Haley Ru Richardson (bekend van ‘The White Lotus’) en Ben Hardy.

Ontdek meer