Fan verkoopt regenwater dat viel tijdens concert Taylor Swift

Karen Luiken-23 mei 2023 om 06:54- Foto:

Reuters

Een fan van Taylor Swift heeft een bijzondere manier bedacht om geld te verdienen. Via het wereldwijde web worden er potjes verkocht met daarin regendruppels die vielen tijdens Taylors recente concert in Massachusetts. Kosten? 250 dollar per potje.

De ietwat bijzondere verkoop wordt gedeeld door het Instagram-account Only in Boston. Het profiel heeft een kiekje gepost waar drie potjes op te zien zijn. Die zijn gevuld met, zo wordt beweerd, regenwater dat werd opgevangen tijdens de stortbui die onlangs viel tijdens het concert van Taylor.

Het is niet bekend of er daadwerkelijk liefhebbers zijn die hier 250 dollar voor willen betalen, want dat is de prijs die de verkoper vraagt. Er zijn vooral veel mensen die commentaar hebben op de verkoop. “Dit is een grap, toch?”, vraagt iemand zich af. Terwijl een ander zegt: “Plottwist, het is gewoon toiletwater.”

Dua Lipa één van meest invloedrijke personen

Karen Luiken-18 april 2024 om 07:34- Foto:

Reuters

Dua Lipa verdient dit jaar een plekje op de lijst van het Amerikaanse blad Time met de meest invloedrijkste personen. Er staan er in het totaal honderd op.

‘Ze beweegt zich in een lichtheid in een zware wereld: gedurfd, speels en zelfbewust’, schrijft Times over Dua Lipa. ‘Ze komt bedachtzaam en openhartig op voor de onderdrukten en ontheemden. Ze richtte een invloedrijk redactioneel platform op, Service95, om culturele onderwerpen te bespreken en humanitaire problemen aan te pakken. Ze gelooft in familie, is haar ouders dankbaar en steunt haar broers en zussen.’

De Time 100, zoals de lijst heet, verschijnt elk jaar en toont de honderd meest invloedrijkste personen van het moment. Dat kunnen artiesten zoals Dua Lipa zijn, maar ook wetenschappers, sporters, wereldleiders of politieke figuren.

Naast Dua Lipa staan ook America Ferrera, 21 Savage, Kylie Minogue en Michael J. Fox.

Deze luchtvaartmaatschappij biedt hondvriendelijke vluchten aan

Karen Luiken-17 april 2024 om 06:51- Foto:

Photo by REGINE THOLEN on Unsplash

Een verre reis maken met je hond? Dat gaat met de komst van een nieuwe luchtvaartmaatschappij een stuk makkelijker. BARK Air biedt sinds kort eerste klasvluchten aan voor jou en je trouwe viervoeter.

Tot nu toe is het best lastig om met je hond naar een ander continent te vliegen. Kleine hondjes mogen vaak met het baasje mee het vliegtuig in, maar grote honden worden in een klein hok in het ruim gezet, wat vaak tot stressvolle situaties leidt. BARK Air, een samenwerking tussen het hondenspeelgoedbedrijf BARK en een jetcharterservice, wil daar verandering in brengen. De nieuwe luchtvaartmaatschappij biedt luxe vluchten met een vipbehandeling aan voor zowel de hond als zijn baasje.

Wat daar allemaal bij zit inbegrepen? Het skippen van de drukke controleposten op het vliegtuig, een heerlijke maaltijd, kalmerende geurtjes, muziek, ruisonderdrukkende koptelefoons, kalmeringsvesten, een drankje naar keuze bij het opstijgen, speeltjes, dekentjes en heerlijke traktaties.

Goedkoop zijn de vluchten – zoals je misschien al wel verwacht – helaas niet. Voor een enkele reis betaal je zo’n 5.600 euro voor baas en hond.

Ontdek meer