BREAKING: 'Thor' en 'Star Wars'-acteur plots overleden

Dieter Blarinckx-23 mei 2023 om 05:40

Droevig nieuws uit Hollywood want de geliefde acteur Ray Stevenson is afgelopen zondag geheel onverwacht overleden. Hij werd amper 58. Hij kwam om het leven tijdens opnames in Italië.

De Ierse acteur verbleef momenteel op verplaatsing in Italië voor de opnames van zijn allernieuwste film ‘Cassino in Ischia’. Daar werd hij afgelopen weekend plots opgenomen in het lokale ziekenhuis, maar overleed niet veel later. Verdere details werden er tot nu toe niet gedeeld.

Velen onder jullie zullen hem waarschijnlijk kennen uit series en films zoals ‘Dexter’, ‘Rome’, ‘Vikings’, maar ook ‘Thor’ en de ‘Divergent’-films. Deze zomer zal hij ook nog te zien zijn in de ‘Star Wars’-serie ‘Ahsoka’. In die nieuwe serie zal hij de rol van Baylan Skoll spelen.

We wensen de nabestaanden veel sterkte toe.

Voormalig Fifth Harmony-zangeres Normani komt met soloalbum

Karen Luiken-22 februari 2024 om 07:47

Normani komt met haar eerste soloalbum. Dat nieuws deelt de 27-jarige voormalige zangeres van Fifth Harmony via Instagram.

“Terwijl ik dit typ, ben ik aan het huilen”, schrijft Normani bij de aankondiging. De artiest deelt een foto van haar cover en laat weten dat de plaat ‘Dopamine’ gaat heten. In een andere post maakt ze bekend dat fans het werk binnenkort op een vrijdag kunnen verwachten, maar een exacte releasedatum is er nog niet. “Ik heb er zes jaar aan gewerkt.”

Normani ging solo nadat Fifth Harmony in 2018 uit elkaar ging. De zangeres bracht sindsdien al meerdere singles uit, maar van een eigen plaat kwam het nog niet. ‘Dopamine’ wordt haar eerste soloalbum.

Nieuw album Billie Eilish is klaar

Karen Luiken-22 februari 2024 om 07:20

Billie Eilish heeft groot nieuws voor haar fans. De zangeres maakt via Instagram bekend dat haar nieuwe album eindelijk af is.

“Mijn album is gemasterd”, schrijft Billie bij een reeks foto's van zichzelf. Daarmee bedoelt de zangeres dat de nummers op haar plaat zijn afgewerkt. ‘Mastering’ betekent namelijk het achteraf bewerken van een eindmix op het gebied van volume en kleur.

Het album, waarvan de titel en releasedatum nog niet bekend zijn, wordt de opvolger van de uit 2021 afkomstige plaat ‘Happier Than Ever’. Het wordt het derde studioalbum van Billie.

Ontdek meer