'Selling Sunset'-ster Chrishell niet wettelijk getrouwd

Karen Luiken-22 mei 2023 om 08:18

Chrishell Stause en G Flip zijn niet officieel getrouwd. De twee gaven elkaar onlangs het jawoord, maar volgens TMZ gaat het niet om een wettelijk huwelijk. Er zouden geen gegevens zijn over het verkrijgen van een huwelijksakte.

‘Selling Sunset’-ster Chrishell maakte een kleine twee weken geleden bekend dat ze na een jaar daten in het huwelijksbootje is gestapt met G Flip. “Liefde gaat niet altijd zoals gepland. Soms is het veel beter”, schreef Chrishell op social media. “Als je ooit het genoegen hebt om G te ontmoeten, dan weet je dat je een van de meest aardige, grappige en meest getalenteerde, hardwerkende mensen ooit hebt ontmoet. Ik hou zoveel van je.”

De grote dag vond plaats in Las Vegas. Bronnen van TMZ melden dat het geen wettelijk huwelijk was, maar dat Chrishell en G Flip “wel van plan zijn om op een later tijdstip een officiële huwelijksceremonie te houden”.

'Big Brother'-deelneemster Ashley in tranen

Karen Luiken-20 februari 2024 om 15:37

Ondanks de vele nominaties die ze tot nu toe heeft doorstaan en de blijdschap die ze daardoor voelt, gaat het niet altijd goed met Ashley uit het ‘Big Brother’-huis. De blondine mist haar gezin enorm, wat haar diep raakt. In een nieuwe sneak preview praat ze openlijk over de zware tijd en hoe moeilijk ze het vindt dat ze de stem van haar kinderen niet meer herkent. "Ik herinner me nog wel wat ze zeggen, maar hoe ze klinken, kan ik me niet meer voorstellen."

BTS-lid J-hope kondigt nieuw album aan

Karen Luiken-20 februari 2024 om 07:17

Tijdens de pauze van BTS werkt bandlid J-hope hard aan zijn solocarrière. De artiest heeft aangekondigd binnenkort met een nieuw album én een docuserie te komen.

Zowel de plaat als de serie krijgt de naam ‘Hope on the Street’ en verschijnt eind maart. Eerst is het de beurt aan de docuserie, die op 28 maart verschijnt op Prime Video en een inkijkje geeft in de opnames die J-hope voor zijn album maakte. Een dag later, op 29 maart, verschijnt het album, waar in het totaal zes nummers op komen te staan.

De plaat volgt ‘Jack In The Box’ op, het album dat J-hope in 2022 uitbracht.

Ontdek meer