'Selling Sunset'-ster Chrishell niet wettelijk getrouwd

Karen Luiken-22 mei 2023 om 08:18

Chrishell Stause en G Flip zijn niet officieel getrouwd. De twee gaven elkaar onlangs het jawoord, maar volgens TMZ gaat het niet om een wettelijk huwelijk. Er zouden geen gegevens zijn over het verkrijgen van een huwelijksakte.

‘Selling Sunset’-ster Chrishell maakte een kleine twee weken geleden bekend dat ze na een jaar daten in het huwelijksbootje is gestapt met G Flip. “Liefde gaat niet altijd zoals gepland. Soms is het veel beter”, schreef Chrishell op social media. “Als je ooit het genoegen hebt om G te ontmoeten, dan weet je dat je een van de meest aardige, grappige en meest getalenteerde, hardwerkende mensen ooit hebt ontmoet. Ik hou zoveel van je.”

De grote dag vond plaats in Las Vegas. Bronnen van TMZ melden dat het geen wettelijk huwelijk was, maar dat Chrishell en G Flip “wel van plan zijn om op een later tijdstip een officiële huwelijksceremonie te houden”.

Over dit personage gaat 'Bridgerton' seizoen 4

Chelsy Vanlerberghe-23 juli 2024 om 13:43

Geachte edele lezer, deze auteur heeft vernomen dat Benedict Bridgerton de nieuwste huwelijkskandidaat is voor het aankomende seizoen.

Netflix heeft zojuist het vierde seizoen van 'Bridgerton' aangekondigd. Het nieuwe seizoen van de populaire serie zal draaien om het liefdesleven van niemand minder dan Benedict Bridgerton.

In het vierde seizoen wordt de focus verlegd naar de free-spirited tweede zoon, Benedict Bridgerton, gespeeld door Luke Thompson. Ondanks dat zowel zijn oudere als jongere broers inmiddels getrouwd zijn, is Benedict terughoudend in de liefde. Dat verandert echter wanneer hij de mysterieuze ‘Lady in Silver’ ontmoet tijdens het extravagante gemaskerde bal van zijn moeder.

Het is nog niet duidelijk wanneer het nieuwe seizoen zal uitkomen. Maar dat het weer een meeslepend seizoen wordt, staat buiten kijf. Houd je waaier alvast paraat!

Komt er een realityshow over 'Hawk Tuah'-girl?

Chelsy Vanlerberghe-23 juli 2024 om 10:39

Vertrekt 'Hawk Tuah'-girl Hailey Welch binnenkort naar Hollywood? De internetsensatie staat op het punt om een realityster te worden.

TMZ meldt dat ze al tv-showvoorstellen krijgt. Producenten willen een show rond haar leven maken, gericht op haar sprankelende persoonlijkheid. Hollywood wil haar niet alleen als virale ster, maar ook vanwege haar grappige en openhartige persoonlijkheid. Hoewel alles nog in de kinderschoenen staat, bespreekt Hailey haar opties met haar team. Er zouden al enkele scenario's op tafel liggen.

Hailey werd in één klap wereldberoemd toen een straatinterviewer haar vroeg hoe ze een man gek maakte in bed. Ze antwoordde met de nu al iconische zin: "You got to give him that hawk tuah and spit on that thing!" Sindsdien is haar leven veranderd en heeft ze een managementbureau onder de arm genomen. Daarnaast heeft ze een bedrijf opgestart, 16 Minutes LLC, en een handelsmerk aangevraagd voor haar hilarische catchphrase.

Hailey zelf is dankbaar voor alle opportuniteiten. "Twee weken geleden was ik nog met mijn oma in Belfast, Tennessee. Toen zei ik iets geks en nu is mijn leven veranderd. Is God niet geweldig?! Ik kan niet wachten op wat komt", klinkt het.

Ontdek meer