Taylor Swift 'nog nooit zo gelukkig geweest'

Karen Luiken-22 mei 2023 om 07:56- Foto:

Reuters

Het gaat heel goed met Taylor Swift. De zangeres, die sinds kort samen is met Matty Healy, vertelde haar publiek tijdens een optreden in Massachusetts dat ze nog nooit zo gelukkig is geweest.

Vorige maand werd bekend dat de relatie tussen Taylor en Joe Alwyn na zes jaar voorbij was. Niet veel later kwam naar buiten dat de zangeres aan het daten zou zijn met Matty Healy, zanger van de band The 1975. De prille liefde zal zeker bijdragen aan haar geluk, maar de romance is niet de enige reden waarom TayTay nu zo gelukkig is.

“Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest in mijn leven. Op alle vlakken”, zei Taylor afgelopen zaterdagavond tijdens een optreden. Vervolgens richtte zich tot haar fans en zei ze: “Ik wil jullie bedanken dat jullie daar deel van uitmaken. Ik heb het gevoel dat ik mijn leven eindelijk begrijp.”

'Geordie Shore'-ster Holly bevallen van eerste kindje

Karen Luiken-07 juni 2023 om 08:48

De ‘Geordie Shore’-familie heeft er een nieuw lid bij gekregen. Holly Hagan is bevallen van een kindje, laat ze weten via social media.

Holly en haar man Jacob hebben een zoontje gekregen dat ze de naam Alpha-Jax Blyth hebben gekregen. Het is voor beiden het eerste kindje.

Holly en Jacob leerden elkaar in 2017 kennen tijdens een vakantie op Ibiza. Vorig jaar gaven ze elkaar het jawoord op datzelfde eiland. “Gefeliciteerd met ons jubileum”, schreef Jacob gisteren op Instagram. “Precies een jaar geleden trouwen we op Ibiza. Nu zitten we met ons zoontje in onze babybubbel. Wat een jaar is het geweest.”

Apple gaat stoppen met autocorrectie bij woordje 'fuck'

Karen Luiken-07 juni 2023 om 08:28

Apple leek het lange tijd niet te willen accepteren dat mensen soms ‘fuck’ willen typen. Telkens als het woordje werd gebruikt, maakte de autocorrectie er automatisch het woordje ‘duck’ van. Maar dat is binnenkort verleden tijd.

Na twintig jaar klagen over de autocorrectie van Apple wordt er nu eindelijk geluisterd. Apple gaat het voor gebruikers mogelijk maken om ‘fuck’ te typen zonder automatisch te worden gecorrigeerd. Dat heeft Craig Federighi, softwarechef van het bedrijf, dinsdag aangekondigd tijdens een conferentie in Californië. Hij zegt dat de toestellen van Apple een ‘lerend’ toetsenbord krijgen. Als jij een woord wilt typen dat het toetsenbord eigenlijk niet kent maar dat jij vaak gebruikt, gaat hij het vanzelf herkennen.

De verandering wordt naar verwachting ingevoerd met de nieuwe iOS 17, die dit najaar beschikbaar zal zijn als software-update.

Ontdek meer