Taylor Swift 'nog nooit zo gelukkig geweest'

Karen Luiken-22 mei 2023 om 07:56- Foto:

Reuters

Het gaat heel goed met Taylor Swift. De zangeres, die sinds kort samen is met Matty Healy, vertelde haar publiek tijdens een optreden in Massachusetts dat ze nog nooit zo gelukkig is geweest.

Vorige maand werd bekend dat de relatie tussen Taylor en Joe Alwyn na zes jaar voorbij was. Niet veel later kwam naar buiten dat de zangeres aan het daten zou zijn met Matty Healy, zanger van de band The 1975. De prille liefde zal zeker bijdragen aan haar geluk, maar de romance is niet de enige reden waarom TayTay nu zo gelukkig is.

“Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest in mijn leven. Op alle vlakken”, zei Taylor afgelopen zaterdagavond tijdens een optreden. Vervolgens richtte zich tot haar fans en zei ze: “Ik wil jullie bedanken dat jullie daar deel van uitmaken. Ik heb het gevoel dat ik mijn leven eindelijk begrijp.”

BTS te horen in 'Despicable Me 4'

Karen Luiken-15 juni 2024 om 09:11

Hoewel nog niet alle leden van BTS terug zijn van hun verplichte militaire dienst, werkt de groep nu al aan een comeback. De mannen zullen te horen zijn in ‘Despicable Me 4’. Dat maakt het X-account van de film bekend.

Op social media is sinds gisteren een teaser te vinden waarin BTS-leden als Minions worden afgebeeld en dansend te zien zijn op de melodie van ‘Permission to Dance’. In het bijschrift staat de datum van 21 juni geschreven. Hopelijk krijgen we dan meer duidelijkheid over wat deze samenwerking precies te betekenen heeft.

Ondertussen wachten fans nog steeds met smart op de beëindiging van de militaire dienstplicht van de BTS-leden. Jin, die vorig jaar de eerste was die met zijn dienstplicht begon, rondde zijn dienst afgelopen week af en stond een dag later zelfs alweer op het podium bij het jaarlijkse BTS Festa in het Seoul Sports Complex. De overige leden zijn later klaar.

‘Bridgerton’-acteur Luke Newton heeft nieuwe relatie

Karen Luiken-15 juni 2024 om 06:10

Helaas voor iedereen die hoopte op een vurige romance met ‘Bridgerton’-ster Luke Newton. De acteur heeft volgens E Online! een nieuwe liefde gevonden.

De gelukkige in kwestie? Danseres Antonia Roumelioti, met wie Luke eerder deze week in het openbaar in Londen verscheen. De twee liepen hand in hand na een afterparty van een première van ‘Bridgerton’.

Luke speelt de hoofdrol in het nieuwe seizoen van ‘Bridgerton’, waar zijn relatie met Penelope Featherington centraal staat. Het seizoen werd opgedeeld in twee delen; het eerste verscheen in mei op Netflix, het tweede afgelopen week.

Ontdek meer