Harry Styles gelinkt aan dít model

Karen Luiken-22 mei 2023 om 06:49- Foto:

Reuters

Het lijkt erop dat Harry Styles weer van de markt is. De zanger is naar verluidt aan het daten met Victoria’s Secret model Candice Swanepoel.

“Harry is een van de grootste supersterren ter wereld, dus het is geen verrassing dat supermodellen voor hem in de rij staan”, zegt een bron volgens The Sun.

Candice zou dus één van die modellen zijn. Ze is al het zevende Victoria’s Secret-model dat aan Harry gelinkt wordt. “Harry zou een gelukkige man zijn als hij erin slaagt haar het hof te maken”, vervolgt de insider.

Andere Victoria’s Secret-modellen waar Harry dates mee heeft gehad, zijn Kendall Jenner, Nadine Leopold, Cara Delevingne, Emily Ratajkowski, Sara Sampaio en Georgia Fowler.

Nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' moet op je watch-list

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:12

Een sterrencast, een goed verhaal en heel veel drama. De nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' heeft het allemaal.

Het verhaal gaat over Amanda en haar man Clay die een weekend in een luxe vakantiehuis in de bossen verblijven. Hun romantische tripje begint goed, maar eindigt in een nachtmerrie als twee wildvreemden voor de deur staan. Ze zijn op zoek naar een schuilplaats omdat – zo beweren ze – de wereld is platgelegd door cyberaanvallen. Kunnen de twee families samen iets bedenken om de apocalyptische ramp te overleven?

De hoofdrollen worden gespeeld door Julia Roberts, Mahershala Ali, Kevin Bacon en Ethan Hawke. Deze week is de trailer van de film verschenen. Je bekijkt 'm hieronder.

'High School Musical'-ster Vanessa Hudgens getrouwd

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:10

Vanessa Hudgens is in het huwelijksbootje gestapt. Ze heeft afgelopen weekend het jawoord gegeven aan Cole Tucker.

De huwelijksceremonie vond volgens People plaats in de Mexicaanse stad Tulum. Er is niet veel over de dag bekend, behalve dat Vanessa een simpele witte jurk droeg waarmee ze op het strand poseerde (zo blijkt uit een foto die op X is gezet).

Vanessa en Cole werden in november 2020 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat ze hand in hand werden gespot in Los Angeles. In februari maakten ze bekend verloofd te zijn.

Ontdek meer