Ed Sheeran heeft eigen docu niet gezien

Karen Luiken-21 mei 2023 om 12:59- Foto:

Reuters

Hoewel hij het middelpunt is van ‘Sum of it All’, heeft Ed Sheeran zijn eigen documentaire nog niet gezien. Reden? Hij voelt zich er ongemakkelijk bij, vertelt hij in een interview met Extra.

“Ik vind het ongemakkelijk om ernaar te kijken”, geeft Ed toe. “Ik ben er nog niet voor gaan zitten om alles in één keer te bekijken. Ik hoop dat andere mensen er wel naar kunnen kijken en het leuker vinden dan ik.”

In de documentaire doet Ed een boekje open over de zware jaren die hij achter de rug heeft. Hij vertelt over zijn beste vriend die overleed, zijn vrouw die er hoogzwanger achter kwam dat ze een tumor had en over zijn mentale gezondheidsproblemen.

Ed geeft zijn fans heftige details, maar toch had hij tijdens het maken van de docu niet het idee dat het een serie over rouw en mentale gezondheid zou worden. “Ik dacht dat we een documentaire over mijn aankomende album aan het maken waren. Maar toen ik een deel zag, werkte het meteen voor mij.”

TAGMAG

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

'Big Brother'-deelneemster Doriana reageert op vertrek

Karen Luiken-28 februari 2024 om 08:10

Doriana heeft afgelopen zaterdag het ‘Big Brother’-huis moeten verlaten. In een reactie op Instagram blikt ze terug op de mooie tijd en bedankt ze alle fans die haar hebben gesteund tijdens haar avontuur.

“Ik heb van elke seconde genoten en ik heb vrienden voor het leven gemaakt”, schrijft Doriana bij een reeks foto’s uit de ‘Big Brother’-villa. Maar het was niet alleen maar rozengeur en maneschijn. De blondine heeft sinds haar thuiskomst haatreacties voorbij zien komen en reageert daar nu subtiel op. “Ik wil jullie er graag aan herinneren dat dit een SPEL is. Naast het spel zijn alle bewoners lieve, leuke en oprechte mensen. Dus wees dan ook alsjeblieft lief naar elkaar.”

De persoon die Doriana het meeste mist, is Rohani. Maar ook de scheetgeuren van Tyron, Randy en Basiri worden volgens haar gemist. “Als laatste wil ik ook nog even zeggen dat al jullie lieve berichtjes mij zo veel steun hebben gegeven. Ik lees ze allemaal! Wees positief, dankbaar en geniet elke dag van het leven.”

Ontdek meer