Om deze reden zou je vandaag nog een kaartje voor Dance D-Vision moeten kopen

Karen Luiken-21 mei 2023 om 09:06

Het festivalseizoen is in volle gang. Elk weekend is er wel ergens een feestje te vinden en dat geldt ook voor het weekend van 4 en 5 augustus. Op die twee dagen is er in heel België slechts één place to be voor feestneuzen: Dance D-Vision.

Over een paar maanden wordt de Bevegemse Vijvers in Zottegem omgetoverd tot een festivaldecor waar duizenden mensen welkom zijn. De organisatie belooft nog meer magische momenten dan vorig jaar, met een opwindende sfeer op de dansvloer, een heerlijke festival vibe en - hopelijk - een schijnend zonnetje.

Tientallen artiesten komen langs om het publiek te voorzien van fijne deuntjes. Naast Arthur Lewis, Boef en Cristian D zijn dat onder anderen ook De Bromeos, Jamie-Lee Six & Louis XIV, Jebroer, Mandy, Natte Visstick, Regi, Robert Falcon, Ronny Retro, Tony Junior en 5NAPBACK. De complete line-up vind je hier.

Kaartjes zijn online nog te koop, maar wees er snel bij. Alleen vandaag kun je nog tickets in de eerste wave kopen, daarna worden ze tien euro duurder.

Mumford & Sons vervangt Stromae tijdens Rock Werchter

Karen Luiken-05 juni 2023 om 16:18

Rock Werchter heeft een vervanger gevonden voor Stromae. Het plekje dat de zanger achterliet omdat hij met gezondheidsproblemen kampt, wordt opgevuld door Mumford & Sons. Dat maakt het festival bekend via social media.

“Het was bijna onmogelijk om de plek op te vullen die Stromae achterliet, maar Mumford & Sons heeft onze uitnodiging geaccepteerd”, aldus de organisatie van Rock Werchter. “We vinden het geweldig dat we ze opnieuw welkom mogen heten nadat ze hier in 2019 ook al waren. Dit wordt de eerste Europese show van de band in drie jaar tijd.”

Stromae maakte vorige maand bekend dat hij al zijn optredens moest cancelen vanwege gezondheidsproblemen. “Ik hoopte dat ik snel beter zou worden zodat ik mijn tour op kon pakken en mijn fans weer kon ontmoeten, maar helaas moet ik accepteren dat de genezing langer duurt dan verwacht”, aldus Stromae. “Ik vind het verschrikkelijk dat ik de rest van mijn tour moet cancelen. Deze beslissing was niet gemakkelijk, maar wel nodig om beter te kunnen worden.”

Dance D-Vision kondigt nieuwe artiesten aan

Karen Luiken-03 juni 2023 om 07:14

De line-up van Dance D-Vision wordt groter en groter. De organisatie van het festival heeft gisteren maar liefst elf nieuwe namen aangekondigd.

$hirak is een van de nieuwe namen die in het weekend van 4 en 5 augustus voor muziek zal zorgen tijdens Dance D-Vision. Hij wordt op het affiche vergezeld door Blushxblush, Cherry Moon Trax, DJ Licious, Gladde paling, Jorden Dux, Manuals, Michiel Cnudde, Omdat Het Kan & Average Rob, Sven Lanvin en Zof. Eerder werden Jebroer, Michael Amani, Natte Visstick, Regi, Pauline en Ronny Retro al aangekondigd.

TAGMAG zal een van de stages van Dance D-Vision hosten. Verder is er dit jaar voor het eerst ook een camping bij het festival. Deze bevindt zich aan de Zwembadstraat in Zottegem, vlakbij het festivalterrein.

Alle info en tickets vind je hier.

Ontdek meer