BEVESTIGD: dit is de nieuwe vriend van Dua Lipa

Dieter Blarinckx-21 mei 2023 om 08:59- Foto:

Instagram - Dua Lipa

Groot nieuws uit de showbizz, want de 27-jarige zangeres Dua Lipa gaat niet langer single door het leven. Op het filmfestival van Cannes stelde ze haar nieuwe vlam voor: de Franse filmregisseur Romain Gavras.

Er gingen de laatste rijd al veel roddels de ronde dat de twee aan het daten waren, maar ze werden nog nooit officieel samen gespot. Tot afgelopen zaterdag, want daar verscheen het verliefde koppeltje samen op het prestigieuze filmfestival van Cannes (Frankrijk). Ze werden hand-in-hand en al knuffelend gefotografeerd door de wereldpers.

Dua Lipa was tot 2021 nog samen met het beeldschone model Anwar Hadid, de broer van Gigi en Bella. Die relatie liep helaas op de klippen. Maar nu zou ze gelukkiger zijn dan ooit aan de zijde van Romain Gavras.

Succes lovebirds!

Sabrina Carpenter dolenthousiast: "Adele denkt aan me in bed"

Chelsy Vanlerberghe-21 mei 2024 om 11:05

Adele is fan van Sabrina Carpenter! Dat zei ze tijdens een concert in Las Vegas. Sabrina Carpenter is op haar beurt dan weer geflatteerd door het compliment.

Tijdens haar show gaf Adele een shout-out naar Sabrina's nieuwste single 'Espresso'. "Toen ik gisterenavond naar bed ging was het al heel laat. Ik betrapte mezelf erop dat ik zong: "I'm working late, cause I'm a singer", dat liedje van Sabrina Carpenter. Dat nummer is echt my jam", klonk het.

Sabrina Carpenter deelde het bericht op X en schreef: "Het enige dat ik las was dat Adele aan mij denkt in bed<3"

Camila Cabello werd op déze leeftijd ontmaagd

Karen Luiken-21 mei 2024 om 09:17

Camila Cabello heeft een boekje opengedaan over haar ontmaagding. In de ‘Armchair Expert’-podcast vertelt ze dat ze twintig jaar oud was toen het gebeurde. Ze zat toen in een relatie met Matthew Hussey.

Camila en Matthew leerden elkaar in 2018 kennen. “Het was mijn eerste relatie”, vertelt Camila, die destijds twintig jaar oud was. “Het was ook de eerste keer dat ik seks had. De eerste keer liefde bedrijven, want dat is wat het was. Het was prachtig.”

De zangeres omschrijft haar ex ‘als een geweldig persoon’. “Het was de perfecte eerste relatie. Hij heeft mijn wereld echt vergroot.”

Maar hoe fantastisch ze Matthew ook vond, in juni 2019 beëindigden de twee hun romance, slechts enkele dagen voordat Camila de muziekvideo van ‘Señorita’ uitbracht met Shawn Mendes. Een paar weken later werd ze hand in hand gespot met Shawn. Niet veel later bleken ze een relatie te hebben.

Camila's ex Matthew is inmiddels getrouwd met Audrey Le Strat.

Ontdek meer