BEVESTIGD: dit is de nieuwe vriend van Dua Lipa

Dieter Blarinckx-21 mei 2023 om 08:59- Foto:

Instagram - Dua Lipa

Groot nieuws uit de showbizz, want de 27-jarige zangeres Dua Lipa gaat niet langer single door het leven. Op het filmfestival van Cannes stelde ze haar nieuwe vlam voor: de Franse filmregisseur Romain Gavras.

Er gingen de laatste rijd al veel roddels de ronde dat de twee aan het daten waren, maar ze werden nog nooit officieel samen gespot. Tot afgelopen zaterdag, want daar verscheen het verliefde koppeltje samen op het prestigieuze filmfestival van Cannes (Frankrijk). Ze werden hand-in-hand en al knuffelend gefotografeerd door de wereldpers.

Dua Lipa was tot 2021 nog samen met het beeldschone model Anwar Hadid, de broer van Gigi en Bella. Die relatie liep helaas op de klippen. Maar nu zou ze gelukkiger zijn dan ooit aan de zijde van Romain Gavras.

Succes lovebirds!

Billie Eilish bevestigt coming out

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:13

Billie Eilish heeft haar coming out bevestigd. De zangeres liet onlangs in een interview doorschemeren dat ze zich aangetrokken voelt tot vrouwen, maar had toen niet door dat ze daarmee uit de kast kwam. “Ik dacht dat mensen het wel wisten”, zegt ze nu.

Twee weken geleden heeft Billie in een interview met Variety voor het eerst toegegeven dat ze op vrouwen valt. “Ik hou zoveel van ze”, zei ze. “Ik hou van ze als mensen. Ik voel me tot hen aangetrokken als mensen. Ik voel me fysiek tot ze aangetrokken, maar ik ben ook geïntimideerd door hun schoonheid en aanwezigheid.”

Billie ging er verder niet op door, maar bevestigt nu dat deze onthulling inderdaad betekent dat ze queer is. “Ik wilde er geen groot ding van maken”, zei ze dit weekend tijdens het Variety’s Hitmakers Event in Los Angeles. “Maar was het dan niet duidelijk? Ik dacht dat mensen het wel wisten.”

De zangeres is blij dat het ‘hoge woord’ er nu uit is. “Het is leuk dat mensen het weten. Ik ben van de vrouwen”, zegt ze.

Beyoncé verrast fans met nieuwe single

Karen Luiken-03 december 2023 om 07:56

Het is een geweldig weekend voor fans van Beyoncé. Niet alleen de concertfilm van de zangeres ging afgelopen vrijdag in première, ze heeft ook een gloednieuwe single uitgebracht.

Het nummer heet ‘My House’ en is ook te horen in de concertfilm ‘Renaissance: A Film By Beyoncé’. Het is gemaakt in samenwerking met de Amerikaanse zanger, songwriter en muziekproducent The-Dream. Hij werkte ook met Beyoncé aan het nummer ‘Single Ladies’.

In ‘Renaissance: A Film By Beyoncé’ wordt het volledige traject van de ‘Renaissance’-tour belicht, van het prille begin tot de opening in Stockholm, Zweden en de finale in Kansas City. De film onthult Beyoncé's intentie, harde werk en betrokkenheid bij elk aspect van de productie, haar creatieve genie en haar vastberadenheid om een blijvende erfenis te creëren en haar ambacht tot in de perfectie te beheersen.

Ontdek meer